Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Carrie, eu am stomatolog,dar e in Turda si mi-e tare greu sa ajung cind are program,eu dimineata pina spre 4-5 sint ocupata cu nepotelul si cu Andrei,care trebuie dus,adus de la gradi.De aceea mi-ar trebui pe cineva din Cluj.In doua luni am pierdut 2 masele si una e iar cu infectie deci va trebui sa o scot.La chirurg inca n-am ajuns pt.extractie,astept sa ma pun pe picioare si dupa o sa vad ce fac.Asa ca daca ai vreun dentist bun te rog mult sa-mi spui ca va trebui sa-mi pun la punct dantura cind o sa string ceva banuti.
Roxana,sanatate surorii tale,Doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea puiutu in burtica.
Alynutza,multumesc,mi-a dat si steaua nr.de telefon de la un chirurg,dar daca sti unul buun,spune-mi,ca la mine sint probleme mari la fiecare extractie si de aceea sint asa ingrozita.
Super flacaii tai,Mariana, numai sanatosi sa fie,ca frumosi sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Gabi, dentistul meu e in Manastur, iti dau adresa si nr. de telefon. E bun. Particular, deci nu foarte ieftin, nu foarte scump.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, la ce dentist mergi?

Stiti un oftalmolog care sa se ocupe de copii mici? Pentru Petra. Mie mi se pare ca are strabism si as vrea sa o duc la un control. Stiu ca muschii inca nu sunt formati la varsta asta si nu se poate numi strabism, dar stiu ca in Germnaia se face contrlul acesta la 9 luni. Plizzzzz

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Vai Svety,imi vine sa rid cind ma gindesc ca stomatologul tau e in Cluj,iar al meu in Turda.
Codruta, medic oftalmolog pediatru e d-na dr.Miu,are cabinet pe str.Porumbeilor 41,tel.0744-215618.Si eu trebuie sa ajung la ea cu Andrei ca nu-i mai sint buni ochelarii,dar tot altceva s-a ivit si n-am mai ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Codruta, exact la d-na dr Miu vroiam sa te rimit (cum ti-a spus si Gabi); chiar miercuri am fost la ea cu Simon pt aceeasi problema; noi am scapat fara ochelari, dar mi-a spus sa revin la control peste un an.

Simona, e o mica mare diferenta intre noi doua legat de apartenenta:eu am sange de morosan , imi place f mult chestia asta; imi iubesc originile, dar nu m-as intoarce sa locuiesc acolo; in schimb tu...

Cristiana, le vreau pe toate!!!

Gabi, draga de tine! nu mai sta pe ganduri; fugi la stomatolog, ca-i pacat sa pierzi asa maselele!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROLO- rezista! iti tin pumnii sa reusesti!

MARIANA- m-au enervat ai mei! Tot reproseaza aiurea... si ca sa nu mai avem discutii si sa ne intalnim cu placere am luat aceasta decizie! ce pot sa iti spun ca e jale mare la ei in casa... se simt dati afara, dar asta e...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Neata girlz, is full de treaba.

Mariana am dvd-urile, hai pe aici.azi is full de intalniri deci o sa-mi ceri scuze daca ma prinzi intr-una si le las la secretara, ok?

pup iu

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Gabi iti trimit PM cu numele si nr stomatoaloagei, e f buna si e una din prietenele mele din copilarie.

Alynutza suna f bine reteta, cat sta la cuptor toata minunea.ca io am cuptor nou si acuma incerc sa-i descifrez tainele:)
am uitat sa ma uit de Neveste disperate, imi cer scuze, ma uit azi.

no nu-mi ziceti ce e cu Flo?

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cristiana, nu-i problema cu dvd-urile, ca n-au intrat zilele in sac.
Chestia sta la cuptor intre 30 de min si o ora, eu am gresit-o putin ca am pus un pic prea mult lichid si a durat mai mult pana s-a scazut, plus am si tras de timp ca nu-mi sosise sotzul acasa. Si bucatile de peste au fost mai groase putin fata de un file. Iar daca e preincalzit cuptorul (chestie pe care eu nu prea o fac) merge mai repede. Oricum trebuie sa mai intorci chestiile prin tava cam din 15-20 de min si vezi si tu cand e gata. Am uitat sa spun ca spre final scot folia de aluminiu si mai las fara cam 5 min.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Rolo, multa sanatate! Spune-i bebelinei/ lui ca mai are de stat putin la mama in burtica si, poate, intelege! Roxana, mai tine- ne la curent cu starea lui Rolo, ca io m- am speriat!
Mariana, vrea Dania ghetutele! Sa vedem cum intra in posesie!
Svety, tu mergi la serviciu? Ca parca ziceai ianuarie.......

Mergi la inceput