indemnizatie crestere copii 2007

indemnizatie crestere copii 2007 | Autor: ionela02

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! am si eu o intrebare legata de indemnizatia pentru cresterea copilului:daca acum beneficiez de suma de 800 RON, dupa 1 ianuarie 2007 o sa beneficiez de 600 RON sau de 800RON.

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Initial creeata de ionela02

Buna ziua! am si eu o intrebare legata de indemnizatia pentru cresterea copilului:daca acum beneficiez de suma de 800 RON, dupa 1 ianuarie 2007 o sa beneficiez de 600 RON sau de 800RON.

Ionela va fi de 600, dar alocatia pt copil va fi de 200 in loc de 24 cat e acuma. Deci ies 800 cele doua adunate.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acuma depinde unde iti vireaza alocatia. Eu am optat pentru deschiderea unui cont pe numele fiicei mele si acolo ii transfera alocatia. De la anu' va primi in fiecare luna 2 milioane, iar cei 240.000 lei nu ii vom mai primi.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Din cate am vazut la tv va ramane asa ca nu s-a votat legea...ca nu am fost destui parlamentari, nu stiu daca s-au mai intalnit intre timp.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A trecut legea. Am gasit eu un link pe care l-am si postat pe-aici pe undeva, nu mai stiu pe unde, dar sigur sigur a trecut.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skosa spune:

in cazul in care sunt sunt 2 copii fiecare primeste in parte cele 200 Ron-i ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by skosa

in cazul in care sunt sunt 2 copii fiecare primeste in parte cele 200 Ron-i ?

sanyi

Alocatia de 200 Ron se primeste doar pana copilul face 2 ani.Daca ai 2 copii sub 2 ani, primesti pentru fiecare cate 200 pe luna pana la 2 ani.Dupa ce se trece de 2 ani, se revine la alocatia obisnuita de 24 (cat e acuma)

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Dar, va intreb altceva: tre' sa mai facem vreo cerere ceva ca sa ne dea cei 2 mil. in loc de 240 mii?

Mergi la inceput