Bucurii de sept - oct 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

Eu sunt mult mai bine, de la Paxeladine desigur. Asta noapte m-a apucat o criza de tuse sufocanta cu respiratie suieratoare pe la ora 2, dar am reusit sa scap fara spray Ventolin, luand un Paxeladine si siropuri Stodal si patlagina, macar pt efectu'placebo. M-am invartit un pic prin casa sa se linisteasca respiratia si cand m-am intins iar am reusit sa adorm.
Va multumesc tuturor pt grija si sugestiile voastre, sunteti foarte solidare!

Carmen, am vz postarea, asa voi face.

Mexxa, of, iti inteleg disperarea! Multa sanatate puiutului, sa nu-l mai vezi ca sufera niciodata. Fa-i antibiotic daca asta trebuie, sa nu se agraveze.

LA MULTI ANI COSMINA &TEODORA-MARIA!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufy, merci de intrebare...mi se pare ca acum timpul trece atat de repede ca parca n-am timp de nimic si mai ales acum cand ziua e atat de scurta. Esti de admirat ca te descurci atat de bine cu cei 2 baietei, cum faci de ai timp pentru toate?
Mexxa, insanatosire grabnica lui Sebastian

Martha & Darius
am crescut mare
site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina, pui pozele noi pe yahoo photos, apoi deschizi prima poza noua(in yahoo ph.), dai click pe linkul de sus din address bar si el se va contura il albastru, apoi apesi CTRL+C (copy) iar cand iti scrii postarea pe forum scrii asa
[ url = "linkul catre poza de unde incep cele noi " ] AICI [ / url ] dar fara nici un spatiu liber. intre ghilimele dai CTRL+V (paste)pt a lipi linkul respectiv. Sper ca m-am exprimat clar

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by eloise

Marina, pui pozele noi pe yahoo photos, apoi deschizi prima poza noua(in yahoo ph.), dai click pe linkul de sus din address bar si el se va contura il albastru, apoi apesi CTRL+C (copy) iar cand iti scrii postarea pe forum scrii asa
[ url = "linkul catre poza de unde incep cele noi " ] AICI [ / url ] dar fara nici un spatiu liber. intre ghilimele dai CTRL+V (paste)pt a lipi linkul respectiv. Sper ca m-am exprimat clar

Saru mana, merg sa incerc!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Sa vedem....daca merg pozele

poze

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monique - bine ai revenit, chiar am intrebat in capitolul trecut daca stie cineva de tine...., si sa stii ca nici eu nu prea scriu des....doar citesc..ca nu prea ma lasa printzul, vrea numai sa vorbim .....

Mexxa - daca trebuie si n-ai incotro, da-i si antibiotic, ca doar nu o sa stai sa-l vezi cum se chinuie,nu?

Eloise - ma bucur ca esti cat de cat mai bine!

AAA...LA MULTI ANI! sarbatoritelor de azi....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - nu se vad pozele, mai incearca...eu vorbesc care sunt total afona de calculator..dar o sa-l pun diseara pe sot sa puna si la noi poze proaspete!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marina, programul de noapte e urmatorul:
papam pe la 10, la 11,30 apoi somn pana pe la 2,30.
Inca doua treziri, pe la 5,30 si la 7,30. apoi iar somn pana pe la 9,30.
Deci ar fi un interval de 3 ore si doua de 2 ore.

Nu se vad pozele.

Eloise, ma bucur ca te simti mai bine.

Mexxa, un pentru amandoi sa treceti repede peste raceala.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise ma bucur ca esti mai bine
Marina..tu te vaiti de 6250 la 2 luni jumate ? Eu ce sa mai zic cu 5500 la 3 luni
Carmen...ti-am vz si eu butoiasul dis de dim..dar am uitat sa-ti spun . N-am zis de cat un "mooooaaaaaaamaaaaaaa...nenica..da' ce lapte o avea !" . Chiar asa...tu ai lapte ? sau smantana ?

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Inni, exact 5500 g avem si noi la 3 luni si un pic. Mie mi se pare putin...a avut 3300 la nastere.
Cat a avut Ami la nastere?

Mexxa, sanatate lui Sebi!

Carmen, cred ca laptele tau e "secretul"!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput