Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai nene, pe mine nu ma incalzeste ca pe tzatze n-am vergeturi, ca tzatzele oricum le tin dracu'-n sutien... pe mine ma ofusca alea de pe shale, burta si... gambe!!! Pai alea de pe gambe unde fras le ascund??? Am si eu o carutza de draci, maine cred ma duc sa caut vreun functionar public sa-mi vars nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LIUDA "da rade-te si tu frumos nu vezi ca iti sare copkilu!"
"doamna Daconst nici nu raspunde, ea inca analizeaza fundu...
"MOOOOOR,FEMEIEEEEEE!!
DOAMNA DACONST,auuuzi!!! domana daconst,esti cu curu-n oglinda????

fetelor,scanati-va fundurile si trimiteti-le la analize!!

care doar se vaita degeaba,le dau eu bice pe buci pana se fac vargi!

oPsedatelor!

Liuda "o sarcina inseamna sa nu-ti vezi pasarica"Pardon! Se cheama GASCAN,acum ! pasarica s-a dus de mult!
acum ,la epilat,jumulim gascanul,nu epilam pasarica!(sau GANSAC,cum ii zice Liuda .)"liuda "cracanata ca rata frecata de 7 gansaci"

"

'nnebunisi fomeieeeee"bai daca incepeti sa va trimiteti si mailuri cu tite si cururi pozate - inseamna ca sarcina mai inseamna creer in ceata !!! Alo reveniti-va, auzi cica isi trimit poze cu sanii in dungi... mama, hormonii astea... fac mare rau mai ales la femei... cica de la lipsa de ... barbat ... ni se trage!!!
"

ia uitati si la megbeng,cica e miracol ca a luat rezidentiatul!!!! si eu care ziceam ca tu esti a mai dashteapta de p-aci,ma mai bazam si eu pe tine!!

luati aminte la criss ce va zice cu vergeturile,ca vad ca e singura cu scaun la ca,in seara asta!
ca nu o tine nici pe ea mult,ho!

cata veselie!!!! tine-ne ,doamne,asa !!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Da mai, Liuda...cum sa-ti explic eu tie!? Nu pot spune ca n-am tras si eu una alta sarcina asta...insa cu mana pe suflet niciodata nu am avut o stare constanta atat de buna precum in sarcina asta. Inainte ma puteam descrie ca o persoana destul de nervoasa, cu mania controlului, cu o dispozitie usor schimbatoare, lipsita clar de rabdare...si care ar fi luat anumite intamplari din perioada sarcinii ca fiind aproape dramatice.
Iar in timpul sarcinii efectiv am ajuns sa ma iubesc pe mine...sunt calma, calda, vesela, zambitoare in permanenta...am capatat o rabdare de nu ma recunosc...si lucrurile care m-ar fi tragediat le-am luat pe rand cu o naturalete uimitoare. Simt ca am descoperit o comoara in mine ...si-mi place de mine asa....ma tot gandesc sa-mi dea Dumnezeu norocul ca asta sa fie o schimbare permanenta si nu doar un simptom al sarcinii....
Si daca ar fi simptom de sarcina...cum sa nu-mi doresc a repeta starea asta!?
Ai sa zici ca sunt masochista...sau bravez ...dar nu fac asta caci nu obisnuiesc sa ma mint singura...dar eu ador ca merg ca o rata din luna a 3, ca uit noile dimensiuni si tind sa mai agat cate ceva cu burta...ca ma mai tin de bateria de la cada cand ma ridic sau ca nu-mi mai vad pasarica...
Ce-i drept inca ma misc binisor, imi tai cu usurinta unghiile de la picioare, nu am dureri inghinale...
In rest cu respiratia greoaie, insomniile etc ma descurc fara sa ma enerveze...nu le ador dar nu ma irita in prea mare masura...incerc sa fac slalom cumva dar la fel de relaxant.
E o stare de care eu sunt prima mare uimita...mandrul meu e al doilea...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aelita, reformulez: e miracol ca am reusit sa invat pentru rezi, nu ca l-am luat, nah!

criss
, stelutele vasculare am io vreo cateva, daca vrei sa vezi si inca nu ai avut ocazia le pozez si ti le trimit, ca tot incepe sa sememe a "ora de dermatologie" ce se intampla aici...sunt mici, punctiforme, rosii si dispar daca le apesi.

oana, am trimis poza

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_bucur

Da mai, Liuda...cum sa-ti explic eu tie!? Nu pot spune ca n-am tras si eu una alta sarcina asta...insa cu mana pe suflet niciodata nu am avut o stare constanta atat de buna precum in sarcina asta. Inainte ma puteam descrie ca o persoana destul de nervoasa, cu mania controlului, cu o dispozitie usor schimbatoare, lipsita clar de rabdare...si care ar fi luat anumite intamplari din perioada sarcinii ca fiind aproape dramatice.
Iar in timpul sarcinii efectiv am ajuns sa ma iubesc pe mine...sunt calma, calda, vesela, zambitoare in permanenta...am capatat o rabdare de nu ma recunosc...si lucrurile care m-ar fi tragediat le-am luat pe rand cu o naturalete uimitoare. Simt ca am descoperit o comoara in mine ...si-mi place de mine asa....ma tot gandesc sa-mi dea Dumnezeu norocul ca asta sa fie o schimbare permanenta si nu doar un simptom al sarcinii....
Si daca ar fi simptom de sarcina...cum sa nu-mi doresc a repeta starea asta!?
Ai sa zici ca sunt masochista...sau bravez ...dar nu fac asta caci nu obisnuiesc sa ma mint singura...dar eu ador ca merg ca o rata din luna a 3, ca uit noile dimensiuni si tind sa mai agat cate ceva cu burta...ca ma mai tin de bateria de la cada cand ma ridic sau ca nu-mi mai vad pasarica...
Ce-i drept inca ma misc binisor, imi tai cu usurinta unghiile de la picioare, nu am dureri inghinale...
In rest cu respiratia greoaie, insomniile etc ma descurc fara sa ma enerveze...nu le ador dar nu ma irita in prea mare masura...incerc sa fac slalom cumva dar la fel de relaxant.
E o stare de care eu sunt prima mare uimita...mandrul meu e al doilea...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

cuvant cu cuvant as fi scris eu la fel,si m-as fi descris ..

37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

aelita, reformulez: e miracol ca am reusit sa invat pentru rezi, nu ca l-am luat, nah!

criss
, stelutele vasculare am io vreo cateva, daca vrei sa vezi si inca nu ai avut ocazia le pozez si ti le trimit, ca tot incepe sa sememe a "ora de dermatologie" ce se intampla aici...sunt mici, punctiforme, rosii si dispar daca le apesi.

oana, am trimis poza

vine bebe!

pai tot desteapta grupului ramai,ca mie mi-ar fi fost greu sa invat si o poezie in perioada asta!
eu,in comparatie cu tine,si de-asta te admir,am inghetat anul. si nici ca mai am de gand

37+

Mergi la inceput

Megbeng-ule seamana si nu seamana...de fapt cam seamana numai ca ale mele sunt mai pregnant colorate. Musai fac poze weekendul asta si-ti trimit.

Acum cred ca ma retrag si eu la o incercare de nani...ma gandeam ca poate ma apuca mandrul treaza caci acu e la "sarbatoarea firmei" de care si asa nu prea avea chef...dar era obligatorie prezenta.
Eh...asta este...

Somn usor, fetelor si vise frumoase...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

poti gugali pe net, la imagini cu vergeturi, poate gasesti ceva si mai asemanator..
eu am folosit totusi de foarte devreme crema antivergeturi pe burta si uite ca acolo nu am nici o urma..pe fund am dat f rar si acum sunt super-ofticata ca nu am insistat si acolo..oricum, crema asta de la SANOSAN chiar le mai amelioreaza...acum cateva zile aratau mai rau!

vine bebe!

Mergi la inceput

Am eu o rabdare de googalit ptr vergeturi...de fapt un interes de numai numai...poate cand n-oi avea ce face...hehehe
Si eu folosesc crema mami de la sanosan de ceva vreme intercalata cu uleiul de masline in care au stat la macerat flori de musetel cate o luna.
Cat despre inceputul cremuitului...am inceput si eu din luna 2-3...doar ca nu in fiecare zi ci doar dupa baie...poate si de asta...dar pe fund n-am dat deloc si parca nu am zarit dungi...poate nu m-am uitat bine. M-oi uita candva...
Somn usor...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor vesele, eu tocmai experimentez ce inseamna la propriu sa fii cu burta la gura! Zau ca nu-mi imaginez ce se intampla in burta mea, dar stand in pat intinsa si citindu-i lui David Alba-ca-Zapada, am simtit brusc ca mi se suie copila in gat. Nu exagerez. Era sus-sus, pana la diafragma, abia mai respiram, ma luasera si arsurile...am crezut ca explodez. M-a ajutat sotul sa ma ridic si sa fac cativa pasi doar-doar mai coboara Maria Sa. Ceva-ceva mi-a iesit , numai ca acum imi impinge buricul din exterior si tot am impresia ca burta mea sta sa plezneasca.
Si...in conditiile astea, spuneti voi, sa ma mai mir ca sub buric si-au facut aparitia si la mine niste dungulite nesuferite? Care se vor transforma in vergeturi de toata frumusetea dupa ce vine bebe si-si mai revine si burta la dimensiuni de bun simt. Bun, am zis, asta e, pe-astea de pe burta le accept. Dar spuneti-mi voi mie de ce mi-au aparut nesuferitele de vergeturi pe sanul drept? Sunt rosiatice-vinetii, nu multe dar suficiente cat sa ma enerveze. Dragele mele, sanii nu mi-au crescut deloc. Dar deloc. Habar n-am cum mi-oi alapta copila, am luat niste biberoane ca poate o sa am nevoie...

Si dincolo de toate vaicarelile astea, legate de partea estetica, si pt mine perioada sarcinii a fost si este minunata. Imi iubesc burtica, sunt mandra de ea, si mai ales imi iubesc puiuta zapauca care nu are stare si-mi impinge de zor buricul (chiar in momentul asta). Nu o sa neg faptul ca am si stari (muuuuulte) mai nasoale, cand ma apuca una-alta, dar trec repede. De fapt eu sunt cam la extreme, ori simt o fericire care ma inunda brusc, ori ma izbeste cate-o disperare de zic ca nu mai scap. Stiu...hormonii, dar cam asa sunt eu in general. Acum scriu mai rar pt ca nu sunt in toanele cele mai bune, m-am apucat sa-mi distrag atentia cu treburi ca sa treaca timpul mai repede. Asa am patit si la David, ultimele doua saptamani parca innebunisem de nerabdare sa vad cine se ascunde in burtica mea si sa-l tin in brate!!!!

Va pupic pe toate

ALINA 37+

Mergi la inceput