Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

salina a scris azi la 3 ziua ca m-a injurat ca ii trag clapa cu mancarea, ca vorbesc si nu mananc... desi este sau cel putin era cu noi ziua...

daconst tu ai trecut la fasole si eu la ciocolata cu lingura...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna seara fetelor,
Anis, imi pare rau ca nu iti e bine. Banuiesc ca stai linistita, nu te mai incarc si eu cu sfaturi. Fa exact ce iti spune medicul, iti doresc numai bine. Si tu la fel Ralu, incearca sa te linistesti nitel, nu inteleg zau de ce pe acolo nu iti poate da ceva ... Doamne ajuta!

Liuda, iti multumim de vestile de la Flavia, de-abia o asteptam pe forum cu povesti despre bebite.

Despre post sa stiti ca nici eu nu am mai tinut in acest an, cat am fost insarcinata. Si m-a impartasit parintele. Dar acuma mi-a zis ca macar doua zile inainte de Craciun sa tin si eu si nu e imposibil. Oana, ai MARE dreptate, postul de mancare e cel mai usor de tinut. Postul cel adevarat cu sa nu gandesti, vorbesti, sa nu te porti urat si sa faci fapte bune, sa ii ajuti pe cei din jur, asta e cel mai greu de realizat. Eu una nu am reusit mai niciodata desi cu cel de mancare m-am mai descurcat. Asa ca, asa sa ne ajute Dumnezeu.

Aelita, hai ca m-am zgait si eu la tine ca la filme straine. Si la mine se mai suceste (in momentele lui active) dar nici chiar asa. Sa iti traiasca doamna, lasa ca e mai jucausa, nu cred sa fie nimic anormal. Oricum, intre un lenes si un jucaus io aleg a doua varianta. Stii ce ma supara pe mine? ca nici acum nu am reusit sa vad si io pozele cu tine .... poti sa imi mai zici si mie o data unde sunt? Sa vaz si io cu cine combat.

Hai va pup,
Cata 37

Mergi la inceput

daconst am terminat cu ciocolata si am gasit o punga de seminte in casa - acum sant ca babele la piata, scuip! numai dietetic am mancat azi!!! nimic dulce si grasimi, alinatxa cred ca nici nu poate citi ce porcarii mananc eu

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Nr salinei e in mailul comun?

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

liudo tata esti irecuperabila.

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

alinatxa vezi ca salina a scris azi
uite in pag. 13 sau 12 adica la ora 3 azi ziua ea a scris

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,afla ca semintele sunt grasimi bune si chiar sunt recomandate sa le consumam.
Deci esti pe calea cea buna.
Eu servesc seminte la greu doar cind sunt meciuri la tv...ca e mai palpitant.
Sa-ti spun ca aici le fac la microunde?Da,fata si sunt bune rau...cu sare.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 36+

Mergi la inceput

alinatxa adica sant nebuna de legat...
da stiam draga, ca nu sant sanatoasa - sant constienta
si sant si a dracu' de pofticioasa si acum daca tot pot sa-mi permit ca am motiv... na, ca poftesc !
auzi am numai 13 kile... deci am fost si cu simt!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Seara buna, dragelor!

Anis, Ralu - numai ganduri bune pentru voi, sper sa fie vorba de alarme false, caci vad ca niciuna nu e la termen...
cristia - si eu am incercat faza cu postul, doar vreme de 3 zile, caci maine planuiesc o spovedanie (zise popa ca la gravide iarta D-zeu tot, ca e cu minunea la purtator) si impartasanie, chiar si o sfestanie dupa masa. Nu e rau zic eu, caci mai vin si sarbatorile si bb mic...
aelita - trece-ma si pe mine in clubul "miscatorilor". Cam asa se ved ela al meu, desi nu am dovezi in acest sens. Ieri am speriat o fetita de 1 an juma care astepta cumintica cu mana pe burta sa miste bebe. Si a miscat de a inceput aia mica sa tipe

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

da ma daconst stiu draga ca sant bune nu conteaza ca e ulei suta la suta, adica ce mai conteaza dupa 3 linguri mari de ciocolata...
pot sa mananc si un c.... ca tot aia e !
hai ca nu am fost nesimtita rau ca am mancat si fructe, adica va arat ca mananc si unele chestii sanatoase!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput