Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 30
Shobo spune:
Simona, am vazut pozele de la party de Craciun, SUPER!!! felivcitari pt organizare! imi pare tare rau ca s-a suprapus exact cu party Mosh de la sotzul meu de la firma... poate la anu' sau cu alta ocazie :). se vede ca ai spatiu suficient pt copilashi sa se joace fara pb.
acum ma duc sa caut pozele de la ultima intalnire de mamici.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Liviana, sotul meu ar fi veni urgent daca ar putea, adica daca i-ar da drumul noii sefi.
De 4 luni l-au pus si medical director si nu mai are timp pentru nimic, este epuizat, iar responsabilitatile sunt din ce in ce mai mari, iar cum acolo nu exista vacanta in perioada asta..... no chance, iar de bani.... sa iti spun cat costa biletul?
Dumnezeu stie ce are in plan pentru noi.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Liviana, sotul meu ar fi veni urgent daca ar putea, adica daca i-ar da drumul noii sefi.
De 4 luni l-au pus si medical director si nu mai are timp pentru nimic, este epuizat, iar responsabilitatile sunt din ce in ce mai mari, iar cum acolo nu exista vacanta in perioada asta..... no chance, iar de bani.... sa iti spun cat costa biletul?
Dumnezeu stie ce are in plan pentru noi.
Crinuta siRayan
E trist Crinuta, imi pare tare rau. Nici nu-mi pot imagina cat de greu iti este, dar cu credinta in Cel de Sus eu zic ca toate problemele se vor rezolva. Sa ai parte de Sarbatori linistite si de un an 2007 inzecit mai bun decat 2006. Incearca sa te bucuri de tot ce e pozitiv in viata ta si priveste cu optimism si realism la viitor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Multumesc mult Liviana. E nu greu, cumplit de greu, dar cu telefoane zilnice, sms-uri, mail-uri, supravietuim.
Eu am decis sa plecam pentru ca trebuia sa gasesc job, serviciul lui fiind sub semnul intrebarii de cand cu noii manageri, deci este o situatie temporara.
Fetelor, am deschis capitol nou.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Gata, rezolvat sotu' masina spalat: o agrafa de par de'a lu' mamzel.
Crinuta, noi sintem alaturi de voi 
anda, foarte dragute pozele si noua locuinta, sper sa va acomodati amindoua cit mai bine si sa vina si tati cit mai repede la voi.
ps. uitasem: Lavinia, m-ai omorit cu engleza!!mi-a placut veli muci![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)