Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 28
kita spune:
LA multi ani Victor!
La multi ani- Bianca!
La multi ani Rayan!
Asa sunt eu, ba urez cu intarziere (scuze Ana Maria), ba anticipat, de frica sa nu apuc zilele urmatoare sa intru pe forum.
Am si eu o veste: am inceput serviciul, de azi.........
M-au luat total pe nepregatite cand m-au sunat si mi-au comunicat ziua de incepere si nu am avut loc de intors....
So, raman fara cozonaci si carnati facuti de mine (nu ca m-as fi omorat dupa activitatile astea)si salatele alea puse de Amaya pe forum, de anul trecut, si ne-am autoinvitat pe la mese la altii...
Va pup, si petrecere frumoasa sarbatoritilor
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
crinuta spune:
Kita, esti o scumpa.
Tot la job-ul vechi mergi sau cum?
Fetelor, eu am ajuns intr-un hal de oboseala, ca abia mai vorbesc si ma mai tin pe picioare, iar de cearcane cat casa... nu stiu cine ma mai ia.
Asa stresante au fost aceste 2 saptamani, incat ma culcam si tarziu din cauza gandurilor iar asta cu oboseala acumulata din trecut m-a adus la o limita.
Am decis sa imi schimb programul de somn pentru ca altfel ma distrug.
Colac peste pupaza Rayan are iar un cu totul alt program, adica, adoarme pe la 20:00, 21:00 (el care in Saudi adormea cel devreme la 23:00) si de cand cu antibioticul se trezeste si vrea apa si apoi pe la 5,6 vrea lapte, iar mie nu-mi convine ca nu vreau sa se invete asa, chit ca mama se trezeste si se ocupa de el, dar whatever, ma trezesc si eu automat si dupa aia ce fac?
I-am spus mamei sa ii dea de mancare seara mai tarziu si sa nu il lase sa se trezeasca asa devreme.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Tot legat de oboseala, in seara asta m-am uitat prin culinar sa caut un tort pe care il ochisem eu de mult pentru ziua lui tati, dar acolo n-avea nici un sens sa fac eu tort acasa, deoarece ieseam de vreo 5 ori mai scump, insa acum l-as fi facut pentru Rayan si culmea nu il gasesc si asa de ciuda mi-e ca arata tare bine.
Initial ma gandeam sa ii fac eu un tort castel, dar sincer, nu cred ca am cand, deoarece si vineri am treaba, iar de odihnit + cumparaturi ..... abia mai apuc.
M-am gandit sa comand de la o cofetarie, dar nu stiu la care.
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Buna seara!
Ubi merci de idee,dar nu merge la jupan...nu foloseste portofel,tine banii in buzunar alandala...are vreo 2 portofele din piele luate din China de chiar dansul si stau aruncate in dulap.Sorry sa aud de camera voastra foto,e chiar frustrant sa se strice asa si a doua camera.Si mai costa si o groaza de bani o camera performanta.
Natalia ma distreaza tare cum vorbeste ea engleza:
showel-shower
watel-water
aiblabiu-i love u
no mol-no more
tam-come
tim-cream
lut-look
si mai sunt,dar nu-mi vin acum in cap.
Kitasa-ti fie de bine la locul de munca.
Bdanaam vazut sub postat de tine la Generale,ce ai hotarat pana la urma,te duci la aia la servici?Bafta,orice ai hotarat.
Eu cred ca ma apuc ori in seara asta ori maine de niste fursecuri...asa ca m-a enervat jupanul ca maine era ziua de cumparaturi si in seara asta imi zice ca la ora 14 trebuie sa fie in zona ca are ceva important...Si eu care vroiam sa colind maine toata ziua,cred ca o las pe vineri...nu de alta dar daca ma duc dimineata poate ca-mi ajunge timpul,poate nu si urasc sa ma grabesc spre casa,iar dupa-amiaza e mai aglomerat si in plus e el obosit.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Buna seara fetelor!
Parca am intrat toate in priza! Si mie mi se pare ca ma preseaza timpul, azi am spalat geamuri, faianta, etc...am terminat cu curatenia...
Crinuta, eu fac tortul cu trufe , reteta nataliei, si o alba ca zapada cu crema de lamaie. Sa stii ca nu mai e nici o poza cu Rayan...
Apropo de curatenie, cum ma apuc sa sterg praful si Vlad cere "tapa"= carpa(cu a de la roman): Dutzu, tapa, cege pafu!![]()
Danielai, multumesc de pont, dar nu-i ala
. A fost un coleg al sotului si nu e la fel ca cel pe care-l cautam.
Amaya, distractie placuta la petrecere si stai linistita, nu te mai agita.
Kita, bafta multa la servici!
Lavinia, ce haioasa e Natalia ca vb si engleza! Felicitari!
V.Erica, nu se vad pozele....
Am fost si eu anuntata azi ca pe 3 o sa incep trainingul si trebuie sa ma mobilizez putin. Si mi-au trimis si cadoul de Craciun pt. Vlad, maine ajunge la mine, am inteles ca sunt 3 jucarii chicco 
Maine dimineata mergem la serbarea cu Mos de la sot, e la un loc de joaca, abia astept sa vedem cadoul! Si tot maine cumparam "dadu", adica bradul.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Crinuta, prajiturile astea le fac pt. craciun, am omis sa mentionez. de ziua lui Vlad vreau sa fac un tort masinuta, sa vad ce-mi iese...dar trebuie sa cumpar niste coloranti si nu stiu de unde...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Nu e greu tortul masinuta,( faci un pandispan in tava si apoi il tai intr-un anume mod si asta e tot, il mai umpli cu crema, decorezi si gata) eu vroiam ceva mai complicat, dar nu am putere.
Coloranti iei de la Wilton, acolo in spatele magazinului Cocor.
Eu as vrea un tort cu crema de Mascarpone cu frisca si capsuni, ceva de genul asta, si cu blat inchis la culoare, dar repet, nu stiu daca apuc sa ii fac, desi asa mi-ar face placere, sa ii fac eu tortul.
De Craciun sigur fac Fingers, iar de ziua lui Rayan pe langa tort vreau eclere tot cu reteta de Fingers, ca am fost foarte multumita de cum mi-au iesit in Saudi, insa eu tot caut acel tort ( care se facea cuy vreo 10 ciocolati) si era ceva superb, cu ciocolata alba si neagra, ce mai, o minune.
Gata, eu ma duc la nani ca deja am probleme cu ochii.
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
Iata si pozele noastre din noua casa. Imi place sa spun ca suntem aici pe termen lung nu pentru toata viata, dar sper sa ne putem stabili, am nevoie sa prind radacini undeva. Nicaieri nu e mai bine decat langa ai tai, am invatat asta pe propria mea piele. Si momentan ai mei sunt aici:) Cand va veni si sotul meu si ne vom muta in casa noastra totul va fi perfect.
Irina s-a acomodat foarte repede, mai iute decat m-am asteptat eu. Sunt foarte fericita pentru ea desi ma doare sufletul pentru tot ce am lasat in urma. Ma ajuta foarte tare si faptul ca stiu ca asta e cea mai buna solutie, momentan.
O sa mai scriu cand am sa fiu in stare:) eu inca nu m-am acomodat.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
crinuta spune:

Bianca.
Sa fii sanatoasa, fericita, fetita frumoasa si dulce ce esti.
Mamai de Bianca, mai da si tu un semn, ne-ai uitat?
Crinuta si
Rayan
ixxi spune:
Anda imi pare bine ca irina s/a acomodat, o sa vezi ca in timp o sa te simti si tu bine, e doar o chestiune de timp.
eu sunt cam abatuta.....nu am intrat in "spiritul sarbatorilor"...mar rog in ultimele 2 zile m/am certat cu ex/ul in fiecare seara.......
azi ma duc sa/mi iau canapea....de fapt eu dau doar banii, altcineva se ocupa de achizitionare.....
aseara am cantat cu fata mas craciun cu pleta dalbe ceva de genul "mosh ciuciun u pete aaaabe, a vinit .......metzi, el auce auri mute aa tititze an baetzi, mosh ciuciuuuuun, mosh ciuciun" facem un duet.....o sa coatem bani buni din colindat ![]()
multumesc de aprecieri. bubu eu am colorant alimentar albastru si rosu, daca vrei iti dau eu cativa ml, nu are rost sa dai o groaza de bani pe colorant, ca nu folosesti atat de mult.
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas