Raluca, ex-Angel

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Chiar am cautat si m-am uitat la emisiune, fiindca mi-a placut la nebunie ultimul ei videoclip !!!...si well, mi s-a parut Maruta mai mult decit tendentios, nepermis de mult!! :-((
La urma urmei e dreptul ei sa decida asupra ei si asupra carierei ei...si chiar nu mi-a parut habotnica..da' deloc!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

stiam ca de cativa ani intrase intr-o secta
dar se pare ca e doar ortodoxim d-ala "greu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CLAUDELU-Mersi de ideea cu emisiunea inregistrata, nu mi-a trecut prin cap...Asa se vede clar despre ce vorbim
LILANDA- ai dreptate, Maruta a fost tendentios, dar...Raluca nu i- a raspuns clar si la obiect ce si cum...La un moment dat cind nu stia ce sa raspunda ca sa motiveze aceasta schimbare, a intervenit tipa ce cinta la nai si a introdus un text de genul" Si-a dat seama ca nu era calea ei..."
SABINA-corect...sa fim toleranti!

Eu nu am deschis subiectul ca sa fac puncte in plusnici sa o blamez pe fata...
Faza e ca pe la virsta ei am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare...acum mi-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

A facut foarte bine, ce vi se pare atat de deplasat in gestul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Nu stiu, poate ca gresesc, dar chestiile astea ( despre postit, spovedanie) nu se spun in gura mare la TV. Starea de spirit a postului si a credintei trebuie sa o ai in suflet, nu sa o spui in gura mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by Edessa

Nu stiu, poate ca gresesc, dar chestiile astea ( despre postit, spovedanie) nu se spun in gura mare la TV. Starea de spirit a postului si a credintei trebuie sa o ai in suflet, nu sa o spui in gura mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

quote:
Originally posted by ham

quote:

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Nu va suparati, dar Raluca a fost intrebata daca tine post. Nicaieri nu veti gasi vreun sfat de genul :'daca sunteti intrebati de postiti, sa negati'

Atit am vrut sa zic. In rest... eu cred ca Raluca va avea succes si in alt stil de muzica. Ca exemplu...ginditica la Hrusca...si e de ajuns.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by ham

quote:

"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."

Nu stiu de ce te-a deranjat postarea mea, HAM,eu m-am exprimat ca poate ca gresesc. Eu asa am fost invatata de copil: ca postul e un soi de sacrificiu pe care il faci din proprie convingere si despre care nu ai ce comenta cu ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:

quote:
Originally posted by ham

quote:

Nu stiu de ce te-a deranjat postarea mea, HAM,eu m-am exprimat ca poate ca gresesc. Eu asa am fost invatata de copil: ca postul e un soi de sacrificiu pe care il faci din proprie convingere si despre care nu ai ce comenta cu ceilalti.

pai tocmai ca nu m-o deranjat, am aprobat ce-ai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Mergi la inceput