Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Romaria, stiu ca ai emotii, este normal, iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara, sa fiti sanatosi amandoi!

Flavia, fetitele tale sunt minunate! ma bucur mult ca sunteti bine si va doresc multa sanatate!

Eu nu am mai scris demult, sunt tot consemnata la pat, acum o saptamana am avut mari emotii, au inceput contractiile si am ajuns la spital. In 5 ore au reusit sa le opreasca, acum iau medicamente, am inceput sa ma obisnuiesc cu toate durerile posibile(oase, maini, spate etc.) si astept cu nerabdare sa treaca timpul mai repede, deoarece pe 4 ianuarie sunt programata la cezariana. Sper ca fetitele sa nu vina mai repede si sa stea cuminti in burtica pana atunci.

Doresc tuturor viitoarelor mamici multa, multa sanatate si sa auzim numai vesti bune!
Va pup,
Elenita, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

bonosoar!!!

ce faceti?noi azi am avut zi de plimbare si somn!aaah si smotru,dar pentru ala am apelat la serviciile cuiva si bine am facuta facut casa bec in jumatate de zi,super!

sunt dulcele foc prichindutele flaviei,ce minuni...!!!si par destul de maricele

liuda pentru hemoroizi exista hemorzon,de care a zis si dana, care e f bun si daca nu cedeaza cu ala si ai probleme gen dureri,sangerari exista pastile de detralex pt crizele astea mai nasoale.doar ca nu e voie sa iei in timp ce alaptezi,decat daca iti da medicul.dar marog,ideea e ca exista remedii!!!

roandre ai vorbit cu dr?ca astazi am fost de dimineata la consult si chiar era revoltat pe ecografistii amatori.ca nici ecografiile mele,inafara de cea de la iosup facuta in trim 2(pe care cutu l-a mai prins disponibil de atunci),nu sunt prea elucidante ...dar na,bine ca am facut macar morfologia aia la iosup!

eu am fost de dimineata la control,toate sunt ok,colul 33 mm,orificiul intern usor usor deschis,lichid amntiotic inca in cantitate normala,placenta cu semne de maturare avansata (deci se apropie ),nastem de revelion.daca e totul ok a ramas sa ma mai duc la un control pe 27 si atunci sa vedem care e starea generala,poate ii propun sa mi induca nitel mai devreme nasterea si gata. scap de morcovul cu revelionul...
asa ca va trebui sa ma scarpin in crestet si sa ma gandesc la alt cadou de craciun pentru tati...

romariaiti tin pumnii!!!sa ai o nastere usoara si mult laptic pentru bebe!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai ce faceti? va apucati de nascut? bbrbrbr ... incepem?
Doamne ajuta!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

activitate cam naspala azi aici, asa ca cred ca o sa ajung sa mai distrez azi cu surprizele... e sambata azi? ca la memoria mea , poate ma trezesc ca nici nu e sambata... decci... cu asta ma aleg - cu zana si surprizele!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!

Hai sa incerc sa tin minte zecile de pagini citite; dar sunteti rapide rau fetelor....

Anis, eu m-am tot luptat cu strept B si stiu cum sunt contractiile date de el, in genul celor descrise de tine. Dr tot ii e frica sa nu nasc prematur din cauza asta; pe langa antibiotic pe gura eu am facut si tratament local.

Cleo, fetitza mea (aia mare) avea la eco la 34 s 2200. Nu mi se pare ca bebelusul tau are putin. Mai importante decat toate masuratorile sunt fluxurile; le-a masurat? Asa si la mine femurul e mai mic cu o sapt acum, capul e cum trebuie, circumferinta abdominala e mai mica cu doua...conteaza raporturile dintre acestea - le-a facut la sfarsitul ecografiei si dr a zis ca sunt ok.

Roandre
la ce dr ai fost? Zici ca e aia de la spitalul Titan unde mi-am facut eu eco la 12 s....

Megbeng, eu am facut analiza pt incompatibilitate la 23 si 32 s la Institut si nu a iesit nimic. Scrie anticorpi O-B absenti.

vad ca unele sunteti f aproape de nastere; am inceput sa realizez si eu ca m-asteapta; daca mai rezista bb pana de revelion ar fi super! Oricum cred ca in curand apar si alti bblusi in afara de fetitzele Flaviei care sunt superbe!!!
Azi am spalat si eu patutul pt bb, cred ca Taisia o sa faca o criza cand vom pune bblusa acolo pt ca azio tot zicea ca e patul ei si sa-l dam pe ala mare lui Eva...Sunt tare curioasa cum va reactiona...

De Ruxi nu stie nimeni nimic? Ultima oara cand am citit ceva de la ea trebuia sa stea in pat parca...

Vegeturi am si eu, ramase si bonus de la prima sarcina; imi displac tare mult, mai ales ca burta nu a fost si nu e mare ca sa justifice asta dar se pare ca nu conteaza. Si desi mi-am luat cele mai scumpe creme si ma dau seara mereu cu crema tot nu s-au estompat..nici cele vechi nici cele noi si tot apar altele..ufff. Zestrea ereditara e de vina.

Are vreuna dintre voi greturi? Pe mine ma termina; o data de doua ori pe sapt am toata ziua plus ca mi-e scarba de mancare la fel ca in primul trimestru. Era si sa vars de cateva ori..bleah.

Si inca un lucru, pt fetele viitoare si actuale dr: palmele cu "puncte" muuuuuulte rosii ce semnficatie au? Anemie sau vreun efect de la medicatie? Tot le am de vreo 2 luni.

Va pup ca m-am intins...

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna seara,

Am revenit si eu acasa dupa o zi de umblat fleaura- ca sa nu stau acasa in miros de nitrolac.

Adinush, multumesc din suflet pt raspuns, e incurajator. Se pare ca toate cazurile din familie cu epilepsie sunt provocate de ceva socuri. Ai grija de tine, cum iti dozezi efortul, e evident ca ti se apropie nasterea, doar esti in sapt 38, dar macar ce ai inceput sa termini si sa fii tu in forma, pregatita pt sosirea printesei. Stiu o mamica careia i-a coborat sarcina si a nascut dupa 3 sapt - nu e lua dupa asta

Liuda, frumoasa surpriza ne-ai facut cu fetitele Flaviei. Chiar ca sunt niste dulci, se vede ca au mai crescut si ca merg spre mai bine. Am inteles bine, abia la sf lui IANUARIE pleaca acasa????? Daca e asa e f nasol, insa pt asa o cauza nobila nu mai zici nimic. Mi-a placut taticul, ce mandru este!!!
Cu hemoroizii, ca si cu varicele, dupa nastere va fi mai bine, insa mai poti avea crize (cand se inflameaza) de la stat pe rece sau consum de condimente. Sotul are si nu a nascut din cate stiu, daca te consoleaza cu ceva ca si barbatii pot avea suferinte asemanatoare. Sa ai tot timpul in casa hemorzon, cand simti ca nu e in regula aplici imediat, eviti constipatia si ce mai favorizeaza.

roandre, si eu am lichid amniotic in exces, dar e totusi in limite normale, deci nu e diagnosticat hidramnios. Insa dupa cum te-ai exprimat nu as pune mare baza pe masuratorile dr-ei. Nu se intampla nimic daca ai mai mult lichid decat ca ai burta mai mare, eventual bb nu se aseaza in pozitie definitiva, adica nu poti baza ca e in prezentatie craniana si nasti natural sigur.

cred ca mai am de raspuns, dar nu mai stiu cui acum. Revin

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Criss68, la mine pe foaia de mi-a dat-o scrie la concluzii hidramnios. Acum nu stiu ce sa zic...dc e corect diagnosticul asta sau nu...desi cam toti doctorii mi-au zis ca e burta cam mare.
Bb e in pozitie de atac de la 27 sapt si asa e si acum...nu s-a mai intors si sper sa n-o mai faca de acum inainte ca sa pot naste normal.

gabriela_s, nu l-am sunat pe dr inca. O sa-l sun probabil luni caci n-am avut timp pana acum (deh, petreceri multe).
Tu tot de revelion vrei sa nasti...hihihi. Ai vorbit cu dr despre nastere? Mai dar ai fetita cuminte dc vrea ea sa stea pana la termen.

gio, nu e dr aia de la Titan. Acum am facut eco la Medicover cu dr Steriu Mihaela.

Mihaela (32+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumesc fetelor,
O sa intru in operatie la ora 18.30-19.00 ora Romaniei luni seara. Asa mi-a zis doctora, acum sper sa nu fie alte urgentze si sa astept.
Mariana eu o sa o sun pe Monicutz din Canada si ea o sa va scrie cum sunt (sper sa fiu bine)

Va multumesc mult si ma gandesc la voi,

Romaria 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Da Mariana sotzul va sta cu mine, sper sa nu-i vina rau sa mai am si grija lui . O sa-mi faca epidurala asa mi-au spus
Romaria

Mergi la inceput

romaria bafta si nastere fara perepetii, o sa te intalnesti cu bb... ca lumea!!!

fetelor va pup si la culcare... oricum nu prea ati fost azi active... mai vb si maine.
pupici si somn usor

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput