Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele

Off...am adormit pe la 3...nu mai functiona gynipralul si no spa-ul.Contractiii la greu...am sunat dr si mi-a m-ai dat un medicament care blocheaza calciul.A functionat, adica mi-a trecut.Inca nu scap de senzatia asta de parca mi-ar venii rusii.Bine ca nu ma mai doare totusi.

AniS 34+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Monu, stai linistita,nu-ti face griji!
eu am avut si inca mai am problema asta. se rezolva cu vitamina C; Zice ca suntem niste sensibile.

Mi-e foame!!!! si azi am chef de o cafea.
VA pup pe burtici

Shine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Aoleu Anis, Monu, zau ca ma speriati. Aveti grija!!!!

Cata, scumpa, eu nu dau cu rosii ca n-am de ce. Pe langa vaicarelile de rigoare, am scris clar ca ma bucur si de sarcina si de burtica, dar eu nu sunt oricum obsedata de silueta. Si la mine, nici prima sarcina n-a lasat urme dezastruoase pe corpul meu, ei si chiar de-ar fi lasat cateva micute, numai cand imi privesc comoara, imi trece rapid. O sa am timp dupa ce vine bebelina sa ma stresez de aspectele astea, nu de alta dar vreau sa fiu o mamica tanara si in forma. Sunt convinsa ca asa vrem toate si ne mai rasfatam si noi acum cat putem. Curand altcineva va fi centrul universului nostru, nu-i asa?

Va pupic pe toate. Sa aveti o zi frumoasa!!!!!!

ALINA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata fete,
Si mie problema vergeturilor mi se pare o problema reala a sarcini de care e foarte bine sa avem grija.Iar eu consider ca toate ar trebuii sa va vedeti miss-uri si sa aveti grija de voi.Deja conceptia cu mama care e plina de vergeturi mi se pare total de neactualitate ptr epoca in care traim si nu numai.Femeia trebuia sa stie sa aiba grija de corpul si mintea ei nu neaparat ptr ea ci si ptr bebele care va venii.Eu nu ash vrea de exepmplu ca fetita mea sa gandeasca asha.Ptr ca involuntar anumite conceptii i se vor implementa in creiaras si asha va creste.Daca mama se simte frumoasa si se simte bine in pielea ei bebele va fii influentat pozitiv si va creste frumos ,armonios.
Eu sunt satula de conceptii gen"lasa ca pe vremea mea femeile nu faceau sau nu dregeau".Hai mahh sa fim seriosi.Numai traim in epocile alea.Eu personal inca nu detectez vergeturi ,sper sa nu le detectez nici de acum incolo insa daca e sa fie atunci imi pun kile de crema desii asta nu inseamna ca succesul e garantat.Eu fac tot ce pot ptr ca pe mine chiar ma deranajeaza treaba asta.Vergeturi,celulita,kg in plus ....nu sunt prietena cu ele si basta.Lupt cu ele!

31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata, balenutelor!

se schimba tura, eh? cine a fost aici de noapte acum viseaza frumos, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

oana_bucur, aelita, - pt modul cum vorbiti despre sarcina. Sunteti adorabile! Eu am o teorema: invata sa te iubesti pe tine insati, sa te accepti pentru a putea iubi pe altul. Eu am aplicat teorema in felul meu personal - ma iubesc foarte mult pe mine, dar numai daca: sunt slaba, harnica, desteapta etc etc. Adica ma chinui sa indeplinesc niste calitati, nu ca ma accept asa cum sunt. Nu v-am neglijat nici pe voi: Catalina, Salina, care vorbiti foarte frumos de perioada sarcinii (poate mai sunt si altele pe care acum le-am omis) - doar ca din cauza unor probleme ati mai avut stari de neliniste, tristete.

Sa va spun unde simt eu uneori bebita? In spate, aproape de rinichi! Cand m-a gadilat prima data acolo era sa dau in balbaiala, am inceput sa ma intreb pana unde s-o fi extins uterul meu, ca doar nu o fi avand forma de stea.

ylilimic, daca tu nu ai probleme cu grasimea, cu vergeturile si aproape nici cu celulita, e normal sa nu ti se para cine stie ce. De-aia si eu sunt viteaza in legatura cu vergeturile, pentru ca nu am! Insa eu cel mai mult traiesc in prezent, eu STIU ca voi arata asa cum vreau, dar ma deranjeaza cum sunt si cum arat acum. Pe mine nu ma incalzeste azi cu nimic ca maine va fi altfel. De aceea sarcina asta mi s-a parut nu o odisee ci o epopee. Fiind si primul copil, si asteptat (desi in ultima vreme neasteptat) poate nu aveam rabdare sa mai treaca odata timpul asta, fiecare zi este o necunoscuta pentru mine, nu am mai trecut prin asa ceva.
Sunt atat de nerabdatoare incat as face ecografie saptamanal si in momentul in care copila ar avea vreo 3 kg m-as apuca de eforturi sau as face ceva sa nasc mai repede. Ma incurca sarbatorile si faptul ca nu am terminat renovarea casei, dar in special nu am tot ce-i necesar lu' bb (patut cu saltea si lenjerie, carut si inca cateva articole marunte).
Apropo: aseara ii spuneam lu' barbatu-meu ca dupa 1 ian ma duc la dr si incep: aauuuuuuuuu, ce ma doare... aaaaaaaaauuuuuuuu. Iar el imi continua dialogul imaginar: "ma doare... ca am luat o bataie de la barbatu-meuuuuuuuuuuuu". E de-a dreptul extaziat ca va avea o grasuna, mai bine-zis presupune ca se va arunca in partea lui unde toti sunt inalti ca brazii si frumos claditi. Si n-o sa vin eu sa-i stric planurile! Daca o fi sa aiba fie-sa 5 kg, foarte bine, se face cezariana, ca doar de-aia s-a inventat...

Fetelor, ati fost de coma aseara cu mesajele, am ras in hohote. SErios, nu sunteti pe treaba voastra. Liuda, cu hemoroizi era nasoala nasterea naturala, asa ca oricum erai montata pe ceza, deci nu ti-a stricat nimeni planurile. A, tot uit sa-ti zic: ti-am vazut poza ultima, dar acum nu-mi mai pare burtica ta asa mare, sa stii ca te-am ajuns. Iar la kg cred ca te-am intrecut demult.

Aelita, ti-ai inghetat anul nu pt ca nu puteai invata, cred ca ai simtit nevoia de o pauza si ai gasit motivul, ai vrut sa traiesti cat mai intens ceva extraordinar de frumos. Eu nu-mi permit sa pierd nici un an, asa ca fac pe naiba in 4 sa ma tin de scoala. Si voi reusi pt ca am si noroc: o disciplina o echivalez, una o facem pt a doua oara in ac facultate (desteptii care fac programele sunt responsabili), la alte discipline se trece prezenta 100% din oficiu si tot asa. In plus nasc in sesiune, ceea ce inseamna ca am din start cateva restante, dar fara nici o alta problema de prezenta. Nu era pacat sa pierd anul?

pupici, sa fiti cuminti azi! Eu mai vin abia diseara pe la voi. Cat am muncit in sarcina asta... n-am muncit in ultimii 4 ani. Cred ca mi se arata, inainte spuneam ca nu pot, acum fac imposibilul.

criss 34+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

buenos dias!
daca ne dam cu uleiuri ca sa fim frumoase nu inseamna ca ne stresam, nu

salina: sa-mi saie inima din pept cand te-am auzit ca zici ca nasti (ca m-am apucat sa citesc si eu de la pagina din urma-mare realizare pt mine)! Nu mai fa glume d-astea te rog ca-s nevricoasa! Ma bucur ca pana la urma nu s-a confirmat! Ce va invidiez pe voi fetele trecute de sapt 36!!

picioare-n gat imi mai iau si eu; ramane regula ca nu ma lasa sa dorm pe o parte;
Dar nu asta ma deranjeaza ci o senzatie de apasare-n fund - scuzati va rog da asta simt.Ati simtit / simtiti si voi asa? Nu mai tin minte daca la prima sarcina am experimentat asa ceva.

Anis: tin pumnii sa te mai lase contractiile alea; cu exercitii de relaxare (descrise prin tot felul de locuri) ai incercat? (in plus fata de pastile).

O stiti p-aia cu ceaiul de zmeur care tre sa se bea incepand din sapt34 pentru usurarea nasterii?

Va pup,

Cristiana mama de Andrei(29Sep04) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aelita, nu sunt absolut deloc eu desteapta grupului...alte fete-s cu desteptaciunea pe aici..eu sunt cu studiul ..si nu e chiar o performanta..chiar am fost surprinsa sa mai vad pe la repartitii vreo 3 gravidute, si asta doar in bucuresti, care deci luasera si ele examenul ..e vorba de motivatie, de ambitie..si nu-i nici o paguba sa-ti ingheti un an de studiu, bebelusul e mult mai important!

alinatxa, noi nu ne-am mai intersectat pe aici de multa vreme, asa ca abia acum am ocazia sa iti urez si eu "casa de piatra" si cat mai multa dragoste si fericire!!!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nici un moment nu m-am gandit ca o femeie care e insarcinata nu ar trebui sa aiba grija de ea si ca nu ar trebui sa ii pese cum arata. Nu asta a vrut sa spuna mesajul meu. Nici eu nu sunt adepta conceptiei ca "pe vremea nustiucui femeile nasteau pe camp" si alte alea si sunt constienta ca s-a avansat si se pot mult mai multe. Ceea ce am spus despre mama nu la asta se referea ci la temerile ca daca apar totusi aceste vergeturi, femeia arata rau. Parerea mea ...

SINGURUL lucru pe care incercam sa il spun si din nou imi cer iertare daca am suparat, era ca nu cred ca e cazul sa facem o tragedie din asta.
Va doresc tuturor ca cele mai mari probleme pe care le aveti sa fie o vergetura doua si un kil doua in plus. Toate celelalte sa va ocoleasca. Asa cum imi doresc si mie.

Catalina

Mergi la inceput