testul papanicolau

testul papanicolau | Autor: iulicadam

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!sunt nou pe forum si as vrea si eu cateva informatii va rog.tocmai ce vin de la un control ginecologic iar data viitoare ma duc ptr papanicolau. cam ce treturi se practica la un cbinet particular? nu de alta da sa ma pregatesc si eu sufleteste....multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu am facut papanicolau acu un an la un cab particular dar nu din bucuresti si m-a costat parca in jur de 250 000 sau 300 000 nu mai stiu exact. Dar cam asta e pretul in general. Poate chiar mai putin depinde si de cabinet. In rest consultatiile, la fel, depind de cabinet. Eu dadeam pt prima consultatie 300 mii si a doua oara era considerat control si plateam jumate.

sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

pe la cabinetele particulare e in jur de 800 mii. la giulesti e 100 mii. daca te duci la giulesti intrebi cum se ajunge la cabinetul de colposcopie si acolo iti recolteaza si asistenta, nu e nevoie de medic decat cand ti-l citeste. dar e cam aglomerat. te duci dimineatza la 8 si coada poate dura pana la 10. e cu lista. nu amana, nu neglija. nu vb ca in reclame dar sunt patita..fugi cat mai repede ca e important asta. succes!

Mergi la inceput