rutinaaaa

rutinaaaa | Autor: anda

Link direct la acest mesaj

dragi mamici si tatici, ziceti si mie urmatoarele: cum faceti voi sa depasiti rutina asta care pe mine ma omoara?? si nu ma luati cu raspunsuri de genu "ma uit in oki copilului si ma topesc" ca nu tine. si noi ne pupam din 2 in 2 minute, este un pici adorabil, ne iubim de numa, dar vreau sa stiu ce program aveti si cum faceti sa mai prindeti si voi cite 2 ore libere? cum va impartiti treburile cu husbantul? mai faceti sport? ati mai fost la un coafor? tiii...nostalgia vremurilor demult apuse...

anda & bb edi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Da, obligat trebuie sa-ti rezervi un pic de timp si pentru tine! Eu am reusit sa ies un pic din rutina cam la un an dupa nastere cand am inceput serviciul. Am inceput sa mai dau din cand in cand o raita scurta prin magazine, am mai furat doua ore pentru o piesa de teatru, am mai fugit o ora dupa program la o sala de sport. E drept ca nu-mi permit sa fac asta zi de zi, din pacate, baietelul meu sta cu mama mea care nu mai e foarte tanara si care dupa o zi de alergat cot la cot cu el e franta. Dar cedezi nervos mai devreme sau mai tarziu daca nu faci, macar putin si rar, si altceva. Am plecat de 1 Mai chiar cateva zile la mare fara bebe si fara tati (trebuia intarcat si nu as fi reusit fara sa plec de langa el) si fara sa fie un concediu in adevaratul sens al cuvantului, m-am mai odihnit un pic. Incearca sa furi macar o ora la doua zile sa fugi un pic de acasa. Roaga-l pe tati sa stea cu el sa mergi la o cosmetica sau un masaj sau sa faci un pic de sport si roaga o bunica sau un bunic sa ramana cu bebe cateva ore la sfarsit de saptamana sa mergeti cu prietenii sau si mai bine doar voi doi undeva. Succes! Si nu te neglija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu, ca si Mirela, numai dupa ce a implinit micuta 1 an si am inceput serviciul am reusit sa mai fur ceva timp liber, de acasa. Din cand in cand, mai dau cate o raita prin magazine dupa ce termin serviciul, sau un aerobic de 2 ori/saptamana. Nu e mult si, desi, ar trebui sa fiu linistita ca sta cu mama mea, sincera sa fiu, parca tot pe fuga sunt. Tot timpul ma grabesc sa ajung acasa la micuta mea. Cam asta ar fi...

Nina & Nina-Cristina (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu am iesit din rutina fara voie, caci am facut ultimul an de facultate la zi, Compozitie, cu lucru intens si greu...asa ca ma gandesc ca poate ar fi fost bine sa am si eu concediu de bebe un an...Dar nu regret, pentru ca nu sunt plecata mai mult de 4 ore de-acasa,
Insa simt lipsa timpului pentru mine....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Trebuie sa-ti mai faci timp si pentru tine. Daca n-ar fi weekend-urile nu stiu ce m-as face! Atunci las fetitele la bunici si asa mai reusesc sa ies la plimbare, la un film, expozitie etc. In timpul saptamanii imi rog sotul sa stea singur cu ele (o data pe saptamana, 1-2 ore), sa mai pot iesi si eu in lume; un coafor, magazine. Altfel nu prea am timp pentru mine. Fetitele au 7 luni si o saptamana si, de la 5 luni, stau in fiecare weekend la parintii mei. Mi-e greu cand ma despart de ele, dar sunt ingrijite foarte bine.Sunt o norocoasa!

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput