Raluca, ex-Angel

Raluca, ex-Angel | Autor: diplodocus

Link direct la acest mesaj

Va mai aduceti aminte de Angel? Fata de 17 ani jumate cu voce de inger?
A disparut din viata publica 2 ani jumate si saptamina trecuta am vazit-o la "tonomatul dp 2"
Ei...daca inainte cinta si arata cam ca toate fetele de vista ei(machiata,fusta scurta...hai iubeste-ma, zapaceste-ma...etc), acum a aparut imbracata in negru, cu fusta lunga, bluza cu minace lunga, nemachiata, fara bijuterii, necoafata...Spunea ca posteste ,are duhovnic
Explicatia ei era ca inainte cinta pt trup si acum cinta pt suflet, ceea ce a si facut, interpretind colinde
Ii era jena de ea cum arata inainte si ce putea sa cinte atunci...

MNO...nici nu stiu prea bine ce vreau sa va intreb
Pe mine m-a socat putin faza...Mi-a lasat un gust amar...
A vazut cineva emisiunea? ce impresie i-a lasat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

DIn titlul subiectului sa inteleg ca acu e Drac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

foarte trist!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

XENOCID- nu am vrut sa insisnuez asa ceva......Chiar ea zicea ca la inceput sa va insista pe ex-Angel ca sa stie lumea despre cine e vorba...
J-G-chiar nu-mi explic exact de ce, dar si mie mi-a lasat un sentiment de tristete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie nu mi se pare deloc trist ca o fata cu un asa talent si-a dat seama ca facea niste tampenii si ca-si irosea vocea cu niste melodii absolut cretine si nepotrivite cu varsta ei.
cat despre post si duhovnic, Bravo ei!
ce sa mai vorbim de machiaj.Eu n-am 17 ani, ci 10 ani peste si nu ma machiez deloc.De cand e obligatoriu sa te fardezi daca ai trecut de 12 ani?????
Eu sper ca va aparea cu melodii frumoase, pt care voce desosebita.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianatele spune:

Asa ca un principiu, incerc sa nu exagerez in nimic din ce intreprind, pentru ca excesele nu aduc niciodata ceva bun. deci faptul ca sunt credincioasa un inseamna ca mi-am pus cenusa in cap si ochelari de cal si plec in misionarism.

DAR fiecare are dreptul sa-si traiasca viata cum considera de cuviinta, iar noi vorbim muult tare si de multe ori degeaba, mult dupa ce s-a spus tot despre topicul respectiv. zicea si DARAEL undeva parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

mie nu mi se pare trist deloc, era mai bine cum era inainte ca isi irosea tineretea cantatnd tot felul de tampenii?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

De aceea am vrut sa stiu daca cineva a vazut practic emisiunea...

SABINA-Nici eu nu ma machiez si ma spovedesc, nu asta e problema..Nu vreau sa o blamez pe fata
Dar asa cum zicea si DIANATELE prea a sarit dintr-o extrema intr-alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu am vazut emisiunea Cautati pesite-ul TVR1 la inregistrari-TOnomatuDP2 din data de 11.12
N-am nimic cu fata, are voce superba, dar totusi are 20 de ani si arata ca una de 30. Nu i se vedeau decat ochii si degetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

pe ce pariem ca n-o tzine mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

orice transformare radicala se face prin soc.

Nu zic ca e ideal, eu spun doar sa fim mai toleranti.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput