Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 23

danita spune:
Dragele mele dragi,
Vin cu o veste super : IERI la ora 12.45 a venit pe lume MAYA MARIA , fetita Ingerasei .
3080 grame, 52 cm si de nota 10.
FELICITARI MAMICII si BUN VENIT BB-ului !
D
BeBelusca

Yagmur spune:
Monique, Felicitari! Refacare cat mai grabnica...
Ingeras, acum am vazut ca a venit pe lume Maya. Bun venit! Ce nume frumos..
La Multi Ani! Varzuca.....
Aelita, ai dreptate.. sanatosi sa fie...
Asiza, se pare ca la anul ii serbam impreuna pe bb-ii nostri. Mi-au plecat prietenii, si iarasi m-au luat emotiile.....
Ma duc sa mai pierd vremea prin Cora, sa fac ultimele cumparaturi si sa termin si eu astazi bagajul de spital.. chiar ma gandeam ca o sa ajung sa-l fac marti dimineatza inainte de a pleca la spital.
Va pupicesc
Yagmur 39 + bebe Luca

asiza spune:
Ingerasa, felicitari!!! Sa va traiasca Maya Maria, sa fie sanatoasa!
Yagmur, si eu ma duc in Cora dupa-masa...las' ca maine vin ai tai si te tzin iar ocupata, fara emotii...Incep galeria si pentru tine!
Danita, multumim de veste! Tu ce mai faci??? Dar bb?
Aelita,
Oana 39+ cu
Denis Cristian
Disney bb

mayaione spune:
Felicitari Ingeras, sa-ti traiasca bebita scumpa!
Mirona nu degeaba sunt fetitele noastre nascute in aceeasi zi. Cand mai povestesti de a ta ma apuca rasul, patim aceleasi lucruri, parca sunt gemene. Eu tot mameloane de silicon foloseam pana am realizat ca durerile de burtica erau amplificate de ele. Fac foarte multa spuma si bebe inghite si mult aer, asa ca are colici f dureroase. Le cumparasem din spital, erau Avent. Acum ma mulg de fiecare data si-i dau cu biberonul, e mai obositor dar nu mai are dureri asa mari. Am mai gasit niste tetine super bune ortodontice, se cam plictiseste ea tragand dar reduc durerile de dupa. Sunt si anticolici, de la babynova. Cu lumina la fel patim, mor de nervi ca nu pot dormi la fel de bine si ma trezesc obosita. A mea e agitata rau in somn, plus ca horcane de ma sperii, o fi normal? Mucisori vad ca nu are dar se aude un fornait suparator, mi-e mila de ea.
In rest e o rasfatata, vrea numai in bratic si nu oricum, trebuie sa ne plimbam peste tot prin casa, suntem terminati de maini si spate.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria

deeaA spune:
Buna mamici si burticute!Burticutele s-au cam dus in curand ne vedem toate cu bebeii in brate!
DONIA bine-ai venit acasuca!Iti doresc refacere rapida ca sa te poti bucura de puiul tau grasun cat mai repede!
MONIQUE sa-ti traiasca!
INGERAS sa-ti traiasca fata de nota 10 MAYA MARIA si sa te bucuri de ea!
deeaA38+ DAVID ALEXANDRU

alexandra_25 spune:
Buna fetelor....si eu sunt pe fuga....si am avut o noapte de cosmar...nu stiu cum o sa-mi revin....si Marius merge de Marti la servici si saracul are nevoie de somn...el il schimba noaptea si il adoarme dupa ce ii dau eu sa mananc ca sa ma pot odihnii si eu...!
Dia......si multumesc mult de raspuns...la fel e si la mine...mananca ca si haplea si primul lapte care si la mine curge singur il ineaca...o sa incerc sa vad...mersi de sfaturi....
Asiza....
Miro...Mark numai in pozitia aia ragaie...ridicat pe umar..si spatele meu e varza....si cand il vad ce carcit sta saracul.....si noi cu lumina dormim...de la spital s-a obisnuit...
Monique......felicitari.......sa-ti traiasca baietelul....sa fiti sanatosi si refacere usoara...
Bamboletta...ce frumos e bradutul....super...si Mark are asa pe frunte...ca si o iritatie rosie si uscata...la mine e de la laptic...cica e prea gras si pana se obisnuieste stomacul lui...stai linistita...
Chiar ma gandeam ce a facut ingerasa...si uite ca e mamica........felicitari....sa va traiasca Maya...!
v-am pupit pe toate.......duminica placuta.....
alexandra de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze

dianocica spune:
mirosi david a refuzat cu indarjire biberonul. am incercat sa-i dau ceai odata si a fost show.nu de la ceai, ca saracutzul papa orice, de la bibe. in schimb cand vedem tzitzi....alta viata
fetelor, voi le-ati facut program sau ii lasati sa manance cum vor ei? d are program la fix 3 ore. dar daca il deranjeaza ceva, sau dupa baita, la 2 ore. si ne dam toata ziua peste cap...adica se decaleaza cu o ora, ca el dupa, tot la 3 mananca...si eu n-am suflet sa-l las cand vad ca isi suge manutzele...imediat ii dau tzitzi...
asiza fa-ti poze multe....
monique felicitari, mami!!!!
bambo si noi avem niste bubite mici dar dr a zis ca trec singure...si la noi sunt cam pe tot corpul...
panaa si tin pumnii...
ingerasa felicitari!!!!!! bravo, mami!!!!
diana fericita de bb davidutz

doradora spune:
monique, donia, danita felicitari si bun venit bebeilor!
chris + alexandra
bebe alexandra

doradora spune:
fetelor - ajutor !
azi iar e maraita si plange si nu doarme, nu asta e problema, ci faptul ca tocmai am descoperit o mare diaree la mine, si ma gandesc ca i-oi fi transmis ceva prin lapte. ce pot oare sa iau? aveti idee? e clar ca nu ii mai dau san pana nu imi trece, iar pe pediatra o s-o sun mai pe la 5, ca nu deranjez oamenii daca nu arde.acum beau niste ceai de menta, nu stiu daca o merge smecta . voi ce stiti?
chris + alexandra
bebe alexandra