Care e cel mai relaxant loc din Romania ?...
Raspunsuri - Pagina 2
lavi02 spune:
pisix - daca mergi la Herculane si ai chef sa te si plimbi iti sugerez 2 excursii cu masina: 1 pe valea Cernei in sus e lacul de acumulare Cerna si peisajul e f frumos; adica de la hotel Roman o iei in sus, cu masina.
A 2-a excursie - pe Dunare, la Cazane. De la Orsova o iei pe langa dunare in sus, nu inspre T Severin.
Alta chestie interesanta la Herculane sunt niste bazine de beton, nu prea amenajate, in aer liber, in mijlocul naturii si fara plata in care curge apa termala. Lumea face baie, te relaxeaza f mult. Se poate si iarna, apa e fierbinte, mai ales daca dupa te imbraci si te sui repede in masina cu directia hotel. Exista in zona hotelului Roman dar si in sus, spre 7 izvoare. Li se zice "cloaca".
m34 spune:
Eu am fost in zona Rucar-Bran, de fapt in satul Predelut, care este pe drumul Bran-Zarnesti. Nu am stat la 3*** , dar mi-a placut foarte mult ca era liniste, natura destul de putin atinsa de mana distrugatoare a omului, peisajele sunt superbe, uite aici cateva fotografii don zona:
http://outdoors.webshots.com/album/556101701rBfDrj
Vacanta placuta,
pisix spune:
lavi02- sa stii ca am vorbit serios, a ramas Herculane
Merci de sugestii...chiar mi-au placut pozele de pe site cu Cerna
De altfel, una din motive e si vecinatatea cu acea zona frumoasa a Dunarii; am fost asta-vara pt prima oara la Cazane si mi s-a parut un loc ireal de frumos. Am inchiriat o barca cu motor si am fost si intr-o pestera in care ajungeai pe apa... nu mai stiu cum se numeste
Vreau sa mai merg si acolo
Oricum, tot ce mi-ai povestit ma incanta peste masura... si bazinele cu apa termala
Abia astept (mai mult ca Revelionul :-)
Merci de ponturi, daca iti mai amintesti ceva, te rog scrie-mi
Sarbatori fericite tuturor !
pisix spune:
Mihai pozele arata super, chiar te relaxezi uitandu-te
Insa ce sa fac daca mi-s obisnuita cu stelutele ? :-)
Plus ca o zona ca aia mi-ar placea sa o gust ...din tranzit (sunt o mare calatoare) dar daca as sta mai mult de 5 ore acolo cred ca mi-as lua campii
He-he, oameni si oameni
m34 spune:
Si mie imi place sa merg in locuri unde am toate conditiile, dar uneori mai fac si rabat de la regula, insa nu prea mult timp...
Exista in zona si pensiuni cu mai multe *** dat nu le-am notat, asa incat nu te pot indruma. Daca nu mergi intr-o perioada aglomerata cred ca se gaseste liber la fata locului.
livia_sampetru spune:
Loc de relaxare?Fara indoiala Cheile Gradistei, un satulet la vreo 5 km de Moeciu, in zona Rucar -Bran; dupa un an de facultae si munca prin straini, o jumatate de zi a fost suficient acolo sa imi incarc bateriile..... minunat, merita vazut.
danat spune:
Subscriu pt zona Rucar-Bran-Moeciu unde exista multe pensiuni de 4 stele. Anul trecut am stat la una de 3 spre 4 pot spune, cu toate conditiile, iar cand a dat si zapada, chiar ma simteam teleportata in Cronicile din Narnia Cauta pe net, sunt multe pensiuni (noi am stat la una care se numeste Serena, in zona Predelutz, dar am vazut ca au aparut multe).
De acolo poti imediat sa ajungi la Cheile Gradistei, care este iar superba ca zona (acolo am vazut ca exista moteluri foarte dichisite).
Si noi vizam aceeasi zona pt februarie.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
pisix spune:
...dupa mult timp
Am fost la Herculane ...
90% din statiune era inchisa. Nu aveai nici unde sa bei un ceai 'in oras'. Am fost la Drobeta in cautare de loc dragut pt ...un ceai. Nici acolo n-am gasit.
Asa ca la nici 14 ore de la sosire ...m-am intors la Buc happy ca exista marile hoteluri cu SPA-uri rezon si baruri dragute unde sa poti bea un ceai ...cu ritual.
Deh, fite ...Sorry, that's me !
ps : Herculane cica e super vara... Dar pana una-alta am gasit niste bai termale moderne, vesele si relaxante la Budapesta, unde nici nu-ti cere trimitere de la medic ca sa te duci (la herculane asa e)
blue_rain spune:
pisix daca adori tratamentele SPA, poate ca ar merita sa arunci o privire pe ofertele de la Centrele SPA Ana Aslan. Doar ca presupun ca au niste preturi....
tzontzo manager