Mamici din Japonia (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Felicitari DAna!!!!!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos,mancacios si neplangacios!Te asteptam la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Felicitari, Dana. Iti urez refacere rapida si un bebe sanatos si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Felicitari Dana,refacere rapida,un bebe sanatos si mancacios iti dorim.Te asteptam cu poze si cu povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si eu sa nu raman in urma
DANA FELICITARI si din partea mea..desi te-am felicitat personal..am vrut sa ramana si aici ca amintire
fetelor eu am fost la dana ieri cu TIMI a nostrasi dana se simte bine si are un baietel sanatos si frumosa trecut prin multe pana sa nasca..dar o sa va povesteasca ea cand o sa se refaca ...

o zi buna la toate mamicile si samurici

POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

buna dimineata japonici
DANA felicitari sa-ti traiasca baietelul si sa fie cuminte,sanatos si sa va umple sufletele de bucuri si lucruri bunete asteptam sa ne povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

felicitari micutului venit pe lume!sa cresti mare si sa-i bucuri pe cei care ti-au dat viata!

fetele eu am gasit la Fit Care Depo pure water(cred ca e serul fiziologic romanesc) si cu el ne descurcam la mucisorii intariti.cateva picaturi ca sa-i inmoaie si ii scoatem cu pompitza.

Mergi la inceput

Buna mamici,ce va mai fac puiutii?

Noi suntem in pregatiri,din aprilie merge Shion la gradi(cresa),iar la sfarsitul lui aprilie mergem in tara.
Zilele trecute Shion mi-a facut-o!Bine,este vina mea,n-am putut sa ma supar pe copil...Doar ca...perdeaua si draperia mea....Am uitat foarfeca langa niste cartoane pe care le taiasem si legasem si m-am apucat de spalat vasele.La un moment dat,mi-am dat seama ca e prea liniste si m-am uitat dupa Shion.El statea jos,cuminte foc, taind de zor la perdele...Mi-a facut franjuri si la perdea si la draperie...Ma doare sufletul,dar bine ca n-a patit el ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hahaha,Shian sorry,da` nu m-am putut abtine.Tare a fost Shion!

Felicitari Dana,sa-ti traiasca bb ,sa fie sanatos si mincacios!

Mergi la inceput

Da fetelor,daca vreti franjuri la perdele ,n-are rost sa platiti la croitorie,ca va usuca astia de bani,mai bine-mi spuneti mie si vi-l imprumut pe Shion.Va face-o treaba...de sa va luati perdele noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

shiantare faza cu shion

POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput