Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

panaa imi pare tare rau ca aveti probleme. mie doctorita mi-a spus sa nu ma stresez daca vomita ocazional. dar la fiecare masa?! eu zic sa mai consulti un pediatru. multa sanatate!
pt eritem dati bubitele cu betadina si sapromed/baneocin. foarte important este sa nu le faceti baie bebelusilor pana nu se vindeca!!!!
mult curaf fetelor care se pregatesc sa nasca, sa aiba grija DD de voi si de beblusii vostri.
felicitari proaspetelor mamici!
fug!
pupici!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

m-am intors
luciab pt colici: sab simplex, debridat, bonisan. pt scos aerul afara inainte de masa ridica-i picioarele la burtica si apasa burtica cu picioarele. fara frica (asa mi-a spus mie doctorita). evident nu va da aerul afara pe gurita ci pe fundulet. dar important este ca are acelasi efect. a! si poti sa il pui pe burtica (sa stai langa el), intr-o pozitie asemanatoare cu cea fetala!
apropo pt mamicile de baieti: cica nu trebuie sa facem nimic la cuculet!
pupici!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor! Doamne, cat de mult apreciez acum pauzele de calculator!

Incerc si eu sa va raspund un pic......am vazut ca Miro o sfatuia pe Roxanica sa incerce cu Galactogil. Ei bine, fetelor, faimosul Galactogil, de care am citit cate in luna si-n stele, nu functioneaza intotdeauna!eu am mancat deja 2 cutii, si una de Hipp Natal.....nimic!Laptele se incapataneaza sa nu vrea sa vina.

Dia, incearca si cu pernuta cu gel de la Sensiblu....incalzita la microunde tine cald la burtica minim 3 ore.....la noi functioneaza in crizele de colici, il calmeaza imediat....

plange, fug....

Raluca David Calin (28 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Yagmur, te asteptam cu vesti de la medic!

Multumesc tuturor pentru galerie...sunt intr-o stare destul de proasta acum...am bocit bine, dar imi trece...dimineata ma duc la control si inregistrare, sper sa-mi faca maine cezariana, ca nu mai am nervi pana luni! Va tzin la curent...

Alex, -ici pentru tine si bb Mark...
Roxanica,
Aelita, ...nu te pot ajuta cu video ca habar n-am cum...

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Panaa, imi pare rau pentru probelemele fetitei tale, dar daca a luat considerabil in greutate si e vioaie cu siguranta nu e ceva grav, dar oricum un neonatolog te-ar putea sfatui profesionist. Multa sanatate!
Laura13, stai ca m-ai bagat in ceata, deci: David are o iritatie, banuiesc ca de la scutec, la pliul piciorusului, asta inseamna ca nu pot sa-i fac baita??? Dar i-am facut si nu s-a agravat situatia, dimpotriva, e mai bine!
Nu mai retin cine intreba de conditiile de pastrare a laptelui matern. Mie in maternitate mi-au spus ca laptele rezista la temperatura camerei pana la 10 ore si in frigider 24 ore. Acum normal ca nu am incercat sa-l pastrez zece ore la temp. camerei, eu de regula ma mulg inainte de masa bebelului, dar productia e mica rau, asa ca ii dau imediat lapticul, nici nu il amestec cu lapte praf sa fiu sigura ca pe al meu il bea tot, tot. dar am pastrat si in frigider si l-am incalzit putintel tinand sticluta in apa calda sau chiar deasupra focului putintel. Asta mi-a spus pediatra.Voi cum procedati?
Ralumat, probleme cu lapticul nostru... Dar la mine nu suge nici David, urla ca din gura de sarpe cand vede titi. doctorul zice ca problema asta se va remedia cu varsta, cand va fi mare gagicar nu va mai refuza titi, hi, hi...
Apropos de sfatul lui Miro, eu nu am incercat faimoasele granule sau ce-or fi, dar am baut cantitati industriale de ceai din ala de la Feres pana cand mi s-au intarit sanii de ma urcam pe pereti. Dr a zis ca daca bebe nu suge nu are rost sa ma chinui sa produc mai mult lapte, pentru ca orcium pompa nu se compara cu situatia in care bebe ar suge, si exista riscul sa ramana laptele pe acolo, si sa fac vreo nenorocire... Acum nu mai stiu care sfaturi sunt bune...

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Plus, se spune ca este fffff important sa pui copilul sa ragaie dupa fiecare alaptat..... Daca o pun pe Ana sa ragaie, uneori ragaie alteori pot s-o tin si o ora si nu ragaie, dar si daca ragaie dupa aceea vomita................... se spune ca la bebelusii alimentati de la san nu este obligatoriu sa ragaie pt.ca nu prea inghit aer......Nu stiu ce sa mai cred....

Mirela Ana Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Panaa, stai calma, si David al meu la fel face cu datul aerului afara. uneori dupa papa imediat ragaie , alteori il tin pana adoarme , si se lasa moaaale, si manutele si le lasa asa pe langa corpusor si doarme ca un ingeras, iar eu ma incapatanez sa-l tin pana da aerul afara. Nu intotdeauna am succes si abandonez. Ziua am rabdare, dar noaptea mai zic pas.
Fetelor, am pus pe public unele poze din albumul meu ca am constatat ca nu se vedeau toate... si sunt atre mandra de barbatelul meu iubit.

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by luciab

Nu stiu daca ati mai discutat, dar vreau sa va intreb cat timp poate rezista (in recipient) laptele matern si la ce temperatura trebuie tinut si daca trebuie incalzit inainte sa fie dat bebelusului . Am tot citit diversele metode folosite de voi impotriva colicilor, le-am aplicat dar degeaba ... nu stiu ce sa mai fac , simt ca inebunesc !!! Mititelul vrea sa doarma dar durerea e prea mare si plange continuu.
Si ar mai fi o problema - nu poate sa scoata aerul dupa masa , si imi este asa de mila ca-l mai si deranjez cand tocmai a adormit si tot degeaba, fara folos.
Lucia si [b]Andrei Nicolas

laptele rezista la temperatura acmerei jumate de ora, in frigider 24 h si in congelator zile - nu stiu exact cat

Dia cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

roxanica...in sfarsit ai reusit....am vazut ca ai pus poze si ti-am vazut si feciorasu...ti-am mai zis eu zilele trecute cat e de scumpic si acum am vazut pozele mai noi si e asa de grasunic...!
Eu nu am reusit sa-mi fac poze cu el....parca imi e si rusine la cum arat....freza parca e turbata si toata ziua trebuie sa-mi schimb bluzele ca laptikul curge...curge....
Am zis eu ca trimit la SM....stai sa-l imbuteliez....
Panaa...si al meu vomita...intradevar nu asa de des...dar de exemplu s-a intamplat sa vomite asa de tare...ca pur si simplu a sarit din el voma...eu ziceam ca mananca prea cu pofta si prea mult...nu stiu ce sa zic...mie de la noi nascuti mi-a zis ca e ceva normal...cu ragaitul exact asa e si la noi.....

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Am reusit sa pun niste poze cu Ana in album. Cum pot sa "pun" poze la semnatura?

Mirela Ana Mihaela

Mergi la inceput