gradinita little one(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
ela a nascut luni un baietel mare, frumos si sanatos(alexandru).
o asteptam pe ea sa se intremeze si sa povesteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna ziua mamici!
Multumim de stiri proaspete Gabitz78! Atunci putem face urarile oficiale.
Ela felicitari si sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi, o familie fericita, iar Cristinica sa aiba cat mai multa grija de micutul Alexandru! Te asteptam cand poti cu vesti despre voi si poze cu micutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Felicitari, Ela! Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Gandacel, nu te speria totul o sa fie bine! Cu hainutele eu am rezolvat. I-am luat lui Gabi ie (mi s-a spus ca e de preferat).. am gasit la magazinl Unirea... cred ca se gasesc in orice magazin cu produse traditionale. Erau "ii" pentru toate marimile. Si nici cu pantalonii nu mi-a fost greu. Am gasit ceva alb tot pe la magazinele dedicate celor mici.
In privinta dansului, sunt convinsa ca se vor descurca. Andreea spunea ca toti sunt entuziasmati. Se pare ca Bogdanel va dansa cu Gabi (nu stiu inca sigur).
Abia asteptam serbarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Felicitari Ela! Multa, multa, multa fericire!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si eu abia astept serbarea!!! E prima noastra serbare! Eu azi noapte m-am foit si m-am rasucit in pat cu gandul la asta... Ce-o sa fac cand incepe scoala? Nu dorm o luna???

Inca nu am gasit hainute, dar incropim noi ceva pana atunci, cu siguranta! Azi dam o noua raita prin magazine, eu si Stefania. Ea alege. Eu dau banii.

Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza79 spune:

Felicitari. Este intr-adevar o mare bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si eu abia astept serbarea.
stefan va fi prezentator.
abia astept sa ne vedem...sa ne cunoastem.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcosi spune:

Salutare Mamici cu Puiuti in/out!

Eu sunt relativ noua, adica am uitat parola userului vechi, asa incat am facut un user nou! Nu am mai folosit User-ul vechi cam de multisor, adica cam de cand am Puiul nr.2.

Am gasit cu mare interes acest subiect de care marturisesc sunt interesata in mod direct.
Sunt fericita posesoare a 2 copii frumosi, Cristian - 4 ani si 6 Luni si Teodora de doar 11 luni.

Pe Cristian l-am dat la o Gradinita Particulara la 2.7 ani si a fost OK, pana anul trecut cand ne-am mutat domiciliul in afara Buc. Asa incat a trebuit sa ma reorietez spre o Gradi mai din Nord.
Am ales alta particulara unde am avut norocul sa dam de fosta lui educatoare de la grupa mica, o tipa superrrrr.
Totul a fost fain (exceptand pretul) pana cand aceasta a parasit Gradi, si de atunci, adica in 6 luni au rotit 5 educatoare la grupa lui pentru ca desi ne iau mai multi bani, salariile lor sunt din ce in ce mai mici si .... pleaca.
Copilul meu este sociabil si maricel dar tot .... debusolat de rotatia domnitelor, basca ca daca-l intreb ce a facut sa-mi spuna vreo poezie ceva imi spune ca a facut bine. Bine, bine dar e cam putin pentru cati bani pompam. Ma gandesc la viitor.... mai avem 2 ani si gata la scoala. Trebuie luate toate din pripa ca am auzit si de copii cu meditatori in clasa I.

Acum m-am decis sa fac o schimbare pt. ca ultima educatoare era un soi de supraveghetoare, dar nu-i invata nimic si multe alte chestii rele. De exemplu, la pranz dupa ce-i culca plecau toate din camera respectiva si le spuneau copiilor sa nu iasa din dormitor decat daca cer voie, dar CUIIIIII? Asa incat am aflat ca copilul meu a facut pe el si cand am investigat problema el mi-a spus ca nu a avut cui sa ceara voie la PIPI si cum nu avea alternativa ca altfel sunt pedepsiti ....a trebuit sa ...

Am vizitat gradinita Little One si mi-a parut ca exista ceva mai mult interes, am vazut o gramada de pitici cu care se lucra dragutz si de fapt cu toti se muncea adecvat varstei.

Ce info puteti sa-mi dati in legatura cu cele povestite mai sus?

Mi-ati fi de mare ajutor, chiar daca deduc ca puiutii vostrii sunt ai mici!!! Poate chiar aveti cunostinte si despre ce se intampla la grupa mare?

Multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcosi spune:

Am uitat sa va intreb ceva.
Am citi toate cele 17 pagini si cred ca la un moment dat cineva scria ca nu stie ce face copilul la gradi?

Dar mie imi spunea D-na de la Gradi LO ca la finele saptamanii se preda parintelui mapa copilului pt. a vedea ce a lucrat!

Voi nu primiti nimic? Ati cerut? Sau poate nu se da la Grupa de Puisori micimicimicimici?!

Merci!

Mergi la inceput