Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia merci pt info. Nu mi-ai facut pofta (poate doar intr-o masura mica ), insa mi-ai dat o idee buna pt cadouri de craciun. Tot eram eu in pana de idei. Sa-mi mai recomanzi pls ce tipuri de ceaiuri sunt bune la gust. Am sunat la librarie, caci vroiam sa stiu daca au si sambata program, insa nu a raspuns nimeni.Mai incerc. Vii duminica, da?
Ahaaa Danielai, acum imi explic de ce era nebunia aia aseara pe Stirbei si pe Calea Victoriei. Mergea lumea la spectacolul cu Banica! Eu am fost la cel de anul trecut si am fost de asemeni incantata. Anul asta sarim peste eveniment caci sotului nu prea ii place solistul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Crinuta, pana la urma n-am fost cu cineva de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor, eu sunt fan Queen, dar cum Freddy din pacate a murit... n-am nici o sansa sa ii vad.
Asa voce buna eu nu am mai auzit, iar de muzica lor, ce mai.... sunt unici.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, sa stii ca sint chiar f bune pt cadou, sint si aratoase in pungutele lor.
Mie una imi place f mult asta care l-am nimerit, e foarte aromat si are scortisoara. Dar merita incercate ca sa iti faci idee.
Bineinteles ca venim duminca, doar daca nu se intimpla ceva ce ne-ar putea opri, sa speram ca nu.

Mie nu imi place banica dilok, da dilok, nici AM

Azi am fost la cresa sa duc hirtia de accept de la Directia sector 2, asteptam eu mult si bine sa o primesc acasa, asa cum mi-au zis ca o sa fie, in max 10 zile. Oricum nu imi pare rau, pt ca chiar nu era o idee buna sa incepem cresa cu 1-2 saptamini inainte de sarbatori, asa ca pe 3 sau 4 ianuarie vom incepe, depinde cind o prind pe dr sa ne dea avizul, care e valabil 24 ore.
Mi-a placut grupa la care va fi, am vorbit mult cu asistenta de grupa, mi-a explicat programul, etc, toata ziua este acolo si directoarea care este medic pediatru. I-am vazut la ora mesei, la masutele lor mici, mincau si nu erau tristi deloc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Eu am inceput sa ma uit dupa gradinite pentru cel devreme primavara, sau daca nu, toamna anul viitor.
Nu stiu daca o sa pot ce imi doresc eu pentru Rayan, dar sper enorm ca voi reusi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ana maria La Multi Ani lui Victor Sa se faca mare si frumos si destept si sa va aduca o multime de bucurii tot timpul de acum incolo!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Vad ca sint o multime de copilasi bolnaviori care spun ca nu mai vin duminica la petrecere, imi pare rau, insanatosire grabnica! Poate se fac bine pina duminica si veniti totusi. Gabi, bestutza sper ca voi veniti.

ixxi m-a intrebat daca mai vine cineva la petrecere. Pai eu sper mult sa vina! Poate mai vorbim deseara pe yahoo cu ultimele detalii..

Trebuie sa ma intorc la treaba mai vorbim

Despre Andrei

Mergi la inceput

ixxi bafta multa multa la examen! Eu cred ca o sa il iei, oricum nu trebuie sa te gindesti ca n-o s-o faci!

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, si daca Rayan va fi complet refacut duminica ( de azi e foarte bine deja) eu nu il voi aduce, deoarece nici mie nu mi-ar placea ca daca ma duc undeva sa vina un copil care tocmai a iesit dintr-o viroza sau mai stiu eu ce.
Sincer, mi-ar fi placut enorm sa venim, dar in situatia actuala nu se poate.
Sper insa sa repetam povestea, chiar daca nu cu Mos Craciun.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A chiar, Ixxi, am uitat sa iti doresc bafta la examen, dar vroiam sa mai adaug ceva.
Nu te mai stresa din cauza unui examen, deoarece eu am invatat cam tarziu ca astea sunt fleacuri in comparatie cu altele in viata si daca ai stii cum m-am stresat eu in timpul conservatorului, ai ramane socata.
In acei ani ma duceam la fiecare examen cu atitudinea " a fi sau a nu fi", si acum privind in urma, vazand cat stres am acumulat, stres care se vede si in ziua de azi, la ani buni de la incheiere, pe bune ca regret, insa nu pot da timpul inapoi.

Chiar acum 2 zile vorbeam cu mama si ii reprosam putin ca vazand cat m-am chinuit psihic, nu mi-a interzis sa mai fac asta. Mi-a spus ca atunci nu m-a inteles, dar acum, abia acum a inteles ce s-a intamplat cu mine, prin ce am trecut si mai ales de faptul ca psihic sunt inca afectata de atunci. Asta este alt motiv pentru care eu vreau sa ma reprofilez.
Eu am invatat enorm din experienta mea si stiu exact cum voi proceda cu Rayan, pentru ca la mine efectele sunt foarte nasoale si nu imi doresc asa ceva pentru Rayan.
Asa le spuneam si elevilor mei, ca, ok, pica un examen, sau iau o nota mica, ei si ce? E asta o drama in comparatie cu drame adevarate?
Am schimbat multe mentalitati pe unde am lucrat si asta m-a bucurat mult.
Bine, eu acum privesc viata cu alti ochi si imi dau seama cat de mult am gresit in trecut, consumandu-ma pentru nimicuri.

Deci, am vorbit cam mult, insa draga Ixxi, te rog sa mergi relaxata la examen, atat cat se poate, pentru ca... este doar un examen si atat. Gandeste-te la tine, la sufletul tau, la linistea ta, la greutatile prin care ai trecut anul acesta, si atunci vei vedea ca acest examen este nimic.
Oricum stiu ca il vei lua, esti fata desteapta.
Dar vezi ca dupa ce il iei tre' sa dai de baut, ne-am inteles?

hai te pup

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput