Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianamizzi haha ,sper ca nu ma freaca ea chiar de revelion!eeei,dar nici tu nustai prea bine,ca nu faci revelionul linistita si nici nu chefuiesti,ca pe 1 esti in spital!
cleopiciu dece nu l-ai intrebat de ce e diferenta aia? mai,eu tot nu pricepo de ce va sperie mediii astia! adica de ce vorbesc ei cu voce tare!! spun ca exista diferente,ca e apa putina,apoi spun ca e bine.pai e bine sau nu e bine?? sa spuna naiba cu toata gura.daca tot se scapa si dau detalii,sa le explice,daca nu,sa taca naiba din gura,chiar nu realizeaza si ei ca sperie??ia-l la intrebari,pt ca e vina lui ca se scapa!
roandre asa am prins eu ultima ecografie,acum o luna!! si a fost ultima ecografie,alta nu mai am,si nici la particular nu ma mai duc,desi platesc acololunar,dar m-am saturat.la fel,deci,ultima,nu mi-a dat si mie sa vad,si oricum a durat 3 minute,si am fost singura..dar tie ti-au spus macar masurile!!! la mine s-a uitat ala in ecran 3 minute si GATA.s i l-am intrebat eu daca imi spune macar pozitia,.mi-a zis scurt " e cu capul" si am mai indraznit sa intreb,in timp ce ma imbracam ,greutatea,si mi-a spus-o printre dinti.si mi-a zis ca rezultatul il trimitela ginecolog,si m-am gandit ca lasa ca il intreb pe ala.cand m-am dus la ala,peste 2 saptamani,il intreb si imi arata foaia de ecografie pe care nu era nici o cifra,decat scris TOTUL NORMAL,si imi zice: colegul meu nu a dat detalii,dar daca a pus aici ca totul e in regula,atunci e bine.
nu mi-am facut griji,am inteles ca e totul bine,dar as fi vrut doar de curiozitate sa stiu si eu cateva date,greutate,sa vad si eu o poza..
si mi-a zis sa nu ma intereseze greutatea ac oricum nu sunt siguri dupa ecograf,si ca nu conteaza,ca importanta e masura femurului.
laura safaci si tu filmulete.a mea face asa mul titmp,si am aparatul langa calculator,si cand a apucat-o eu fiind pe net,am "tras-o".
adinush,macar ai terminat zugraveala?? sanu ramai cu ea la jumate..
kateryna am auzit si eu ca esti activa inainte sa nasti.de-aia zic eu ca nu nasc acuma,ca MI-E O LENEEEEEEEE
mi-e lene sa si nasc,fetelor!
romaria,haricleea

gio imi pare rau ca ai greturi si acum..
eu am avut doar trei saptamani in rpimul trimestru.si o data de douaori in rest..
romaria
,stai linistita ca daca i se face sotului rau,sunt destule pe acolo,asistente,infirmiere sa il scoata la aer .si dintr-un rau se trezeste repede,nu ii du lui grija!tu sa fii bine,auzi??
tu ii spui eventual sa nu stea eroic,daca simte ca il ia raul,sa iasa un pic la aer,sau sa ia apa la el,si ceva dulce,bombonica,zahar.si sa se aseze pe ceva,sa nu stea asa sa cada.si nu sunt probleme,daca stie sa se controleze.

mai pun niste poze din seara asta.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai,am vazut niste poze,"tati si daria",si nu ma dumiresc ale cui sunt,ca au aparut cum am intrat pe adresa comuna. si e o scumpete aici de fata,Daria, a cui e minunea asta??

Catalina
tu nu mai pui poze? ca doar cu alea doua ai ramas!mai pune si tu sa te mai vedem si noi.

37+

VA ASTEPT LA UN NOU CAPITOL,AICI !

Mergi la inceput