Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 8
V. Erica spune:
Simona, eu sper sa-i treaca mucii lui Ruxi, de tusit nu mai tuseste, febra nu a avut, deci n-ar fi contagioasa. Deci noi o sa ne hotaram duminica...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
coraly spune:
Crinuta, in domeniul asta digestiv sunt foarte informata... din pacate as zice. Mai bine sa nu ai motive sa fii.
Pai uite, la al meu i-a prescris dr. la 6 luni o fiola pe zi, deci la 2 ani iti dai seama ca nu e prea mult:)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Fetelor, mama n-a gasit biotics, ci Ecoflorena. Cica e mult mai eficient. Voi ce stiti?
Zice mama ca nu s-ar administra zilnic.
Bubu, tu inca ii mai dai antibiotic? Vlad mai are ceva acum?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Crinuta, trebuie sa-i dau 5 zile si de luni am inceput, deci pana vineri seara ii dau. gatul se mai vede rosu.
PS: Am facut nani, ti-am raspuns cu intarziere Vroiam sa mai zic, ca daca ai inceput antibioticul trebuie sa i-l dai min 5 zile la 12 ore, cred, nu?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Lavinia, vin si eu la vin fiert! Dar cred ca o sa fac si eu diseara cand vine sotul
V.Erica, ce nesimtita...am mai auzit faze din astea cu educatoarele cu 40 de ani de experienta, bla, bla. Ti-am citit si subiectul acela despre cele doua educatoare...nu stiu ce sa mai zic, dar poate trebuie reclamata undeva atitudinea ei.
Amaya, abia astept sa te vad sexy! petrecere frumoasa!
Patricia, pai de acum e mare, poate sa stea si fara mine 4 ore la bunici. Si nu o sa-l duc zilnic, dar imi fac treaba super repede si linistita. Dimineata am terminat de facut curatenie cu el printre picioarele mele. Mi-a insirat oalele, castroanele, stateam numai cu gura pe el: lasa cutitele, te tai! nu pune mana la pahere, le spargi! etc.
Mai ales ca are olita si acolo, e perfect!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Erica, m-am infuriat citind ce ai patit cu Eric, si asta o spun in primul rand in calitate de ex-profesor care a lucrat si cu copii mici de gradi.
Deci, sa ii spui unui copil ca se va incurca este total neprofesionist si demoralizator.
Un copil timid se va pierde total la o asemenea reactie, iar altul mai puternic va fi afectat de asta prin faptul ca va simti ca nu i se acorda incredere.
Ce mai, uite, de asta mi-e frica mie de gradinitele de stat. Acum nu le bag pe toate in aceeasi oala ( uite de ex. ce multumita e Amaya, si o cred), dar.... invatamantul de stat in general este la pamant, iar educatoarele nu sunt deloc motivate sa isi dea toata silinta.
In invatamantul particular, prin contract si reguli nu se admit agresiuni de nici un fel, atat verbale cat si fizice, consecintele fiind pierderea locului de munca, fara drept de apel.
Evident, nici asta nu garanteaza ca toate gradinitele particulare au un staff perfect, dar... probabilitatea sa existe asemenea agresiuni este mult mai mica.
Una peste alta mi-a placut atitudinea ta si mergi inainte.
Poate sa aibe toate diplomele din lume, ca daca nu ai talent nativ pentru a lucra cu copiii mici, nu ai nici o sansa sa rezisti.
Este o meserie foarte grea, si total neapreciata in Romania din pacate.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, stiu cum e, si eu procedez la fel, ca altfel nu pot sa fac treaba. sa vezi cita o sa se adune cind nu o sa mai fii tu acasa toata ziua, nu ai idee!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Ana_Maria, sa-ti traiasca puiul!
LMA dragul meu, puisor Victoras, multa sanatate, fericire!
Sa va fie D-zeu alaturi in orice moment al vietii!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Crinuta, multumesc de ? Bianca e mult mai bine, in urma administrarii antibioticului..Ii mai curge nasucul din cand in cand si de semenea, mai si tuseste..dar e aproape vindecata. Sunt cam in dubiu si nu stiu ce sa fac..sa merg sau sa nu merg la Simona la petrecere ???
Sanatate multa lui Rayan!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Ah, deci si tuseste? Rayan inca nu are nici un alt simptom, iar febra deocamdata nu are. Sa inteleg ca asta se datoreaza antibioticului?
Sincer, i l-am dat cu strangere de inima.
Crinuta si Rayan