Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Bambo, superb bradutul...
cateva bubite din alea i-au aparut si Evei mele, pediatra a zis sa nu-i dau cu nimic, eu am incercat cu ung de galbenele si cu putina pudra, dar fara vreun efect..asa ca daca stie cineva ceva mai bun, ma intereseaza si pe mine..
Miro, stie karinuta ce-i mai bun pentru ea..poate pentru ca ai tu din ce in ce mai mult laptic, se satura mai bine cu el, lapticul de mami fiind mult mai gras si mai hranitor decat formula..de aia manaca mai putin..
cu dormitul nu stiu ce sa zic..eu am obisnuit-o de la inceput cu doar cu o veioza, iar azi noapte am stins-o si n-a comentat..ai putea sa o iei treptat, mai intai cateva nopti cu o lumina mai slaba, sa zicem sa lasi lumina de pe hol sau din camera alaturata si usa deschisa, apoi doar o veioza..si tot asa..zic si eu..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Miro, eu te-am sunat pe rds azi.... nu ne potrivim nicicum programele.... bebelina mea a dormit in reprize toata ziulica.... nicicum nu s-a lasat trezita... vad eu la noapte ce ma asteapta....
cat despre biberon, si Oana il refuza cu desavarsire... il scuipa imediat... ceaiul il dau cu lingurita.... vai de mine daca o sa fiu nevoita sa-i dau completare de lapte praf, ca nu stiu ce fac... doar n-o sa-i dau cu lingurita ... dar sper sa ne mai tina lapticul din tzitzi... ca momentan dam cu el pe pereti cand incepem sa sugem, asa de mult e
poate ne vb maine, nu?
o sa incerc si eu pozitia catelus.... o putem pune in poz. aia cu burtica plina?

Dia de Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitari Donia,sa va traiasca
Felicitari Monique,sa va traiasca

Noi sintem bine,sanatosi,umblam hai hui.Ieri am fost la niste prieteni dragi si azi au venit alti prieteni dragi la noi,apoi am facut ceva bun de papa,baita lui Crinuta ...si a trecut ziua foarte repede...,stiti si voi...,ce sa va mai spun eu.

Bambo,
superb bradul vostru,mi-a placut tare mult.
Asiza,
lasa ca mai ai si tu putin timp sa te odihnesti.
Carla,
super filmuletul
Mirona,
se vede ca-i prieste siropelul Karinutei....,stai mai mult cu noi
Fatima ,
si al meu puiut are ceva bubite mici pe git ,pipt si citeva pe fata ,dar eu nu m-am alarmat,ca arata ca si cum s-ar fi iritat de la caciulita sau de la body.Eu nu i-am dat cu nimic.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DIANOCICA din pacate, n-am rezolvat-o cu vomitatul....tot asa suntem, am renuntat la debridat si la bonisan, luam numai sab simplex....poate erau prea multe....pt.ca intern nu are nimik in neregula....era suspectata de stenoza PILORICA.......voi incerca pe cat posibil s-o tin sa ragaie......desi, dupa.....ragait VOMITA
MIRONA noi dormim cu televizorul aprins si dat relativ incet, dar cat sa se auda ceva ...in fundal......
Multumesc pt.sfat in ceea ce priveste episodul meu dureros.....[pupic]
BAMBOLETTA si a mea a facut bubite cum spui tu, chiar si la incheieturile de la brate si un pic pe corp, intr-o parte...sunt de la transpiratie.....eu i-am cu baneocin pudra pe corp, iar pe fata cu fucidin,dupa ce in prealabil am "spalat-o" cu ser fiziologic; ii dau o data pe zi si.....merge.....
MIKI04 nu vreau sa te sperii, dar si eu am avut contractii ce-i drept dureroase si neregulate si cand am ajuns la cabinet pt.consult AVEAM DILATATIE 5. Tre'sa precizez ca m-au apucat pe la 5 am si au culminat cu nasterea la 8.45 pm a anei mihaela..... SFATUL MEU ESTE SA-TI SUNI DR SI S-O PUI IN TEMA. Sper sa iei acest mesaj ca atare, adik un sfat de la cineva care a fost "pe acolo" si nu ca pe o incercare de "bagare in priza". [pupic][pupic][pupic] si CURAJ!!!
Tot nu stiu cum sa pun poze mai jos de semnatura........

ps terorista de ana doarme la mine in brate.........dak o pun in pat "o apuca colicii" vorba alexandrei.....iar la noapte....iarasi o facem lata, pardon ALBA.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris,miro....cum sa ma simt..sa zicem ca mai bine.multumesc de intrebare.va pup dulce.

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, azi am ajuns si noi acasa.
Am citit rapid mesajele din urma sa vad daca sotul a reusit sa va anunte, dar se pare ca nu. Dar macar a incercat...
Asa ca am vazut galeria si felicitarile voastre, pentru care va multumesc din suflet si va pup .
Eu nu ma simt stralucit, ba sunt chiar la polul opus as spune, desi nasterea a decurs bine. Dar s-au adunat multe mici si marunte, plus punctul culminant, adica faptul ca nu am mai dormit de 36 de ore, ceea ce m-a daramat complet (nu bebe e de vina!).
O sa revin cu mai multe detalii cand ma pun putin pe picioare, va mai spun doar ca miercuri, decembrie 13 seara mi s-a rupt apa, apoi au inceput treptat contractiile. Eu am fugit la spital cat am putut de repede, adica dupa ce am facut un dus (sa nu fiu nespalata pe cap!) si mi-am facut bagajul, ajutata, desigur, de sot. Planuiam sa va spun ca plec la spital, dar cand am coborat la calculator aveam deja contractii neplacute, asa ca n-am mai reusit.
Am nascut prin cezariana la ora 22:39, cu sotul alaturi de mine, si l-am vazut in fuga pe Miscotel.
Na, nu asa i-am pus numele , desi noi tot asa ii spunem. Se numeste Christian Gabriel si a avut 4300g si 53cm, de scor Apgar nu am intrebat, dar dupa cum a chiuit pe acolo cred ca a trecut cu bine... El este bine, papa dar si doarme mult, inca invatam sa ne cunoastem. Deja mi-am dat seama ca e un minunat si ma pierd privindu-l.
Va pup din nou si va las, sper sa revin cat de curand, deocamdata ma uit cam crucis. Noroc ca stau la pat, ca as merge si pe sapte carari
Doamne ajuta sa dorm in seara asta!

aelita, daca nu ti-ai facut bagajul, invata din greselile altora si apuca-te rapid!

asiza, daca nu mai apuc sa intru iti urez nastere usoara si recuperare rapida, cu accent pe ultima parte, adica a recuperarii, ca la mine asta scartaie. Nasterea prin cezariana e floare la ureche, ba chiar te cam si plictisesti.

Pupici tuturor! Da' chiar tuturor!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Varzuca, ...sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi! Mai intra si tu pe la noi sa povestim!
Donia, bine ai revenit acasa! Refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii si poze cu minunea ta! Cred ca Roxana e de-a dreptul incantata de fratiorul ei!
Monique, sa va traiasca!!!!

Fetelor, multumesc in continuare pentru sustinere!!! Sunteti minunate!

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Aelita, m-am speriat ca te-ai dus sa nasti....dar am vazut ca ai deschis cap. nou la mamaicile de ian-feb...Ce mai faci???

Disney bb

Mergi la inceput

Roxanac, am vazut pozele...ai niste copii minunati! Sa-ti traiasca!!!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

YAGMUR desi a mea misca asa...si eu ma intreb daca bebe e bine.abia astept si eu sa iasa sa vad daca e totul bine,daca e intreg,sanatos...
indiferent ca misca,sau nu misca,cred ca toate stam un pic cu frica ...cum o fi? o fi bine??
sanatosi sa fie! ca asta e cel mai important de pe lume!

monique,felicitari !!ce grasuuun eeeee !!!
Donia
ce grasunel e si "Miscotel " al tau !!!
cate saptamani aveai??
tot nu am facut bagajul.oricum am facut un pas,mam interesat ce imi trebuie,sie bine ca nu imi trebuie mare lucru
asiza,pai nu v-am zis ca mi-e lene sa nasc? nu am nici un gand!
acum scriam si aici,dupa ce am deschis capitol acolo.
azi nu am intrat,adica ieri,ca e deja dimineata si eu nu dorm.am stat cu tata,ca a venit la noi,sta 2-3 luni,el cica sa ma ajute cu copilul e de coma,cand defapt eu am grija si de el acum.
si seara am iesit pe-afara.

37+

Mergi la inceput