* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am mai pus trei poze, cu dedicatie speciala pt CIUF. Am pozat-o pe cucOana afara in carucior, mi-a dat mult mai putina atentie.

MARI, chiar ma gandeam ce mai faci! Teo face mega-progrese!! oana in afara sa amusine totul prin casa nu face nimica foarte destept

LORANDA, daaa, "curajoasa" mea moare de frica aspiratorului!!!
Cand merge aspiratorul, Oana plange, da' se tot duce catre el, curiozitatea e mai mare

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinel, exact asa face si Teodora : plange din tot sufletelul ei, dar nu scapa din ochi aspiratorul, iar daca e in premergator se tine dupa el intr-un plans Poza Ce-i acolo imi place mult, se vad obrajorii si nasucul inghetat, e ca un mic eschimos

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Am pus si eu poze cu mandra mea la semnatura http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762365844407 , albumul Teodora 7-8 luni.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Kim mama asta
imi place cel mai mult..e asa de scumpica.
Mari..pana acum nu ti-am vazut fetita...da..e asa de frumoasaaaa..si are niste ochiiiiiiiiii..superbi...sunt albastriii..cum mi-am dorit eu pt al meu..deja avem vreo 5 fetite..pe putin..cu ochii albastri, si atat de frumosi..
Pupim gascaaaaaaaaaaaaaa

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
si eu intr-o pauza de invartit in oale.
Kim, faine pozele. Ma apucasem sa scriu pe hartie care imi place mai mult, nr. pozei, si pe masura ce dadeam la urmatoarea realizam ca de fapt si aia imi placea, pana cand renuntai ca imi placura toate. Faine coditele Alisucai.
Faci felicitari cu ea? Imi plac mai mult astea decat ce ai facut prima data, acelea modificate. Sunt mult mai faine.
Azi ii prinsei pe amandoi bobocii mei in toane bune si le facui poze.
Astept sa vina sotul acasa sa spuna care e alegerea lui pentru felicitare si trimitem acasa ca sa primeasca cei din Ro pana la sf. lui dec.
Oricum azi fu un job mult mai usor sa le fac poze la amandoi ca se luara cu joaca. Pe cand, saptamana trecuta cand i-am facut lui Mamzel am simtit ca cedez. Nu statea cum vroiam eu, imi cam pierdusem rabdarea ce-i drept.
Catrinel, scumpa mai e Onichka. Ii sta atat de bine in gecuta aia cu blanita la gluga. Dulce-dulce-dulce. Sa mai pui poze. Ca ne incanta sufletele la fiecare dintre noi.
Mari, mai, ce ii dai sa manance micutei ca se face frumoasa pe zi ce trece? Spune-ne secretul. E superba in poza asta: http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762365844407/photo/294928804001949777/8. Ah, da, vazui ca e intitulata "sunt frumoasa". isi merita titlul.
Fetelor, mi se pare mie sau chiar avem copii frumosi in grupa?
Eu nu cred ca ma voi plictisi vreodata sa vad poze cu ei. Fiecare e frumos in felul lui, un stil aparte.
Adar, tu ce mai faci? Ne uiti? Nu ne mai rasfeti cu niste poze? Catrinutza o tine ascuna pe Atomika de blitzurile paparazzilor. Ok, inteleseram. Dar tu? Faci la fel?
Mari, tu i-ai tricotat caciulita micutei?
Andreea, faina de tot vestuta BUBU. Ii sta super Theei. O prinde culoarea. Da stii tu prea bine asta, ca probabil de-aia ai si ales culoarea asta.
Mamici de baietei, voi nimic? Nu poze?
Ca in afara de Alinaalex, Mihaser si Poli,celelalte fete nu ne prea pun poze cu micutii lor.
Pup ca am mancarea pe foc.
Slaba activitate azi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Anei si Biancai! Multe bucurii si fericire!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

13: Alesia Ioana - - Bitab, Ana Alexia -- Lady Hawk
14: Matei-Calin - - MP, Anne Bianca - - Noe , Stefan- - Rorosu, fetita- - Chichina !!

Am reusit si eu in sfarsit sa citesc tot din urma...am vizionat si toate pozicile postate...MINUNATE!!!Noi suntem bine,am invatat sa ne coboram incet-incet din picioare si sa nu mai cadem in fundulet ca bobocii,facem pasi sprijiniti de canapea,ne dam mari si cica ne mentinem echilibrul fara sa ne sprijinim de nimic,o luam la fuga prin casa in 4 labe,udam totul cand facem baie...scoatem toate sunetele posibile,insa nu zicem inca "mama"

mihaser Cristian este minunat!Si sa nu )
zici ca nu te ajuta la treaba!! Felicitari pt cuvantul "mama"!!!

Rocsana Maria este o printesica cu pelerina ei alba!Imi permiti sa-ti pun o intrebare:cum se intelege mama ta cu ginerele si cu cuscra?(la mine nu intreba...body-language sa traiasca si nitzica engleza...chiar i-am si zis sotului:are cea mai buna soacra din lume..nu prea pot comunica!!

Irina si eu spal hainutele noi..de ex. am luat in vara un pantalon scurt si desi avea eticheta ,cand am cautat in buzunar am gasit un bon.Altcineva il luase si-l adusese inapoi...Deci nu stii niciodata...

Tania din cand in cand mai fierb si eu biberoanele si suzetele.Apa ii dau din sticla imbuteliata si o fierb si pe aceea.Numai apa de baut (tot din sticla) nu i-o fierb.

Catrinel m-a "omorat" Oana in poza cu geaca roz si cu blanita de jur-imprejur!E ca o bomboana fondanta!

Loranda ce-mi place Anda cu suzeta in baie!!

Tili sanatate va uram si nu mai fi trista!Pupicei pt piticuti!

Ciuf ce podoabe frumoase si migaloase!Nu stiu cum de gasesti timp pt toate! Sincer te admir! Imi pare rau ca pleaca prietena ta.Te inteleg foarte bine ...stiu ce inseamna ca nu ai prieteni...Eva este o adevarata Craciunita!!

Kim Alicia e adorabila in poza "Santa zambicios"!

Cer iertare mamicilor pe care nu le-am pomenit...insa sa stiti ca am vizionat toate pozicile si toti bebeii sunt niste frumosi!
Fetelor maine sa-mi tineti pumnii...cica vom merge cu socroseniile sa cautam restaurant pt nunta si botez...cred ca inainte o sa iau o pastila anti-stress!
Pupicei tuturor si va dorim o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Si ca sa vedeti ce shtruli sunt...am uitat sa urez sarbatoritilor de azi
Deci Ana - - aalina2003, Bianca Alexandra Iris -- Tania2 !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciufulici – hehe, io-s aci, dupa perdea, stau si cetesc numa’, asa, sa vaz si io cum e sa cetesti far’ sa scrii …. POZEEEE ??? Cu Maia sau cu praji, sau cu painica mea de casa ???? Specificati va rog !!!

Ma benoclai pe poze, si iote-asa, mai puneam la bara, mai deschideam, incurcai copchii intre ei ... daca va puteti imagina asa ceva ... noroc cu iahuu lu' Kim frantuzesc, ca ma lamurii imediat. adevarul e ca mi-e somn de mor. cred ca nu mai vad bine nici daca ma uit in oglinda. Asa ca ma duc sa ma culchez si maine poate reusesc sa va mai pun si io niste poze mai noi cu Maiuta-maimuta :))

Pupaceli maxime!

PS: Mai fetelor, Maia mea tot nu sade in fund mai mult de 5-10 sec. In schimb vrea sa stea tot mai mult in picioare. E normal??? Mai sunt copii care nu stau bine in fund??? Sau a ramas codasa codasilor ??????????? Ca zau, nu m-as mai duce la doctorita iar cu ea ....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tocmai am scris ditamai mesajul si-a venit a mea copila si mi-a inchis calculatorul...
Va scrisesem ca s-a obisnuit la gradinita. Eu asa ii zic pt ca pe aici nu sunt crese ca in Romania, gradinitele au grupe incepand de la 6 luni pana la 6 ani sau de la 3 la 6 ani in functie de politica fiecareia. Cu cat sunt mai mici cu atata numarul educatorilor e mai mare, de ex la grupa Mariei sunt 3 copii la o educatoare. Luni cand m-am dus s-o iau acasa dupa ce s-a alintat putin in bratele mele mi-a intors spatele si s-a dus la jucarii, nu se mai dadea dusa. Joi deja nu a mai plans dimineata iar vineri a intins mainile sa se duca in bratele educatoarei. Au foarte bine grija de ei pt ca daca exista vreo plangere isi pot pierde munca iar conditiile sunt foarte bune. In fiecare zi imi scrie intr-un carnetel ce a facut cum s-a jucat cat a mancat cat a dormit daca a facut kk sau nu. Intr-o zi mi-a scris ca la masa de pranz l-a lovit incontinuu pe colegul de alaturi, apoi in alta zi intr-o disputa pe jucarii Maria mea a fost castigatoarea si e cea mai mica din grupa.... Mi-au dat lacrimile cand am citit... Faza nasoala e ca de vreo trei zile e stricata la burta azi am fost la doctor mi-a dat niste prafuri dar mi-e teama ca luni plecam in Saipan si trebuie neaparat sa se faca bine pana atunci. O alta faza nasoala e cu gradinita ca s-ar putea din aprilie cand incepe anul scolar sa o mute la o alta caci la cea la care e acum sunt foarte multi inscrisi si se va decide prin tragere la sorti. Mi-e o ciuda ca abia se adapteaza mititica si apoi tre s-o ia iar de la capat, plus ca unde e acum e si cea mai noua si mai frumoasa gradinita din tot orasul.
Joi am fost la control si avea 8400 la 9 luni jumate cam putin mi se pare, desi eu cred ca a avut mai mult dar a mai slabit de cand a inceput cu mersul la gradinita.
Mihaser ce frumoase sunt pozele in Cheile Nerei... dar cam putine. Felicitari pt "mama" si succes la operatiunea aspiratorul sa devina cat mai productiva. multumi pt aprecieri
Ciuf ce aiurea faza cu plata pt intarzierea platii! Chiar ca nu stiu cum sa mai scoata bani.... Aici se face automat prin transfer bancar, din contul nostru in al gradinitei. Multumim pt aprecieri. Rochita alba e cea cu care am scos-o din spital dupa ce am nascut-o. Aici in noiembrie e o sarbatoare care se cheama 3-5-7 cand fetitele de 3 si 7 ani si baieteii de 5 ani se imbraca in kimonouri si merg la templu pt a se ruga. Nepotelul meu a facut anul acesta 5 ani astfel incat cumnata i-a inchiriat kimono pt 3 zile, l-a dus la templu si ne-a invitat si pe noi sa facem poze cu el. Fiind ceva ad hoc nu aveam nimic pregatit pt Maria si cautand prin dulap am dat peste rochita alba, de curiozitate sa vad cat de mica i-a ramas am imbracat-o si am constatat ca e foarte potrivita... era cam scurta la maneca da a fost ok... Pelerina e buna daca mergeti mai mult cu masina. Prin frig nu o recomand ca o bate vantul si nu-i tine la spate. De porumbei nu i-a fost teama. Ii plac pasarile foarte mult, niste prieteni au un papagal si se uita lung la el de fiecare data, la fel si la vrabiile de pe sarmele din fata blocului.Ce frumoase decoratiuni ai facut tu acolo!!!! Iar Eva e dulce foc. Eu as alege prima poza pt felicitare.
Biuta, da din fericire am week-end-ul de doua zile. Multumim pt aprecieri, eu nu am reusit sa va vad pozele. Vrem si noi dinti, face acusi 10 luni si tot la 2 dinti a ramas... Mai da Anthony e bestial!!!!! Cat e de expresiv in filmulete.
Kim multumim, nu e un obicei sa se imbrace copiii in alb aici, dimpotriva negrul e la moda. Eu o imbrac numai in alb si roz deoarece culorile astea ii vin cel mai bine, ea neavand tenul alb... Nu mai sta pe ganduri la bb2. Spor la treaba! Si noi avem baby Einstein cu alfabetul da nu prea-i place Mariei. Preferatul ei e cu niste mosi Craciuni, ii zice Many Many Santas. E superba Caciunita voasta... Si eu ma gandesc la fel ca tine, si asa simt ca nu-i ofer Mariei destul si nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa impart timpul ei cu inca un bebe insa pe de alta parte snt constienta ca are nevoie de frati... nu stiu poate cand va face cel putin 3 ani sa ma pot intelege cu ea sa-i pot explica...
Irina imi pare rau eu nu am citit vreo doua capitole din urma, se pare ca ai avut probleme cu bebe andrei, nu am inteles exact ce insa ii doresc multa multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede!
Micaalsa multumim, bucara-te acum de Iulia ca nu tre sa alergi dupa ea prin casa si sa stai numai dupa fundul ei sa nu alunece, sa nu cada sa nu se arunce etc etc...
Tania, multumim, e frumoasa pelerina da nu prea tine de cald, o bate vantul.... ce bine ca a fost tati de acord sa stea cu bebelina. La noi sta cate o ora pe saptamana cat fac eu meditatii la vecina de alaturi da comenteaza... eu i-am dat Mariei apa plata nefiarta sa bea si i-a placut tare.
Catrinel saracuta Oana, o fi fost cam mult ou pt stmacelul ei. Pupici pt supariciul din poze.
Loranda am vazut filmulele, ce mai seamana bebeii astia intre ei!
Tili bine ai venit printre noi, vad ca ai doi puiuti care acum sunt bolnaviori asa ca multa sanatate!
Andreeea multumim si noi am vazut-o pe Thea cea vesela si cu gura pana la urechi si ne-am indragostit de scumpa ce e cu ochisorii aia albastri si maaari!!!!
Alinaalex multumim si euv-am admirat blondinul cu ochii mari. O mandrete de barbat!
Mari multumim pt aprecieri, si noi am vazut-o pe Theo si ne-am pierdut in ochi ei gri-albastri. Tare serioasa si cumintica mai sta ea la pozat. Poza tolanita cu telecomanda e bestiala.
Poli pai cam asa si la noi... amandoi cam speriati de bombe si mama si sotu, da a fost bine, lasa mai bine asa decat prea multa comunicare.... bafta la gasit restaurant.
Adar si Maria voia sa stea direct in picioare, pana s-a lamurit ca tre s-o ia treptat. Pune-o in fiecare zi de cat mai multe ori sa stea si se va obisnui cu siguranta.

Ma duc sa o culeg pe Maria de sub masa ca tare-i mai place sa stea acolo, nu ca nu mi-ar conveni...
Va pupic sa aveti un week-end frumos si sa ne tineti pumnii sa ne intoarcem cu bine din Saipan.

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput