Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Crinuta, eu sunt convinsa ca de la antibiotic nu mai face febra. Vlad avea aproape 39 luni la pranz, apoi i-a scazut putin si i-am dat antibioticul, iar de atunci nu a mai facut febra deloc.
Patricia, nici nu vreau sa ma gandesc cate o sa mi se stranga cand voi incepe serviciul. Nu sunt obsedata cu curatenia, dar nici nu suport mai mult de 3 zile sa nu fac curat, daca vad praf ma apuca nervii!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Buna seara mamici, asa cum v-am promis, am pus o poza, din pacate doar una fiindca si asa eram in intarziere si n-am facut mai multe (si asa sunt nemultumita de calitatea ei, dar asta e). Am mai pus si cateva poze cu mandrul meu.
Erica, ai procedat foarte bine, felicitari...
Crinuta, sa stii ca din cate am observat mai multa siguranta ai la stat (gradinitele de stat raspund in fata mai multor foruri) si in plus, la particulara sunt aceleasi educatoare practic. Parerea mea este ca e pur noroc cum nimeresti. Mie, la cresa lui Andrei, nu mi s-a intamplat pana acum sa am o doleanta sau o nemultumire cat de mica si sa nu se rezolve pana a doua zi, insa fara urma de resentiment (om vedea cum o sa fie si cu asistenta aia care este probabil suparata pe mine).
Pe mine se pare ca iar ma ia raceala la cap si abia scapasem, offfff!
Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Amaya, tu esti un caz fericit, crede-ma. Poate mai sunt si altii ca tine, dar tot putini sunt.
Gradinitele particulare angajeaza personal tanar, eventual absolvente de facultate, care nu au apucat sa lucreze in invatamantul de stat. Voi cauta neaparat gradinita cu personal tanar, deoarece nu ma voi izbi de mentalitati invechite.
In rest, ti-am spus cum merge acolo. Nu au voie sa trateze copiii urat, sa tipe, sa ii jigneasca, altfel isi pierd job=ul.
Ca sunt si exceptii, stiu, dar eu daca voi avea bani, si pentru asta job, iar sotul la fel, voi face efortul de a-l da atat cat s-o putea.
Un alt motiv din punctul meu de vedere este nr mic de copii.
Una e sa lucrezi cu 6-7=8 copii in grupa, si alta e sa ai 35.
Nu stiu daca voi reusi ce-mi doresc, dar asta e ce am eu in plan, iar inainte sa il inscriu voi vizita multe gradinite, pana ma voi decide eu ce si cum.
Sper ca la momentul respectiv sa iau decizia corecta.
Legat de tine, hai pune poza, nu conteaza calitatea. Pleaseeeeeee
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Crinuta, la cate am citit pe forumul asta legat de particulare mi se pare aceeasi ruleta ruseasca, sincer.
Am pus pozele, la albumul Decembrie (in semnatura).
Comorile mele
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Amaya
Crinuta, la cate am citit pe forumul asta legat de particulare mi se pare aceeasi ruleta ruseasca, sincer.
Am pus pozele, la albumul Decembrie (in semnatura).
Comorile mele
Pai eu am citit si de bine despre anumite gradinite. Oricum, despre cele pe care le am eu in vizor n-am vazut nimic scris, dar lasa, cand stiu sigur ca imi voi putea permite, lansez o intrebare, ca n-am ce pierde.
Din atatea gradinite particulare, s-o gasi si una buna, zic eu.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Vai de mine si de mine ce super model vad eu acolo. Mai mama mai, daca as avea revista te-as pune pe prima pagina, serios.
Am vazut si un baiat frumos si scump foc.
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, sunt sigura ca instinctul de mama te va ghida spre binele copilului si sigur vei alege asa cum trebuie, ai sa vezi.
Multumesc mult de complimente, realitatea insa este ca incep si eu sa ma "umflu" pe ici pe colea (vorba Aurei Urziceanu ), dar am fost hotarata in seara asta sa fiu tare indrazneata.
Comorile mele
crinuta spune:
Eu nu stiu unde zici tu ca te " umfli", ca eu te-am vazut si in real si stiu ca arati super, dar asa esti tu, modesta.
Crinuta si Rayan
BESTUTZA spune:
Am intrat si noi sa ii uram toate cele buen lui Victor Stefan!Sa cresti mare si sa fii un luptator asa cum ai fost pana acum!
Eu nu ma pot obisnui cu ideea ca ei cresc .. raman cantonata la zilele alea minuante cand abia asteptam sa ii cunoastem, cand ii purtam peste tot cu noi fara teama ca racesc dc ii imbracam prea subtire pentru primii fulgi de afara , fara gandul ca se deranjeaza al burtica ...Erau permanent cu noi si orice gand al nostru era indreptat spre ei ..si atunci, mai primeam un piciorus sau o manuta ,semn ca s-au trezit si sunt bine!
Copiii nostri incep sa intre in al treilea an de viata !Va vine a crede?
Amaya...Vazuram da? Ce sa zic...Beton!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Amaya spune:
Crinuta, ...iar de printul meu sunt atat de mandra ca simt ca pleznesc. Nu stiu ce am facut atat de bun pe lumea asta sa merit asa o minune!?!
Ma duc la nani fiindca sunt franta. Noapte buna!
Comorile mele