Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Buna seara!

Sunt intr-o stare extrem de ciudata; ma coplesesc 3 simtaminte "lovindu-se, amestecandu-se": sunt extrem de bine dispusa, sunt f nervoasa si mi-e rusine.
Ati inteles?

Sa va explic:
- am avut o intalnire de vis! pacat ca nu am fost mai multe.
- am purtat o "discutie inteligenta" cu o persoana.
- mi-e rusine nu va pot spune de ce
V-ati lamurit?

Nu! Deloc, dar nu-i problema mare. Sunt sigura ca ai avut motive, si-apoi omul (ca sa nu zic femeia) e o constructie complexa deci e firesc ca tot ce simte sa fie la fel nu doar alb sau negru.

Buna dimineata gastii pestrite. Iaca se termina si prima saptamana din anul asta. N-a fost chiar asa greu cum am crezut.
Cat despre intalnirea de aseara ... tare bine mi-a prins. Ramane ca la urmatoarea sa deschid eu masa cu suma stransa in plus ieri

Roxa tu esti bine? Da un semn daca ai nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariano, soro, ce sa zic, nici eu nu pricep, dar nu ma mai mir...suntem .. complicate

Simo, am nevoie de ajutor, moral, dar mi-e jena... syunt o bestie necajita...mi-am facut-o singura singurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va dosresc o zi frumoasa si un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

A! Svety, am mai zis: meritul cel mare in lupta cu pampersul e al lui Simon; pur si simplu nu face pishu toata noaptea, iar peste zi il pun sa faca la ~3 ore (nu face des).
Acum am un pampers pe care il folosesc de o saptamana si 2 zile (jur!) si e fara pishu in el; imediat trebuie sa il arunc pt ca i se rupe scaiul.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

FERICITO! Mi-e ciuda de-a dreptu'

Veste rea...Dani are laringo-traheita. Vorbeste ca si Nasu' Don Corleone. Intr-adevar rosu-n gat nu se trateaza cu nurofen si 40 nu faci de la dinti...Acuma speram sa scapam de spital, cu toate ca doctorita mi-a spus ca-i caz de injectii; amigdalele sunt super inflamate si tusea e oribila, se inneaca cu flegma. Dimineata era sa mor cand l-am auzit vorbind ca mosu'. Am stat si m-am gandit sa fug la Cluj la dr.Miu, parca asa-l cheama...Dar sper sa-l pun pe picioare cu tratamentul dat. Oricum fara antibiotic nu scapam . Mama mi-a zis sa vin la pediatru, nu ca eu cu doctorita de la Bistra...Si mi-a spus ca au avut veniti de la ea cu pneumonie.
Sper sa scape de bronsiolita. Doctorita mi-a spus ca e doar a doua oara cand ii dau antibiotic si ar trebui sa-i faca bine.
Is cam disperata, ai? Asa-i. Of, of...in sfarsit doct. a fost tare buchisitoare si l-a "cautat" vro 30'. A zis sa-i dau cu ceaiuri.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Inca ceva...stiti ce urasc io mai tare? Cand iti vin in vizita bolnavi. Toti erau raciti si toti se precipitau pe noi. Mai, si le zici ca-i copil mic, sanatos din fire, ar fi pacat sa-l imbolnavim...No ie! E pe trecute - ti se raspunde...Socrii au scapat cel mai usor, eu am tras un guturai oribil si iaca Dani incheie siru'. Bineinteles ca Mihai nu a facut nimic. E extraordinar de nesimtit in fata bolilor. Daca nu-si rupea piciorul nu stia de spital.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Helau gagici!

Sunt foarte emotionata ca trebui sa ma apuc de pregatiri.Duminica plecam Viena-Venetia si apoi Viarregio.Sunt superfericita ca mergem cu Mariana si Adi

Svety sanatate pentru Dani si restul familiei.Rochia am luat-o de la Agnes Toma.

Roxa
sunt alaturi de tine .Nu fii necajita uneori ne-o mai facem si singure important e sa treaca repede.

Simona ca intelept ai grait.Daca anul asta continua tot asa va fi doar lapte si miere ca vorba aia "seme bune anul are".

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by asi

Helau gagici!

Sunt foarte emotionata ca trebui sa ma apuc de pregatiri.Duminica plecam Viena-Venetia si apoi Viarregio.Sunt superfericita ca mergem cu Mariana si Adi

"daca pleci ia-ma si pe mine / daca pleci vreau sa vin cu tine ..."

Pai sa va prind ca nu aduceti cadouri de consolare ... gastii nu mie, sa ne intelegem! N-am putere sa va invidiez asa ca va zic sa va distrati pe cinste, ca meritati din plin. Sa veniti cu povesti si poze frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, oh my God!!! Vreau si eu! Va rog, luati-ma si pe mine! Mor fratilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

No ce sa fac acum cu voi om pune o remorca si va luam cu noi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Wooooooooaaaawww STANCA si MARIANA- shame on you! Pe cand lumea incepe lucru in noul an,voi va lafaiti in bine!!! Si io vreu! Va doresc drum bun si sa veniti cu muuuulte poze!

SIMONA- am fost la Miercurea Ciuc!

SVETY- naspa ca e bolnav Dani! Vezi sa ii respecti tratamentul ca nu e de glumit cu laringita1 Matei a facut doua pana acum si am crezut ca il pierd! Sanatate micutului si sa vii cu vesti bune!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput