Florin Chilian

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by kid2003

quote:
Initial creeata de bufi

Ce nu am inteles, mai este cu Ana Maria???

Va place Chilian?

Nu, nu mai e cu Ana Maria pentru ca l-a parasit. Se pare ca manca bataie temeinic de la el, aproape zi de zi. A fost si la politie plangere, dar pana la urma cica Ana Maria a schimbat declaratia (a fost la un pas de impacare) si a zis ca a lesinat si s-a lovit la cap, nu ca a batut-o el, asa cum sustinuse initial.

Wow...asta ii caracterul? Pacat!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Sunt uimita de partea asta a lui de a se purta cu femeile, in conditiile in care la Nasul a spus ca a iubit numai femei puternice...o femeie puternica nu ar admite asa ceva

eu am fost la un concert de-al lui prin primavara, pe atunci era cu Ana Maria si mi se pareau ca se potriveau mult, avea o privire plina de iubire fata de ea...dar daca are apucaturi de genul asta...neplacut si nu este cazul sa faci compromis sa traiesti cu un om care are si partea asta urata...

oricum asta nu ma face sa-mi schimb pararea despre el, dpdv profesional, viata lui...treaba lui...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Imi pare rau sa aflu asa ceva despre Ana Maria...este o fata sensibila si simpatica.Si destul de tinara pentru astfel de povesti violente de dragoste.Mai ales ca,probabil,tocmai ce si-a revenit dupa moartea tatalui ei, de anul trecut.
Iar despre Florin Chilian...o fi el romantic si talentat, dar daca este asa de "iute de mina" isi strica toata faima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krystyan spune:

[/quote]

Nu, nu mai e cu Ana Maria pentru ca l-a parasit. Se pare ca manca bataie temeinic de la el, aproape zi de zi. A fost si la politie plangere, dar pana la urma cica Ana Maria a schimbat declaratia (a fost la un pas de impacare) si a zis ca a lesinat si s-a lovit la cap, nu ca a batut-o el, asa cum sustinuse initial.
[/quote]

Buna,prieteni.Referitor la povestea dintre AnaMaria si Chilian,nu-mi vine sa cred ce am citit aici.Eu tin foarte mult la Ana Maria si ceea ce am aflat aici despre ea este incredibil.Chiar este adevarat? Chiar o batea zilnic?!! Se pare ca e adevarata zicala care zice ca nimic nu e ceea ce pare la prima vedere.Dar revenind la subiect,de unde stii tu sau dvs. aceste lucruri? A(t)i citit undeva in presa? Eu am mai citit undeva ca el o batea aproape zilnic dar am zis ca sunt doar zvonuri rautacioase.S-ar parea ca nu e chiar asa.Oare mama ei stie aceste lucruri? Pt. kid2003,spune-mi te rog de unde te-ai informat,trebuie sa stiu neaparat.Te rog frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Daca a trait in orfelinate si-i este cunoscuta viata prin canale, atunci sigur copilaria l-a marcat si indiferent cum pare va ramane un tip traumatizat a carui tare se vor simti in relatiile cu ceilalti.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krystyan spune:

sper sa-mi raspunda kid2003...cat mai curand,please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu totusi inclin sa cred ca daca ar fi adevarate toate astea ar sti si mama Anei Maria.Si violenta nu ar fi ramas pina acum fara urmari, probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Super melodie: http://www.youtube.com/watch?v=nZ0rUCMnIn8&mode=related&search

Lamuriti-ma, va rog. Despre care Ana-Maria e vorba?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aha. ...Ana Maria cea mica. Ma gandeam si la varianta Ana-Maria care a fost la Demmo.

Ce trist!

Mergi la inceput