Care e cel mai relaxant loc din Romania ?...
Buna fetelor,
Anul acesta a fost unul extrem de alert pentru mine asa ca la momentul actual ma simt realmente ...epuizata (+tracasata, stresata, iritata, nervoasa).
Pentru ca sunt genul care ma agit si ma implic in tot felul de actiuni, stiu ca sarbatorile nu vor face decat sa acentueze aceasta stare : Craciunul va fi cu familia dar am organizat o mare reuniune cu toate ramurile familiei si va trebui sa am grija ca toata lumea sa fie ok : transport, cazare, mese, excursii), apoi cadourile, apoi decoruri de Craciun. Urmeaza Rev-ul cu prietenii peste hotare si tot eu am fost organizator deci ...nici acolo nu voi avea liniste...
Asa ca imi doresc ca atunci cand ma intorc sa petrec 4 zile intr-un loc extrem de relaxant, placut, vesel (ca simt ca ma cuprinde o depresie ... agresiva)
Cand ma intorc va trebui sa incep anul in si mai mare forta asa ca am mare nevoie de un loc special care sa ma faca sa vin ...fresh.
Mentionez ca imi place confortul (nu prea agreez decat locurile de min. 3 stele - recunosc, sunt mofturoasa), nu ma dau in vant dupa creierii muntilor (ma deprima pustietatile), ma plictisesc repede, si ...ador tratamentele SPA (deja v-am bagat in ceata, ca nu cred ca exista asa ceva in Rom)
Sincer ma gandeam si la ceva gen Baile Felix (eu nu am fost niciodata dar mi se pare dragut sa stai in apa calda toata ziua) sau la o zona agroturistica picaresca, cu case vesele si peisaje incantatoare...
Da' nu am nici o idee
Daca ma ajutati va voi ramane vesnic recunoscatoare ! ...
Raspunsuri
Kia spune:
iti dau eu o idee dar nu stiu cat corespunde dorintelor tale: Manastirea Sambata. In zona e un hotel de 3 stele f frumos, peisajul e superb si ai liniste. Poti sa te plimbi pe la manstire, pe la pastravarie si mai sunt si alte atractii prin zona.
Mie mi-a placut f mult, am fost anul asta si am ramas impresionata de zona asta
Flaflo spune:
Pisix, daca il gasesti anunta-ma si pe mine, ca ma inscriu pe lista.
Acum fara glume, Baile felix nu ti le-as recomanda, mai lipsesc multe pina acesta statiune va atinge standardele date de tine.
In schimb as putea sa-ti recomand Moieciu (dar fara SPA), acolo vei avea sigur linistea dorita.
Comoara mea!
Flavia si Bianca
hristina spune:
quote:
Originally posted by Kia
iti dau eu o idee dar nu stiu cat corespunde dorintelor tale: Manastirea Sambata. In zona e un hotel de 3 stele f frumos, peisajul e superb si ai liniste. Poti sa te plimbi pe la manstire, pe la pastravarie si mai sunt si alte atractii prin zona.
Mie mi-a placut f mult, am fost anul asta si am ramas impresionata de zona asta
E vorba de Castel 2000? ca locatie?
Kasi si Victoria
hristina spune:
Acu, ca sa fiu on-topic, de ce nu vii prin zona Rucar-Bran?
Ai gasi pensiuni foarte bune si atragatoare!
Kasi si Victoria
pisix spune:
kia - cu riscul de a-ti parea picata din cer ... unde e manastirea asta ?
flaflo - he-he, ne luam de manuta si mergem undeva ... poate invatam yoga
Mda, ma gandeam si eu ca Baile Felix nu prea ar merge; da' oare la Herculane ? Moeciu il stiu ...si are si ceva chestii de relaxare (piscina, sauna, steam, sala) ca la un SPA adevarat nu ma astept in Romania (de altfel chiar nu exista); dar as fi vrut ceva ... mai putin batatorit; plus ca va fi oricum full, e vorba de 3 ianuarie
Mi-am amintit acum ca am fost la Voronet intr-o zona superba, la o Pensiune Elena care era parca in vale si era asa mirific si cald totul incat parea rupt din rai ...Dar asta era primavara; iarna chiar nu stiu cum ar putea fi
hristina- multumesc, frumoasa zona dar si pe asta o stiu ...ca-n palma...stiu toate restaurantele, pensiunile, stiu exact unde sa ma duc sa ma simt bine, cetatile le-am vazut de n ori ... nu prea mai am ce drumuri sa batatoresc ca sa-mi spal sufletul ...
Of.... ce ma fac ?
PisiX
lavi02 spune:
Herculane - hotel Ferdinand 4*.
Atat ca nu cred ca o sa fie prea mare veselie acolo in ianuarie.
Conditiile sunt faine, au tot soiul de tratamente si SPA-uri piscina cu apa termala, etc, baza de tratament arata bine.
Aerul e curat, ionizat negativ, odihnitor, etc. Partea nasoala e ca prin statiune cladirile vechi nu prea sunt renovate.
Informatii aici: http://www.hotel-ferdinand.ro/
Dar preturi mai bune gasesti prin agentii decat direct la hotel.
Noi am fost in august, ne-am simtit f bine.
codruta_grg spune:
Pentru mine Vatra Dornei e un loc de relaxare (mai ales in parc, cand canta fanfara ).
Sunt vile de 3-4 stele in care ai relaxare totala (nu hoteluri cu vanzoleala continua).
Te astept acolo
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
pisix spune:
codruta_grg - frumoasa propunere, intr-adevar! Insa si la Vatra Dornei am fost de multe ori, plus ca acum e departe de mine
lavi02- Herculane suna f f bine.. E in drum cumva dinspre Budapesta, are ape termale, hotelul arata frumos, iar zona ...abia asta vara am descoperit-o (ma stat cateva ore pe la Eselnita) si mi-a placut la nebunie
Cred ca e exact ce imi doresc ! Merci frumos
Kia spune:
Sambata este in Fagaras, intre Brasov si Sibiu.
Da, la Herculane e fain. Am fost si eu si mi-a placut foarte mult
M&M spune:
Shirnea, e super!! Multa liniste !!! Mi-e imi place ; cand vreau sa ma relaxez acolo merg.
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.