gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Pai nici Alexandra nu prea spune, sau spune prea multe. Cati (bona) zice ca nu a fost ieri Profesorul Traznit.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nu stiu...o sa intreb si eu.
mersic de info....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

buna fetelor,

Azi mi-am inscris si eu baietelul la gradinitza little one. insa va incepe de la sfarsitul lui februarie. Am fost ieri si am vizionat gradinita cu sotul si cu piticul nostru de 1 an si 3 luni. Am fost foarte incantati, mai ales Gabitza care nu avea nici o problema printre cei mici... se simtea ata de bine si in largul lui, incat nu mi-a simtit absenta pentru aproape o jumatate de ora :). Sper ca si doamnele educatoare l-au placut. Am deja emotii pentru momentul cand il voi duce acolo. Pana atunci va trebui sa-i gasesc o bona pentru vre-o 4 ore .. insa nu prea sunt multumita de cat cer. I-mi recomandati pe cineva?

multumesc, Aura si Gabriel

p.s. am impresia ca ieri cand am fost acolo.. a fost profesorul trasnit.. d-na Mihaela spunea ceva despre asta

Mergi la inceput

diafera - ma bucur ca vom avea colegi noi, chiar daca nu in aceeasi clasa. despre bona nu pot spune nimik ca nu cunosc, dar despre gradintia tot ce pot spune e ca sper sa fii la fel de multumita ca noi!
abia astept sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyne21 spune:

Buna fetelor
As vrea sa imi inscriu si eu fetita la aceasta gradinita. Printesa mea are 1 an si 9 luni.
As dori si eu un nr. de telefon
Va multumesc

Mergi la inceput

telefoanele le gasesti pe site: www.gradinitalittleone.ro
pupici.

Mergi la inceput

buna.
aurelia - m-a interesat...a fost zizi marti...asa ca nu stiu ce stia bona.
pupici. o saptamana buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Aha. Merci! Deci Alexandra a avut dreptate.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna!
Si mie mi-a spus Cristina mea ca a fost Zizi, dar nu am aflat mai mult decat ca a castigat concursul si a primit ceva, asa, lotund, ca o cileasa, ca un celc losu... (citat din ce se chinuia ea sa explice).
In schimb o aud zilnic ca Ioana o pisca sau o musca (chiar are ceva semne pe manuta)... Ce-o fi cu Ioana, de e iar suparata?!
Gabi, ce parere ai de plecarea Alinei?

Ela 18+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

stefan mi-a zis ca au facut ceva cu niste magneti...ca ei sunt atomi....si ca era suparat ca n-a luat "chestia" verde...habar n-am ce-o fi chestia verde....
poate ne lamureste buggy....

Mergi la inceput