gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Si noi suntem cu muci si in continuare cu febra noaptea. Ma trezeste de 10 ori pe noapte ca sa-si sufle nasul sau sa bea apa, sunt atat de obosita. Si parca da sa ma usture si pe mine gatul.
Santate multa!

Ela 19+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

La noi febra aseara, febra azi-noapte. Fara febra de azi de dimineata pana acum. Muci la greu (totusi noaptea doar febra o trezeste, poate ca si Karvolul ala pe care i-l pun isi face treaba). Si tuseeeee de azi de la pranz. Pana acum a mancat bine, de azi... ciu-ciu.
In schimb baga apa si ceai la greu, ceea ce e foarte bine. O sti ea ce-i trebuie.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multa sanatate printeselor. noi suntem bine...nu mai avem febra, dar mai avem muci...asa ca stam si maine acasa.
pupici. sa auzim de bine.

Mergi la inceput

cum se mai simt fetele?????multi pupici de la noi..poate ajuta!
stef e ok. maine merge la gradi.

Mergi la inceput

Fata mea a facut 38.1 aseara, 38.1 azi de dimineata la sculare. De atunci si pana acum a fost bine, fara febra, cu tuse si curs nasucul mult diminuate. A mancat foarte bine (cu exceptia micului dejun).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - inseamna ca e pe drumul cel bun..e pe trecute...ma bucur...
pupici.

Mergi la inceput

La fel. Seara si noaptea febra, ba aseara a si varsat mancarica (a tusit cu totul).
Noaptea se chinuie din cauza mucisorilor. Noi ne chinuim din cauza nesomnului. Imi cade capul pe tastatura.

Mergi la inceput

aurelia - noi pentru muci folosim batista bebelusului..e eficienta...ai incercat???
stef mai are putini muci, asa ca am hotarat sa stea acasa pana luni....
pupici. ela - cum mai e cristina????

Mergi la inceput

Am un soi de batista bebelusului manuala, mai bine zis orala, foarte eficienta intr-adevar. Problema e ca nici nu vrea sa auda de ea. O am de vreun an de zile si pana acum am reusit doar de 2 ori sa i-o "aplic", numai cate un "tras" la o nara. Ne ramane numai suflatul nasului, care din fericire ne reuseste bine.

Mergi la inceput

nici stefi nu vrea, urla....dar ce-i dupa el???il tin cu forta si radu ii scoate mucii, cu suflatul nu ies toti...

Mergi la inceput