Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da chiar Bubu, si eu iti pot da, am coloranti de la Wilton si eu inca nu i-am folosit, doar galben.

Ixxi,dar ce-are ex-ul cu tine? Inca nu te poti linisti?

In rest nici eu nu am apucat sa intru in spiritul sarbatorilor, deoarece stiti ca gasirea job=ului a fost la mine target-ul nr 1 si mi-am canalizat toata energia spre asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Bubu, imi pare rau ca nu era calutul care il vroiai tu. Bafta totusi, poate ai noroc si il mai gasesti pe undeva...

Mergi la inceput

Bubu, dar de ce tre' sa faci iar training?

Hahaha, noi il intrebam pe Rayan acum cati ani are, si el se enerveaza si isi da palme in cap. V-am spus eu ca nu suporta intrebarile astea

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bianca, La multi ani!! sa cresti mare si frumoasa, si sa fii iubita!Ingerasa, sa-ti traiasca fetita! banuiesc ca vei incepe serviciul cit de curind.

Kita, sa fie intr-un ceas bun!asteptam detalii.

si eu sint extrem de obosita, nu stiu cum fac dar mai devreme de 12 noaptea nu ma culc...noaptea ma bintuie niste vise cam aiurea si ma trezesc foarte descumpanita si am o stare aiurea.
Aseara am reusit sa imi fac cumparaturile, am lasat la casa o groaza de bani, sincer, nu stiu pe ce (am gasit lapte praf fara miere, pt cine e interesat)...am venit acasa si am bagat niste rufe la spalat si mi s-a stricat masina noua de nici 2 luni (cred ca s-a infundat cu ceva, o fi bagat Rebe ceva, nu stiu, ca nu mai evacueaza apa), si m-am enervat, si tot asa...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, ce te inteleg. Culmea e ca si eu am vise ciudate si nu ma odihnesc bine deloc.

Ce masina ti-ai luat? Ai rezolvat problema pana la urma?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

crinuta, Indesit. Astept sa vad ce rezolva sotu', daca se poate uita pe conducta de evacuare el, si sa sune si la service.
In manual asa scrie, ca este conducta blocata daca se comporta asa, deci inseamna ca este posibil ca daca a fost ceva in masina s-a dus pe conducta, desi m-am contrazis cu el ca nu are cum. Mi-e sa nu fie o modeda de 1000 lei, ca asa mi s-a parut la un mom'dat cind mergea masina, sau vreun cirlig de perdea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Noi am demontat aproape total patutul lui Rayan, deoarece in afara de faptul ca ocupa spatiul inutil nu ne folosea la nimic, Rayan dormind doar cu noi.
Daca nu il vand il tin pentru un eventual bb 2, desi nu ne gandim la asta deocamdata, dar...cine stie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aoleu ce prezenta slaba e la noi. Daca nici acum nu se scrie mai mult, acum cand au inceput sarbatoritii la noi, nu stiu ce sa zic, dar nu-mi place.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, Bianca Maria! Ingerasa, sa-ti traiasca fetita si asteptam sa ne mai scrii. Neaparat sa ne arati poze!
Kita, servici usor!
Lavinia, foarte dragutza Natalia cu engleza ei bebelana!
Bubu, esti norocoasa daca ai putut face atata treaba cu Vladutz dupa tine. Ai gasit calutz pana la urma?
Crinuta, sotul tau nu vine in Ro sa-l sarbatoreasca pe Rayan, eventual sa petreceti impreuna Anul Nou? Daca te simti obosita, incearca si tu sa mergi mai devreme la culcare, eventual dupa ce se culca si Rayan.
Anda, ce mult ma bucur cand ne transmiti vesti bune. Sunt mereu cu gandul la tine, te admir pt curaj si-ti doresc acomodarea usoara! Desigur mult noroc si in gasirea unui job bun. Ce a zis tatal tau cand a vazut noul tau look? Din poze deduc ca si sotia tatalui tau o iubeste pe Irinuca, a aranjat f frumos camera fetei. Si ce cretzulina e fata ta, mai mai.
Ixxi, felicitari pt cantecel! Sa ne pui pe dropshots un filmulet sa o auzim si noi pe piersicutza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA Bianca!!!
Ingerasu, sa va traiasca si sa fie fericita!!!

fetelor, se simte deja aerul sarbatorilor in aer

gata, de maine ma mut in Buc cu serviciul, la aceeasi firma, pe acelasi post, doar ca mi s-a aprobat sa lucrez din sediul din Semanatoarea, la doar 3 statii de casa!!!... nu va zic cat de fericita sunt!!! Multumesc Domnului pt asa cadou! am sa mai vin pe aici prin Balotesti doar 1-2 ori/luna pt sedinte etc... cred ca mi-a ajuns drumul asta dupa 5 ani de Balotesti... stiu ca voi pierde contactul direct cu echipa mea insa nu-mi pasa, pt copil fac orice! si pot face fix acelasi lucru si de acolo... remote-ul sa traiasca, (pt cine stie in domeniul meu).

Crinuta si Bubu, si eu ma gandeam la tortul masinutza de ziua lui C... sa vad ce coloranti mai iau si eu de la Wilton... eu am doar roz (ramas de la sutienul de pe tortul sotului )
tu zici ca ai vrea unul castel?? zi-mi si mie unde l-=as putea vedea sa-mi fac o idee dc as fi in stare :)
de Craciun eu voi face o praji cremsnit rapid a Livianei si poate un brownies. in rest salate si o friptura si posibil 2 cozonaci dc am timp... ca am mai facut cand eram gravi si mi-au iesit tare buni... in rest mai face si soacra vizavi :)

Patricia, am fost ieri in Cora si am schimbat cutiile cu miere cu cele simple, ce bine! erau pe raft dar ff jos, si sunt sigura ca sotul meu nu s-a aplecat pana acolo... el crezand ca nu mai au din cele simple..

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput