* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 5
alinaalex spune:
I'm back.
Mihaser, ma gandeam eu ca la Timi va fi concertul, ca as fi aflat daca era la noi!
Felicitari pt. MA-MA !!! tzumpinin dintzat si vorbaretz Marc in afara de bu-bu,pif, puf nu zice nimic.
Catrinel, lui Marc nu-i e frica deloc de aspirator, chiar ii place, serios! si e innebunit cand ii bag chestia aia pe nas, se distreaza de numa, doar e barbat! prima data am incercat batista bebelusului la 7 saptamani si i-a placut. printre preferinte se mai numara si mixerul de bucatarie si mai ales blenderul, ca stie ca acolo se pregateste ceva de papa
Tili, multa sanatate lui Mateias!
Nshiro, , ce bine arati si ce frumoasa e Maria-san! Super pozele! Te admir ca ai avut curajul sa o dai asa repede la cresa pe Maria, eu nu stiu daca as putea.
Marc deja e dependent de mine, n-am stat mai mult de 2-3 ore fara el, si alea cu emotii, poate ca aici gresesc si eu, ma plang ca nu am ajutor, dar nici nu-l cer,o sa fie prea mamos!
Ciuf, am fost intotdeauna slabanoaga, adevarul e ca imi cam bat joc si de mancare, toata ziua mananc prostii, seara abia ma apuc sa mananc ceva serios, in fata computerului si culmea, nu se prinde! noroc ca fiu-meu e mare mancacios, seamana pe ta-su, altfel...
Tania, papa roz e sfecla. auzi, noi folosim premergatorul , e super util, nu stiu ce m-as face fara el, macar asa il stiu pe Marc in siguranta si imi fac si eu treaba prin casa, cu el dupa mine
Kim, deja ai fost la control? mie mi-a zis dr. sa vin dupa ce termin cu alaptatul. inca alaptez. putin.
btw., azi e prima data cand Marc a adormit fara tzitzi. pur si simplu am stis lumina si aproape automat a adormit! era si f. obosit, a avut o zi plina si a papat tarziu...si cam mult.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
alinaalex spune:
am mai pus cateva poze facute in seara asta, la Marc - 8 luni
poze
varsta Marc
kim spune:
Alinalex si Tania, mai ziceti-mi si mie, ce tratament ati facut?
Ciuf, misto decoratiunile tale, mai ales coronita si decorul improvizat pt felicitarea Evei, cat despre ea ce mai! spontana gagica, poza mea preferata e aia in care roade margelele...
Am dat o tura de aspirator asistata de harnicutza mea. A mea sta blocata cand aude aspiratoru' nu stie sa se mire, sa planga sau sa rada... in orice caz ma urmareste, nu scapa nici o miscare.
Apoi am fost in plimbare ca era soare si frumos, pana la bibioteca, am luat carti, cd-uri si dvd-uri pt bubulina care a avut parte de o surpriza placuta, i-a facut si ei card, i-a dat cadou o carte si un joc! Dupa papica, ne-am uitat la un dvd Baby Einstein cu animalele de la ferma, Alicia facea niste ochi cat cepele...!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
alinaalex spune:
KIM, eu am facut trat. cu Difereline, 3 luni la rand, 1 inj./luna , n-am avut CM lunile alea, e un trat. pe baza hormonala, asa mi-a recomandat dr. care m-a operat, imediat dupa aceea am si ramas gravi si dr. a zis ca sunt un caz fericit! eu am avut trompele infundate din cauza endometriozei! asta am aflat cu ocazia laparoscopiei. interesant ca tu ai aflat la nastere, auzi, cica o sarcina e cel mai bun trat. pt. endometrioza!
asa ca, da bice repede pt. bb2!
tie nu ti-a zis dr. nimic de ceva trat.?
poze
varsta Marc
Qamar spune:
La multi ani Matei si multa iubire!!! (Monica, merci mult pentru mesaj)
Multumesc pentru felicitatul Biei de 9 luni
ma retrag, am soacra in vizita.....
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
ciuf spune:
Tot io.
Imi luai rapid la revedere de la prietena mea cu promisiunea sa ne intalnim la cina cu o zi inainte de plecarea lor. Reusi sa dau apa la soricei dupa ce inchisei usa, nu in fata ei. Ca cred ca am fi jelit amandoua. Pe cand asa, tragem nadejde ca ne vom vedea miercuri si atunci ne vom lua ramas bun.
La multi ani pentru cele noua lunite implinite Biei si lui Matei! Sa fiti copilasi cuminti, ascultatori si sa va iubiti parintii!
Pup ca doarme Eva si mai fac si eu un pic de treaba.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
kim spune:
Alina, mi-a spus de anticonceptionale, in prima faza, daca nu vreau bb. Dar ea e genul don't worry be happy asa ca...
photos
kim spune:
Am mai pus si noi poze de... Craciunita!!! aici
photos
mari78 spune:
Am cam lipsit...dar m-am pus la punct cu cititul. Noi suntem tare maraite, ca iese si al patrulea dintisor (sus), netrezim si de cate 5 ori pe noapte si pana la urma sfarsim in patul lui mami si tati, unde dormim nu foarte mult, pana la 7.30 max
Vesti despre noi : mergem prin toata casa tinuta doar de o manuta, facem pa, ieri a zis "mamaie" , nu ne-a venit sa credem, va dati seama ca mamei mele i-au dat lacrimile...alergam acum in patru labe si ne cataram de tot ce putem, ne dam jos de pe canapea, stim sa cadem in fundulet fara sa ne lovim la capsor(uneori mai ratam, dar nu ne suparam tare),stim care sunt ochii lui bebe (are o papusa bebelus) papam bine insa somnul e dezastru !!!
Am lasat-o pentru prima data singura (cu mama) marti la petrecerea de la mine de la servici si miercuri seara la Catalin. Va dati seama ca am stat ca pe ghimpi, nu prea mi-au priit, dar a fost ok, mama a reusit sa o calmeze cand s-a trezit (deci se poate si fara tzitzi).
Uram bebelusilor care au mai adaugat o lunita de cand am lipsit ! Sa fiti sanatosi si norocosi !
Am citit ca au fost si inca mai sunt puiuti bolnaviori. Multa sanatate, sa va faceti repede bine . Pupici multi de la noi
Am vazut si poze superbe : Thea Andreei cu niste ochi albastri superbi si pozitii haioase, karate kid bubu e mortala ! (tot poza cu globul imi place si mie cel mai mult), Eva lui Ciuf, pe care a admirat-o si sotul cand ma uitam aseara pe poze (m-au terminat degetelele rasfirate de la picioare, imi venea sa le pap), Alicia lui Kim- ce sa zic, n-am cuvinte, am stat azi si m-am uitat minute in sir la pozele noi cu craciunita cu codite, sunt ca sa o citez pe Andreea, delicioase !
Au fost fetele care pozeaza pentru felicitari, dar am vazut-o si pe Maria Rocsanei si ca de obicei imi venea sa o musc de obrajori, e scumpa foc, iar tu, Rocsana, arati super ! Am vazut si pozele Biei lui Tania (cele in care descopera cadourile), ale lui Marc, ale lui Cristian-Mihaser, frumoase peisaje, iar tzumpiniu a fost se pare cuminte, am vazut si pozele pe care le-au pus Catrinel si Micaalsa, filmuletul cu brunetul Anthony al lui Biuta, pozele cu baietii lui Tili- sunt si poze din parcul din Onesti, am vazut bine, nu?
Imi cer scuze daca nu am numit toate fetele care au mai pus poze, dar am scris din ce mi-am adus aminte, ca am citit si vazut foarte multe poze. Oricum, cum ati zis si voi, bebelusii de martie aprilie sunt cei mai frumosi !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
mari78 spune:
Nu mai scrie nimeni ? Unde sunteti? E soare, caldut, cred ca sunteti afara...asa ca ne imbracam si noi si iesim. Sper sa mai intru diseara.
Va pup.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"