Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mama, sunt nemaipomenite papusile Flaviei. Si si-au si gasit un cavaler

Aelita stai linistita ca asa fac. Eu am un strat destul de gros de grasime-airbag ca altfel la cum il simt cred ca tot asa s-ar vedea. Tin minte la frati-miu ca se zguduia patul cu maicamea. Asa ca nu va speriati.

CRISTIA parca tu avei probleme cu "posteriorul". Eu iau in mod frecvent pumni sau capete si in vezica si in anus de zic ca acus ma scap pe mine. Am ajuns precum cainele meu care se opreste la toti stalpii si ridica piciorul chiar daca nu ii mai curge nimic. Asa si eu, am ajuns sa ma duc la WC degeaba.

In rest sunt obosita rupta ca azi o astept pe soacra-mea la masa si am luat-o de dimineata cu aranjamentele. M-a ajutat al meu dar m-am invartit si eu in loc ca nu puteam sa stau degeaba. Cred ca diseara o sa cad secerata.

DESPRE VERGETURI ( sa mai zgandar putin), eu fiind la origine aveam vergeturile mele vechi pe burta asa ca 2-3 in plus ce sa mai zic. Intradevar ma deranjeaza ca au inceput sa apara si mai sus unde nu aveam pana acum dar ..... riscurile meseriei . Oricum stati linistite ca in timp se mai atenueaza, se albesc si nu se mai vad chiar asa. Poate doar cand te bronzezi.

Si cu asta basta deocamdata ca ma duc sa nu apara musafirii si eu pe net.

Va pup

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Ce frumoase sunt fetitele Flaviei. M-au apucat emotiile...

Multumim frumos Liuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

cleopiciu - unde iti trimit numarul Flaviei, ca nu ai PM !!!
zi cum si iti trimit nr. de mob!

fetelor neata ! cine si cum a dormit?! eu raportez - culcat la 1 trezit la 11 . O fi putin oare?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Iaca si eu un pic pe forum,sa nu ziceti ca am nascut si nu v-am anuntat
Eu m-am trezit saptamana asta sa zugravesc asa ca nu am prea avut timp de forum...si mi-a luat vreo 2 ore sa recuperez 18 pag.Sa nu-mi ziceti ca-s nebuna cu curatenia mea in sapt 38 ca mi s-a spus deja
Criss parca tu intrebai de epilepsie..Mami are si s-a interesat de cand era ea insarcinata.Treaba e asa.Daca te nasti cu ea ai toate sansele sa o dai la copil.Daca o capeti pe parcursul vietii iti ramane tie cadou.Deci cum nici tu,nici sotul nu sunteti nascuti cu asa ceva nu ai de ce sa-ti faci griji.Decat eventual un risc mai mare pe parcursul vietii.Mie mi s-a spus sa evit socuri puternice,fizice sau emotionale.Oricum cauzele sunt variate.Mami de ex a facut de la o supradoza de antibiotic prescrisa de un dr idiot care,evident,nu a patit nimic(pe vremea aia sa castigi un caz de malpraxis era o minune) si a carui replica a fost"oricum nu a venit la mine sanatoasa"(era racita).
In alta ordine de idei ma inscriu in clubul celor cu picioare umflate.Eu am ajuns in stadiul in care o zi intreaga nu am putut sa ma dau jos nici pana la baie ca nu aveam forta si cadeam inapoi in pat.Bine asta a fost dupa 2 zile de alergat prin oras deci...mea culpa.
Burta a coborat iar azi dimineata si aproape toata lumea ma incurajeaza ca nu mai apuc Craciunul(expresie care ma amuza teribil,zici ca-s pe patul de moarte)
Daca ii vin bebelinei idei oricum va anunt

Adinush 37+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Adinush mama te-a apucat curatenia? Stii ca unul dintre simtomele apropierii nasterii e "nesting sindrom"? Din cate am inteles cam cu o sapt inainte de nastere te apuca brusc un chef de curatenie generala(ti se pare ca nu e suficient de ok ptr cand vine bebe acasa). Chiar sunt curioasa daca la tine functioneaza. Ca eu am vreo 2 prietene care tot asa s-au apucat (din senin, ca doar mai zugravisera o data cu 5 luni inainte) sa zugraveasca si sa faca curat cu 3 sapt inainte de termen si la 38 de sapt au nascut. Asa ca ai grija sa nu faci prea mult efort.

34+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna la burtoase,
si noi pe aici pe langa voi,
Katyfrumoasa craciunita, sa fii sanatoasa, si nu mi-e rusine nici cu pisoiul cu caciula.
Lore, mi-au placut mult lucrusoarele sunt the best
Alinuk, Aventura, Marina, Adinush o sa fiti niste mamici foarte bune deja aveti diploma sa o stapaniti sanatoase si sa fiti cuminti sa va avem la termen.
Liuda, sar'na pt pozele bebitelor, mie i-mi dau lacrimile cand ma uit la ele, sa le traiasca
Aelita, superbe filmuletele, si auzi la ea cica ii zicea printre dinti sa se cuminteasca sa nu o faca de rusine

mai, fetelor cu problemute Anis, Ralu stati cumincioare in patut, si sa va ajute DD sa ajungeti la termen.

noi ieri am fost la petrecerea de craciun de la firma, eu care stau acasa de la inceputul lunii noiembrie si a fost fte frumos, m-au impresionat toti colegii dornici sa atinga burtica, unii ziceau ca se ia si vor o singura persoana care are deja un bebic a sic ca nu mai vrea si nu a atin burtoasa. I-mi pare rau de fetele care nu pot dormi eu nu pot decat sa raportez niste dureri inghinale unele zile mai mari , alte zile dispar, umflatul manilor si picioarele, in rest dormim de rupem patu' in doua ce le dorim si celorlate fete, daca s-ar putea sa-mi fac un depozit de somn pt cand vine bebita tare bine ar fi dar cum nu gasesc nici o modalitate de stocare, profitam din plin.

va pupam cu drag,
grasa Nadia

nadiutapm 31+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu nu tin post din principiu, gravida sau negravida si las' ca o sa-mi ajunga un an de cura de slabire de acuma incolo, mai abtinut de la mancare ca o cura de slabire nu-i niciun post! De trei zile mananc numai pui la cuptor cu sos de smantana, castraveti si usturoi, si cu garnitura de piure cu porumb fiert... mama, ce bine e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce fac burticile?

Superbe fetitele Flaviei...ma dat gata poza cu gura cascata,sunt niste minuni!

Ralu,bine ca mai esti pe baricade...ca m-ai speriat.Si eu mai am dureri asa ca la menstruatie si in zona inghinala,dar stau in pat si trec.

Katy,ai dreptate cu sindromul ala...stiu si eu cazuri.Eu nu mai fac nimi de frica sa nu ma apuce.

We placut,va doresc!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai am mai intrebat
bagati-ma in seama
ciaiuri pentru lactatie... se beau si din timpul sarcinii? sau numai dupa?

a si hemoroizii de sarcina cand trec? dar trec? e vreo solutie ? ceva tratament?
astept ....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Liuda, ceaiurile ptr lactatie se beau dupa ce nasti mama. Cu hemoroizii nu stiu ce sa zic ca nu am treaba cu ei si sper nu am nici in continuare.

34+ George Anelin

Mergi la inceput