Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 28
sraluca spune:
Gata am terminat cu vizita soacrei. I-a impachetat barbati-miu repede. A uitasem era gasca de 3: soacra, socrul si bunica.
Misto a fost ca la vreun sfert de ora dupa ce au venit, cand ne-am asezat la masa mi s-a facut rau. M-a luat o crampa de parca cineva imi strangea burta cu graifarul (dar numai partea de sus) m-am inrosit si mi-au dat lacrimile. Ciudat, am zis: hait ca ma pus-o de-o nastere!!![]()
Cred ca m-au deocheat.
Sau din cauza ca am stat in frig inainte. M-am dus si am datta intinsa pana a venit al meu sa se roage de mine sa nu il las singur ca nu se descurca.
Asa ca va las acus ca ma duc sa zac, ca nu stiu ce a fost aia. Am bagat un nospa.
sraluca
36+
mariana_1976 spune:
Anis eu zilele astea am citit pe forum ca la o graviduta ii iesise stafilococul auriu la analize si cind le-a repetat a treia oara avea defapt streptococul B!!!! Eu din cite am tot citit de analize gresite in Romania, nu as avea incredere.Aici daca ai contractii in sapt. 34-35 iti fac imediat DIN NOU analizele de streptococ B si alte infectii posibile.
Ralu nici suedezii nu dau nimic, dar macar iti fac imediat analizele si in 4 ore le ai gata, in cazul in care te prezinti la urgenta cu contractii in al treilea trimestru.Poate ca si americanii te ajuta daca mergi la emergency room?
Liuda
multumim asa de mult pt. pozele cu super bebelusele Flaviei!
Aelita si mie tot asa imi face burticul.Filmuletul e grozav!
Kateryna chestia cu aranjatul si facutul curat in ultimele saptamini si aici se numeste "pregatirea cuibului". Anu' trecut cind stiam dinainte data cezarienei ma apucasem in ultimele 4 zile sa schimb/spal perdelele, curatenie generala in toate camerele,calcat, gatit pt. citeva zile,ce mai...zicea sotul ca am innebunit si n-o sa apuc ziua in care eram programata.![]()
Pe mine de citeva zile vad ca m-au apucat arsurile la 7 ORE DUPA masa de seara si...nu e chip sa dorm vreo 3-4 ore indiferent de ce pozitie si cite perne imi bag.
Mariana
29+
mama de Monica, Matei si Markus
anis spune:
Buna fetele...
Flavia sa-ti traiasca printesele sa le faci mari repede si sa venniti acasa.
Mariana, sa stii ca ai dreptate.Dr mi-a dat sa i-au oxacilina 5 zile, maine scap si in sapt 36 sa repet din nou analiza.Deci am sa fac analiza pt a 3-a oara.Sper sa iasa bine.Oricum ,dr imi zicea ca ,chiar daca iese bine ,el imi face inainte ,in travaliu,ceva antibiotic ca sa fim siguri.Problema mea e sa se opreasca contractiile...si sa ajung la termen.
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Liudo,pentru hemoroizi cumpara-ti crema Hemorzon si da-ti local.Se pot trage inapoi,dar nu dispar.Evita constipatiile.Poti avea si sangerari care sunt din cauza fisurilor...sa nu te sperii.
Altceva nu stiu,eu doar atat fac.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
Daconst spune:
Wanna,mi-am amintit ca nu am raspuns la intrebarea cu caruciorul...
Nu stau in Ro si l-am luat cu 110€,parca.
Fetele sa incepem galeria pentru Haricleea...parca luni va face cezariana.Asa ca draga noastra mult curaj.

Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
romaria spune:
Dana, eu nasc luni , Haricleea naste mircuri pe 20 decembrie.
Va multumesc de incurjari si galerie. Am mari emotii, nu mai pot dormi noaptea.
Un we cat mai placut,
Romaria
37+
ralu74 spune:
Romaria - imi imaginez cate emotii ai, mai ales ca si stii cand, iti doresc nastere usoara si recuperare rapida. Sa fiti sanatosi amandoi

Ralu
36
DARIA
mariana_1976 spune:
Romaria cu cite ore sunteti voi acolo "in urma"? 6-7-8?? Ca la noi o fi atunci deja luni seara.Poate ai ocazia sa dai un SMS la vreo fata din Canada sa ne scrie si noua pe forum ca totul e okay ? Sau te pomenesti ca aveti Internet in spital? (ca in Suedia ioc Internet!)
Si eu am avut niste emotii mari de tot ca era prima operatie si ma mai si simteam atit de ghinionista ca ajungeam la cezariana dupa 2 nasteri naturale fara probleme!
Ai idee ce tip de anestezie iti baga? Sotul va asista la nastere?
Sa dea Dumnezeu sa fie totul asa cum va doriti si sa va bucurati de un bebe sanatos!
Mariana
29+
mama de Monica, Matei si Markus
Daconst spune:
Romaria,imi cer scuze...
Pentru tine,iubita:

Nastere usoara si te asteptam cu povestea nasterii!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+ 
Daconst spune:
Ylilimic,multumesc tare mult pentru raspuns.

O sa incerc sa iau legatura cu un preot de aici sa vad ce trebuie sa fac sa nu raman pe dinafara.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 36+