Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
multumesc pentru raspunsuri . acum mi-a mai trecut un "avion" prin cap : de la ce varsta ii pot da suzeta ? parerile sunt impartite: unii spun ca e ok si acum , altii spun ca e prea mik ....... voi i-ati dat ?
si mai am o intrebare : adaugati ceva in apa de fiert biberoanele ? eu am auzit ca sare iodata ..... voi cu ce fierbeti ?

noi se pare ca suntem f fomisti si seara pana nu primim si supliment de lapte praf nu dormim ......o fi cu somnifer:) ?

pupici si mai revin cand ma lasa printul mostenitor !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Am o mare nelamurire: cum va dati seama ca nu s-a saturat bebeul? Stiu ca suna aiurea, dar tot citesc ...... La mine, dupa ce termina de supt scoate tzitzi si doarme..... de ce ii dati completare lapte praf?

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Danita-eu am incercat sa-i dau suzeta dar nu o vrea o impinge cu limba afara e desteapta fata vede ca nu curge nimic ce sa suga aiurea ,am auzit fete care ziceau ca e mai bine fara suzeta dupa o sa planga noaptea dupa ce o scapa din gurita si trebuie sa te scoli mereu sa i-o dai

Panaa-eu ii dau completare pt ca tot plange dupa ce suge la san si dupa ce papa si formula impinge ea cu limba biberonul afara si dupa adoarme deci la tine e satula daca impinge titi afara eu asa zic

Kokorina-ce fac harbujeii?sunteti bine?

Pot sa spun ca am facut

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut din nou,
am reusit s-o pun in pat pe burtoc, infometata ... dar obosita - asa ca a adormit. In prealabil o plimbasem vre-o 10 minute infofolita in fata geamului deschis - a dat cu nasu de racoare si a adormit.

Roxana caruselul meu e simplu - din Germania luat si are o singura melodie - e cu arc. Il doream fff mult fiindca se potriveste cu camera bebelinei, norisori, stelutze, luna si un ursulet.Il vezi la filmuletze cu Kara, se numeste music_mobile.
panaa Kara mea nu se satura sigur cu titi. Un copil satul e molesit, moale ca o carpa, ii cad manutzele pe langa corp si i se inchid ochii. A mea - dupa o ora la san inca e activa, cauta cu gurita si daca isi gaseste manutza incepe sa o suga. Pe vremea cand ii dadeam formula - am constatat cum arata ea satula - deci nu vb prostii.
danita eu le fierb doar in apa. Sper inca sa cumparam un sterilizator - asta doar cand vom trece integral pe lapte praf. Oare cand va fi asta? De ce nu m-oi fi lasat eu de alaptat cand inca accepta bebelina biberonul?

bamboletta super caruselul vostru. Fug si eu pe site-ul cu pricina sa vad produsul - poate il conving si eu pe tati.
asiza pe cuvant ca ii e foame inca - si plange de foame. Curaj pentru ceea ce urmeaza.
alexandra_25

iarasi plange - am fugit.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deschid eu capitol nou....Pupici la mamici...

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Danutz eu sunt mamica de mai -iunie 2006 si am avut febra laptelui care m-a chinuit tare. Trebuie sa pui comprese cu un prosop mare inmuiat in apa calda, sa stai mult in dus sub apa calda (nu fierbinte) si sa mulgi cu pompa dupa fiecare supt al lui bebe. El inca nu are putere suficienta. Daca depasesti 38 grade temperatura nu il mai pui la san temporar dar te mulgi cat poti de mult.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!!

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. URMATOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor mi-a fost dor de voi...,dar nu am apucat ieri decit sa va citesc.M-am gindit eu ca ar fi bine daca as schimba putin siropelul,tot vazind la voi ca faceti asa,ii dati alternativ.Ei...si i-am dat Gripe Water ,in loc de Debridat,a fost o gresala enorma...,toata ziua mi-a stat in brate cu piciorusele la piept,se incovoia mititica de nu stiam ce sa-i mai fac.A fost groaznic,se pare ca-i prieste mult mai bine Debridatul si n-am sa i-l mai schimb.Nu mai fac experimente pe burtica ei,atata timp cit ii prieste unul...,am sa i-l dat pina se duce la scoala...
Ieri am fost la biserica sa-mi citeasca de 40 zile.
Acum printesa doarme,pentru cit timp ...nu stiu,a inceput sa-si faca un program noaptea,se trezeste cam la aceleasi ore dar ziua...,nu prea ii place sa doarma.Aseara am intins rufele pe la 23 si ceva,dupa ce masina se terminase de la 19.Am invatat sa calc cu o mina,sa maninc cu o mina si mai mestec si in "mincare "cu o mina.Fac si eu ce se face rapid,dar nu pot spune ca este mincare...,acum doua zile mi-am ars mincarea ...si aseara am spalat doua farfurii,cu o mina...,am ajuns rauuu,dar sa stiti ca se poate...,cu o mina!!!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput