Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 29

bamboletta spune:
Yagmur- incepem acum galeria
Hai Yagmur,nastere usoara
Si eu m-am uita pe lista de gravidute si m_moniqe e inca acolo deci nu am visat si eu
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

roxanica2006 spune:
Bamboletta, superba printesa ta, f.f.f frumusica. de fapt si mami e frumoasa rau! Arati asa de bine! Eu tot cu fata obosita si fara vlaga sunt... Trebuie sa-mi revin. Dar ce frumos e si leganelul, cred ca-i place Antoniei in el..
Asiza, deci a ramas pe maine.Vrea Denis sa vina impreuna cu bebe Luca pe lume, f. bine, sa fie amandoi frumosi si sanatosi.
Lui bebe eu ii dau 2 picaturi de Vigantol.
poze David Mihai
ROXANA si
DAVID MIHAI

carla2005 spune:
bambolettaperisorul asta de la inceput cade si ii da altul asa ca nu-ti mai fa probleme
carla2005 de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

alexandra_25 spune:
Buna mamici cu bebei si cu burtici....iar sunt pe fuga...colicile nu ne dau pace...sper sa treaca....!
Danutz....si eu am patit asa in spital...trebuie neaparat sa te mulgi cu pompa....si mai ales dupa alaptare....dupa 2 zile am scapat....
Danita.....2 picaturi pe zi de Vigantol....
Somleac...si eu ma gandeam de dimineata ca e racit bebe ca face asa de urat...si cu toate ca i-am curatat nasucul..tot asa face...
Chris...exact asta mi se va intampla si mie de maine...Marius merge la servici...gata cu binele....in noapte eu ii dadeam sa pape si apoi trecea tati la schimbat si adormit..acum...
Plange Markkkk....revin mai tarziu
alexandra de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze

bamboletta spune:
Roxanica- multumim de compliment,da ii place in balansoar dar nu tot timpul
cand o pun acolo adoarme
Bamboletta si
"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"

roxanica2006 spune:
Carla, ce mai faci? Toate bune cu printesa ta? Mai papa titi? Sau vrea si formula? Davidutz papa cam max 100 ml pe zi de la mine, stors si dat cu biberonul, iar pe langa asta, Milumil intre 70 si 90 ml, 8 mese pe zi. Cand are chef printul meu si numai atunci mai trage doua max 5 minute la titi, dar se enerveaza repede , de' barbat ce vrei!!
poze David Mihai
ROXANA si
DAVID MIHAI

panaa spune:
ASIZA
YAGMUR
CE CADOU FRUMOS VETI PRIMI DE CRACIUN!!!!!!Mult curaj, multa sanatate!!! Felicitari in avans!!!!!
Mirela
Ana Mihaela
poze ana

bamboletta spune:
De dimineata tot vreau sa ma spal pe par dar Antonia nu ma lasa
doarme in brate la mami ,suntem amandoua forumiste
in brate la mami nu sunt colici si nici tepi
numai in patut sunt
asa ca asteptam sa vina tati
Bamboletta si
"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"

panaa spune:
MIRONA citesc despre fetita ta si .....o regasesc pe a mea.....la fel face cu tziti: are cate o zvacnitura cu tot cu tzitzi de zici ca-i un pitbull care si-a apucat rivalul de ceafa.....
Mirela
Ana Mihaela
poze ana