Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

La capitolul asta de ce nu apare chestia aia cu votatul,ratingul subiectului?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, mai ce fete frumoase...am vazut si pozele Patriciei!

Simona, m-ai dat pe spate cu peretele desenat, super tare! Vladut parca s-a mai ingrasat, nu?

Kris, sa nu te recunosc! Te-ai tuns?

V.Erica, ce cavaler ai tu acolo! ce elegant e!!

Liviana, am reusit sa vad jumate de burtica...nu ne-ai aratat-o si noua...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Lavinia, la mine apare chestia cu evalueaza subiectul.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu vroiam sa ii vad burtica Livianei.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Anda, sa stii ca sunt cu gindul bun alaturi de tine. Drum bun, dragelor!

sper sa vb in curind
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna dimineata mamici.

Crinuta, sunt binisor, multumesc de intrebare...se pare ca Augmentinul isi face treaba, Slava Domnului.

Am avut un week-end tare aglomerat si din cauza asta n-am reusit sa intru decat noaptea tarziu cat sa citesc sa nu raman in urma, dar ma bucur ca am reusit sa-i iau cadoul de Craciun lui Andrei si mi-am luat o piatra de pe suflet, acum raman maruntisurile.

Deja sunt cam agitata cu sarcina fiindca se tot apropie momentul si astazi naste prima mamica din grupul de ian-feb 2007, prin cezariana (la termen, ca asa avem deja o mamica, cu gemeni, care a nascut prematur).
Acest eveniment ma face sa realizez cat de putin mai este asa ca azi ma apuc de pregatit lucrusoare si de scos cele necesare, respectiv de cumparat ce mai am nevoie.

Lavinia, am ramas datoare cu reteta...eu o prepar cu ciuperci din conserva asa ca la capitolul acesta ramane sa faci tu conversia cu ciupercile proaspete insa ma gandesc ca ar iesi mult mai gustoasa cu ciupercile coapte la cuptor decat fierte, parerea mea:
- 2-3 cutii de ciuperci maruntite (de 400g)
- 2-3 piepti de pui dezosati si fierti cu condimente (reci)
- 4-5 catei de usturoi (mai multi daca va place mai "usturoiat")
- 2-3 linguri de maioneza (sau sos de iaurt pentru salate, asta folosesc eu, consistenta este ca la maioneza insa e mai slab si mai dulce), cat sa lege salata
- sare, piper

Ciupercile si pieptul de pui se taie marunt, usturoiul se piseaza (ca pentru mujdei) si se amesteca toate ingredientele cu condimentele si maioneza. Se da la frigider pentru cateva ore, cat sa se amestece aromele. Fiindca mie imi plac verdeturile aromate mai adaug patrunjel tocat, chiar daca reteta nu-l prevede. Se serveste rece.

Multa sanatate puiutilor care sunt in continuare bolnaviori sau in convalescenta.

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am pus si eu poze:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=459fre2

Si mie mi-a placut, ma bucur foarte mult ca ati venit si multumim frumos de tot pentru cadouri!

Edit: Am gasit o lingurita (Patricia, cred ca e a ta) si un fular rosu. Trebuie sa ne intilnim sa le recuperati.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bineinteles ca am uitat sa va felicit pentru petrecere, Simona, din cat se vede in poze a iesit tare bine, felicitari pentru organizare si pentru idee, e clar ca piticii s-au simtit bine iar mosul a fost foarte reusit. Ne pare tare rau ca nu am venit si noi dar mi-ar fi fost foarte dificil.

Oana 32+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, ma bucur ca esti mai bine.

Ixxi, ma bucur ca ti-am vazut piersicuta, deoarece n-o mai vazusem de mult timp.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Amaya, ma bucur ca esti mai bine! Si mult curaj, mai e putin si vine bb! Si eu am emotii pt. tine! O sa fie bine!

Azi tati il duce pe Vlad la ciufolici sa-l faca frumos. Toata vara l-am tuns la o frizerie de cartier, dar adevarul e ca nu l-a atuns ca acolo. Cei de la Ciufolici au experienta si le iese exact tunsoarea chiar daca se misca piticii.
Eu ma pregatesc pt. petrecerea de Craciun de la sot si o sa ma duc sa-mi caut niste cizmulite. Va pun poze diseara.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput