Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

salina asa mi-a facut mie acu doo zile! s-a pus cu capul in jos,a dat din el,si cracii mai avea sa mi-i puna dupa gat!
din dreapta de unde ii avea,i-a ůs in gatu' meu.
azi am simtit iar cracii pe dreapta.si-a dat seama prostovana ca nu are loc asa vertical cum se pusese .

fetelor,daca de la pozitia aia verticala,cand am zis ca GATA ,IESE! s-a pus iar cu picioarele in dreapta,si le scoate iar de imi face burta in colturi,inseamna ca s-a razgandit si nu are nici un gand sa iasa ?? sau iese si de pe dreapta ?

alaptatul nu are treaba cu marimea sanilor,stai linistita!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mai, mi-e si frica sa va spun cat de ciudat ma simt. Va scriu maine dimineata, sper sa nu nasc in noaptea asta...la cum ma simt!!!!!!!!!!

Aelita - asta stiu si eu, numai ca sanii mei n-au suferit nici macar o modificare, o tensiune, o intarire, o marire ceva. Nimic. Au ramas la fel. Si atunci, de unde naiba au aparut vergeturile alea rosiatice?

ALINA 37+

Mergi la inceput

salina ce ai? cum adica nu te simti bine?? cum e? ce simti?
nasti ???????
zi repede ca mor aci!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

37+Hai ca nu cred ca nasc in noaptea asta, sorry daca te-am speriat. Dar si pe mine ma cam luasera gandurile. Ma simt mai ciudat ca de obicei, poate si-a schimbat mititica pozitia...nu stiu. Dar mi se intareste burta, imi vine sa fac pipi la 3 minute, misca, ma sutuie, se onduleaza. Ei, dar e prea sus ca sa iasa acum, sigur mai sta la caldurica. hai, nu te speria.

Auzi, tu sigur esti in vreo tara care e pe invers cu fusul orar ca prea scrii la ore tarzii in noapte .

ALINA

Mergi la inceput

pai asa am fost eu doua zile,de am zis ca iese.
ma simteam tare tare ciudat,era totul diferit.
dar acum vad ca e la fel ca inainte.
nu,tot prin iuropa sunt,dar tot de doua trei zile mi-am dat programul peste cap,si nu mai dorm iar noaptea,si bantui,si dorm ziua ca nesimtita.
sper sa ma reglez la loc.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Tot va citesc, va citesc si am ajuns la subiectu' cu vergeturi. Fug repepde sa ma mai creia o pauzasc si eu, macar pe burta sa nu o patesc.... ca sa nu mai zic sa nici nu dorm la ora asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!

n-am apucat ieri sa ajung la curs,am zis ca ma intind nitel in pat si am dormit ca o scrofi pana la 16:55..........sunt varza!!!

lasati vergeturile!si eu sunt plina si credeti ma ca in clipa asta sunt ultima chestie pentru care imi fac grijinici nu m-am dat cu crema ca e lenea mare sa ma apuc sa ma dau pe tot corpul asta grasan,dar nici nu cred ca ar fi avut cine stie ce efect.in general nu foloseam creme si uleuri dupa dus decat max o data -de doua ori pe saptamana.
acum e imposibil sa facem ceva ,oricate creme am incerca.dupa nastere cumparati-va fiole cu vitamine e uleioasa si dati-va pe piele (ca si atunci cand o sa slabiti mai apar,se trage pielea). nu or sa dispara dungulitele sidefii dar macar nu o sa stea pielea ca pe aia de la hiroshima.

salina,aelita usor!stati la rand!va bagati in fata la nascut,ai???
eeee si daca va laudati cu stari din astea apocaliptice,sa ma laud si eu:aseara am experimentat o CONTRACTIE!!!eu aia care ma intrebam ce face uterul meu...deci,cum sa va zic,aseara chiar m-a durut,oau!cu burta si spate cu tot,si simteam ca se strange burta cu totul,respiram greu...tot tacamul!a tinut ceva,iar spre final bebeluca mi-a ars o lovitura de am sarit cu totul in pat (nu a mai lovit asa de mult),cred ca doar asa,sa fie sigura ca mi se intareste de tot burta

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

37+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele,
nu va grabiti atat sa nasteti
eu sunt suparata ca imi curge sange din nas. de dimineata de cand m-a trezit Alexia, tot suflu cheaguri. asta e prima data cand o patesc.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetelor. Nu stiu, dati cu rosii daca vreti, imi cer iertare daca voi supara pe cineva din capul locului.
Ma gandesc la mesajul Oanei de acum cateva zile, care era asa frumos si spunea asa de bine ca ne bucuram de ceva pentru care alte femei se roaga o viata si pentru care altele se roaga sa le tina Dumnezeu bebeii in viata. Si noi ne plangem de peste 3,4 pagini de vergeturi, ne facem poze cu ele si de picioare in ficati?? Haideti mai dragelor, chiar e asa o mare problema?
Sa stim ca bebeii nostri sunt sanatosi si ca ii avem nu e destul? Indiferent de pret?
Daca facem "rusinica" la alde mine care gandesc de rau si ma sperii din orice (nu zic ca nu aveti dreptate), oare o fi normal sa ne vaitam atata de cateva dungi?
Mama, care a facut 4 copii, chiar si gemeni, e PLINA de vergeturi, la mare se vad clar, dar e cea mai frumoasa femeie din lume si sunt sigura ca nu numai eu gandesc asa ci si tata care e casatorit cu ea de 30 de ani.
Haideti sa ne gandim nitelush ca suntem fericite ca avem de la ce sa avem vergeturi.

Va pup si astept roshiile.

Cata 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Are dreptate Catalina!
Subscriu si poate eu sunt si mai indreptatita pentru ca, in plus, eu nu am vergeturi, celulita abia daca isi face aparitia
Si apoi, ce Doamne iarta-ma aveti? Ati epuizat subiectele destinate sarcinii, ca astea de le discutati voi sunt pentru miss-uri, dragelor!
Si daca tot observati ca lumea nu mai corespondeaza cu voi, puneti pozele dungate pe site, pe public, sa putem face si noi comparatii, sa ne implicam cumva, ca prea suntem pe dinafara!
Hai sa vad, care se supara prima, poate o mai punem de vreun podium, ceva, sa se mai schimbe subiectul!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput