Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 24

dianocica spune:
hai ca sunt ametita tare...am uitat sa va spun de ce intrasem... d a facut azi a treia plimbarica...si acum l-am lasat pe balcon in carucior sa-si termine somnul. problema era asa: daca se trezeste intre mese, in alea 3 ore, si se supara, nu mai adoarme decat cu tzitzi.si urmeaza fix 3 ore pana la urm masa...voi patiti la fel? si daca il trezesc acum, adica il mut din carucior in pat si il schimb, nu mai adoarme decat cu tzizti.
hai ca s-a trezit in carut, i-am dat papa si nu adoarme
va pup
diana fericita de bb davidutz

bamboletta spune:
Salutare fetele
Ma bucur ca va place bradutul nostru acum are si cadouri sub brad toate pt Antonia
Bubitele de pe fata iau mau trecut si m-am mai linistit un pic daca ziceti ca si bb vostri mai au,oricum maine tragem o fuga pana la pediatra
Fatima,Panaa,Dandusa,Aelxandra25-sunte-ti niste scumpe
Ingerasa- felicitari mami sa-ti traiasca refacere rapida
Antoniei ii place sa o tin asa in piciorute sa se sprijine ea,o afecteaza cu ceva ?
Dolores-ce scumpete e David si ce cuminte la baita da cate maini pe acolo
si seamana tot cu tine
s-a trezit gazulita Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Lavinia_P spune:
Buna seara,
Bambo,am si eu ham din ala primit cadou,dar pe cutie scrie mare 2-8 si m-am gandit ca ar fi vorba de luni.Mi-a spus cineva ca nu e bine sa ilpui de prea timpuriu in asa ceva ca au sistemul osos si coloana prea fragile.Tu ai intrebat pe cineva?Ca si eu tare l-as folosi ,dar mi-e frica.
Si referitor la bubite..du-te la pediatru.Asa ziceam si eu ca are iritatie de scutec si am fost ieri si e vorba de o candidoza data de antibioticele care le-a facut in maternitate.Am 3 unguente diferite..la 4 ore il tot dau cu cate unul..prin rotatie ..si funduletul mult la aer..interzise servetelele umede..si noaptea e un chin pt mine si el sa il spal la lighenas de fiecare data cand se trezeste.
Ca am uitat sa-l laud,dar noaptea doarme minunat..numai ziua il chinuie burtica.Sa nu-i fie de deochi .
Mi-a mai spus ca nu e racit..ca am aer prea uscat in camera si sa-mi iau umidificator sau sa pun o oala cu apa cu sare la fiert in camera.Iarasi destul de incomod..asa ca o sa luam umidificatorul ala.
Dar instinctul meu imi spune ca e putin racit.Azi am zis pas la plimbare sa vad daca se modifica ceva.
Fain bradut Bambo..sa vian si Mosul pe masura..
Dolores, scump flacau ai..si tu la fel..
FELICITARI NOILOR MAMICI: INGERASA.MADALUTA SI DONIA.
bun venit bebeilor!
Am fugit sa atipesc un pic langa el..ca nu se stie..
Va pup!
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

dolores spune:
bambo,e foarte cuminte la baie.deocamdata baie ii face socra mea,eu sunt asistenta ei,dar cat de curand ii voi face eu baitza.seamana cu mine?caci toata lumea zice ca seamana cu cristi
multumesc lavinia
dolores si David Cristian
poze dolores

bamboletta spune:
Lavinia_p-iritatia o are pe fata bubulina mea,la pasarica nu are nimic e foarte bine,ieri mi-am luat de la TIS crema pt fundulet cu ulei de catina mi se pare mai buna decat bepanten, in legatura cu marsupiul pe cutia mea scrie 0+ si mai scrie de la 3.5 kg pana la 9 kg,si eu aveam aceiasi teama ca nu-i tine bine coloana dar o tine destul de bine sta strans asa pe corp si ii tine si capusorul,dar maine cand ma duc la pediatra o sa intreb si de asta daca nu uit
Dolores-eu asa zic ca seamana cu tine si la mine unele persoane zic ca Antonia seamana cu mine altele zic ca cu sotul
nici noi nu mai stim cu cine seamana
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

fatima spune:
chris, nu-nterupe mami alaptarea de la o diaree! nu-nterup ele mamicile care iau antibiotice..bea mult ceai de menta ca trece..
bambo, eu mi-am comandat un marsupiu cu multe pozitii, dintre care si semi-orizontala, sta bebe cu coloana dreapta..abia astept sa-l primesc si sa plecam la plimbare..ma bucur ca si voua va place cremuta cu ulei de catina..noi ne impacam super bine cu ea..ba i-am dat un picut si pe fata si vad ca i-au trecut bubitele..
fatima de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

asiza spune:
quote:
Originally posted by dolores
buna.am mai pus poze.sper sa le puteti vedea.
dolores siDavid Cristian
poze dolores

Oana

Disney bb

doradora spune:
quote:
Originally posted by dolores
buna.am mai pus poze.sper sa le puteti vedea.
dolores siDavid Cristian
poze dolores
of doamne, ce ochisori mari are puiul! sigur-sigur ii are de la mama!
chris +

bebe alexandra

anateo2004 spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va anunt ca de ieri suntem si noi acasa.O sa in cerc sa citesc din urma.Sebastian e bine ,papa san,eu am lapte cat pt doi.Deja eu si sotul ne-am inpartit "copii",cel putin pe timpul nopii.Eu cu sebastian el cu Teo(si el trebuie sa se scoale de doua ori pe noapte sa o puna la oala.
Eu ma simpt super bine,de data asta nu am mai pierdut asa mult sange.Am ales sa fac rahi,si a fost o alegere inteleapta.Am putut si eu sa-mi vad puiutul imediat cum s-a nascut,chiar l-am si pupat.Cand i-am auzit prima data glasul mi-au dat lacrimile.
[red]Felicitari,proaspetelor mamici si bebei sanatosi(/red]
Ana mamica de doi iezi