Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor dragi, va doresc sa aveti un an minunat, cu sanatate, bucurii si impliniri alaturi de familii !
sa ne fie copiii sanatosi, iar celor care n'au sau mai vor , le doresc din suflet sa li se implineasca dorinta anul asta !

va pupam pe toate, si sper sa ne intalnim cat mai curand !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! La Multi Ani!

Noi am petrecut in pat, sampanie si tort am dat si noi...eu insa nu-mi amintesc cand am mai fost asa de prastie...sper sa-mi treaca in 2 zile ca sa merg la serviciu ok...

Eu m-am "delectat" c-un film SF la HBO si-am stat treaza pana la 4. Acum il asteptam pe popa sa ne sfinteasca casa; de obicei asa vine, in prima zi...veneau mai devreme, nu stiu de ce intarzie...

Simo, auzi, prima pereche europeana p'asta n-o mai stiam... ... la tatz' ni greu

Astept cu interes povestile de la Chios . Sper ca v-ati distrat de minune!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

alo!! vulturu', soimu' si care ati mai fost pe acolo! aici baza, receptie?! spuneti-ne si noua ceva de la Chios!!

da' unde e Florina? nu stie nimeni nimic? Roxanicea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

La multi ani !!!
Noul an sa va aduca multa sanatate,fericire si prosperitate!
Noi am petrecut cu niste prieteni,a fost frumos,nu ne-am distrat caci am avut si copilasi cu noi dar ne-am simtit bine,nici nu mi-am dat seama cum a zburat timpul ...am ajuns acasa la 4 dimineata.
Azi noapte in Manastur fulgarea cat de cat si am sperat ca noul an va aduce si niste zapada ...dar din pacate ...nimic...deocamdata
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simo, Roxilante e la Bucuresti, asteptam sa vina cu noutatzi...Flo e ocupata tare, dar si asa, nu stiu de ce sta departe de noi atata vreme...ce-i mult nu-i prea putzin, am zis!

Gagici, m-am captusit ca un copil si nu-mi trece...aseara m-am dus sa-mi iau un pahar cu apa si am crezut ca pic jos, asa mi-a fost de rau...nu stiu ce rahat de virus am putut sa iau. Acum parca sunt mai bine, dar am inca ameteala aia si durerile musculare...alte detalii nu mai dau...Maine tre sa merg la job asa ca ar face bine sa-mi treaca!

Asi eu cu interes detalii de la petrecere
R-b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Fetelor, petrecaretele noastre or fi inca in recuperare dupa asa o distractie grozavnica ......[;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, fetelor!

Eu sunt toata un ; am avut un revelion de milioane; ne-am distrat cum n-am mai facut-o de ani buni; am facut revu la Chios (pt cine nu stie ) alaturi de Stanca, finii lor si Cristiana (+ prieteni de-ai Cristianei); deci am avut o companie minunata; restaurantul (incluzand mancarea, servirea, artificiile) a fost excelent; muzica a fost buna, spre f buna; am dansat aproape tot timpul; am stat pana la 5 dimineata si nu ne-am fi dat dusi, dar am ramas ultimii mohicani si nu prea am avut de ales. In plus, s-a organizat o tombola, iar noi am castigat unul din premii (au fost 10 premii in total). Si spun asa: sa dea D-zeu sa ne mearga tot anul asa, ca tare bine ne-a mai fost in seara de revelion!
Ieri am fost la Stanca si am jucat un joc idiot cu pioni si zariri; de ce va spun asta: atata am ras, fetelor... da atata am ras, de am facut febra musculara la falci si burta. Si acum cand imi amintesc ma ia cu ras.
Se pare ca anul asta e buna, fratilor! Doamne ajuta la toata lumea.

Nu stiu ce sa va mai spun; le las si pe fete sa vina cu impresii.
A! Clar! Eu una vreau rev la chios si la anul!

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Waw! OANA! Ce senzatie de bine sa te vad in zona!

Mi-am amintit ceva important: cum facem maine? ne vedem????
Trebuie sa facem intalneala, fetelor!
Si musai trebuie sa organizam intalneala aia si cu barbatii.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mai, n-am cu cine schimba o vorba la casa asta!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput