Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

La Multi Ani Romana Ioana si Stanca Ioana si toate Ioanele si Ionii pe care nu-i stiu oficial.

Dani mi-a facut figura si dimineata a facut febra si era mai ragusit ca ieri. Acu e bine. Am reusit sa-i dau tableta cu sirop de la socrella si cu siringa de la nurofen. trece greu si se mai si plictiseste tot in casa...

ps. Mariana, parca si tu esti Ioana...?

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI de Sf Ion tuturor care poarta acest nume

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

LA MULTI ANI!!! Ioana(Romana74)si tuturor care isi serbeaza astazi ziua numelui.
Svety,sanatate multa lui Dani,stiu prin ce treci,dar trebuie sa fi tare.
Carrie,ma bucur ca v-ati mutat in casa cea noua si sper sa te mai odihnesti si tu putin ca ai nevoie.
Andrei e bine acum,dar din cind in cind mai tuseste si mi-e ciuda ca pe cind am crezut ca am gasit medicul de care aveam atita nevoie,m-a dezamagit.Am fost vineri sa-l mai asculte si sa-mi spuna daca e complet vindecat(nici iesirea din spital inca n-a avut timp s-o faca)si mi-a zis din mers ca acum n-are timp si sa vin luni.Sint asa de suparata si ma gindesc ca incepe gradinita si cum e asa de sensibil vor tabari virusii pe el.Eu trag cu o infectie la dinti si nu va mai zic ca sint si blocata de spate.Voi stiti vreun dentist chirurg bun?
Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by svety

La Multi Ani Romana Ioana si Stanca Ioana si toate Ioanele si Ionii pe care nu-i stiu oficial.

k bine zici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ioana, stanca, oana, si toti ionii si ioanele, LA MULTI ANI, sa ne traiti, si sa petreceti bine de ziua voastra !

pupici !!!!!!!!

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, Stanca Ioana si Romana - Ioana!
Sa ne traiti cu numele multi ani fericiti si cu sanatate!

Gabi, imi pare tare rau sa aud ca iar sunteti in lupte cu virusii, iar tu suferi cu spatele; ma rog sa va treaca cat mai curand, iar Andrei sa nu se mai imbolnaveasca.

Svety, si pt voi o rugaciune ca sa va faceti bine! Cum mai e Dani?

Roxana, soro, nu am intrat azi pe dc asa ca nu am vazut mesajul tau; oricum nu puteam sa vin la ora aia; ma gandeam si eu la o ora mai rezonabila (ex: 10 seara ). Data viitoare...
Serban cum mai e?

Cristiana, imi pare rau ca nu ai ajuns la intalnire! Data viitoare nu mai primesti motivare .

Oana, am vazut ca fetele ti-au urat de sf Ion; Oana vine de la Ioana ?

Denisa, sa-ti fie de folos informatiile; unde stai in Cj?
Oricand ai nevoi de o info, te lamurim cu placere, ok?

romana, cum a trecut ziua? ati chefuit bine?

Stanca, draga de ea, e la Viena la ora asta
Azi am dat o fuga pana in Cora si m-am intalnit cu Simona .

tuturor.
Daca vad ceva miscare in zona, mai vin!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

LA MULTI ANI tuturor celor ce ieri si-au sarbatorit onomastica!pentru sarbatoritele de pe topicul nostru,Stanca -Ioana si Romana-Ioana si cate o virtuala

Svety va dorim multa sanatate si asteptam sa ne aduci vesti bune.De cand trebuie sa mergi la serviciu?

Gabi draga de tine !Imi pare rau ca ai inceput noul an "cu stangul".Eu nu cunosc nici un chirug dentist,e aceeasi masea care ti-a dat de furca si in toamna?Lui Andrei ii tinem pumnii sa-l ocoleasca virusii si sa nu se mai imbolnaveasca.

Codruta cum e la Vatra Dornei?Aveti zapada?Weekend-ul urmator mergem si noi la Borsa,din 13 am vazut ca vine zapada ....uraaaaaaa

tuturor si sa aveti o saptamana frumoasa si reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

La Multi ani si din partea mea, pentru toate Ioanele si Ionii, cu intarziere si scuzele de rigoare.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Here I come!

Sa nu uit:
- La multi Ani! Ioana si Stanca (cu scuzele de rigoare pt intarziere)
- Simona, pusicei si multa sanatate. Sper ca ai trecut deja peste pierderea suferita. Si ...... try again! No fi vrut inca Doamne- Doamne (io asa ma consolez cand se intampla cate ceva)
- Svety, multa sanatate lui Dani! Cum mai sunteti?

Noi am avut o vacanta lunga la bunici, in MM. A fost super. Alex a mers si la colindat putin, cu bunica. S-a zbenguit toata ziua! Numa afara statea! Pacat ca nu am avut zapada! De abia astept sa ninga o data! Revelionul l- am petrecut la Vadu Motilor, pe valea Ariesului, cu gashca din faculta. In sfarsit ne-am adunat din nou, dupa o pauza de doi ani. A fost super- super. Aproape nu am dormit deloc in cele 3 nopti petrecute la cabana. Nu ne mai saturam de povesti, giumbushlucuri, vin, pufait etc. Nici acolo nu am avut parte de zapada!

Va doresc un an 2007 plin de realizari de tot felul, sanatate, bebelini sanatosi si toate dorintele ascunse sa devina realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Va urez si eu La multi ani pentru 2007, numai impliniri si bucurii pentru noul an. La multi ani si pentru sarbatoritii zilei de ieri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput