Care e cel mai relaxant loc din Romania ?...
Raspunsuri - Pagina 3
Mmmaria spune:
Revigoram oleaca subectu' pentru Paste?
Tocmai ce am vazut aseara la un post TV un soi de prezentare/reclama la spatiile de cazare din interiorul manastirilor plus alte cateva locatii interesante.
Sunt sigura ca exista in tarishoara asta locuri/locatii nu foarte circulate unde se pot petrece sejururi de multe stele.
Si cand vorbesc de multe stele ma refer atat la o cazare de "mimimum 3 stele" cum bine zicea Pisix, cat si la "un loc unde sa bei un ceai".
mihaela_s spune:
E un loc superb in Ungaria-unde sunt foarte multe spa-uri-mai aproape decat Budapesta. E la Hajduszoboszlo, o statiune excelenta cu ape termale la 15 km de Debrecen, al 2-lea oras din Ungaria. Exista acolo un hotel de 4 stele unde ai tot comfortul, parca se numeste Castel. Il caut si daca il gasesc iti dau link-ul. Sunt sigura ca o sa va placa.
Mihaela si fetele mele
mihaela_s spune:
Uite am gasit un www.bookings.hu/default.asp?lang=en&cityname=Hajduszoboszlo&countryid=hu&network=search" target="_blank">site...
Si un site in romaneste al unui hotel super.
Imi cer scuze daca sunt offtopic, subiectul se referea la locuri din Romania...
Mihaela si fetele mele
Mmmaria spune:
Mihaela, multumesc, o sa pastrez informatiile pentru mai tarziu, deocamdata nu ma pot gandi decat la calatorii mai apropiate de casa... si in plus consider ca in ce ma priveshte Romania nu si-a epuizat inca potentialul...
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Mihaela, multumesc, o sa pastrez informatiile pentru mai tarziu, deocamdata nu ma pot gandi decat la calatorii mai apropiate de casa... si in plus consider ca in ce ma priveshte Romania nu si-a epuizat inca potentialul...
Cu multa placere. Dupa ce am scris am observat ca nu initiatoarea subiectului ceruse revigorarea subiectului si ca eram offtopic. Totusi am lasat informatiile, poate sunt de folos.
Da, subscriu pentru Maramures, sunt pensiuni excelente, gasesti si pe net. Iar in zona Ocna Sugatag ai si munti si apa termala. E drept ca nu la 4 stele...insa natura compenseaza.
Mihaela si fetele mele