gradinita little one(2)
Raspunsuri - Pagina 11
Gandacel spune:
Multumesc de primire!
Voi ce ma sfatuiti, sa-l mai tin acasa, sau sa-l trimit la gradinita? Sa se tina bine de tot pe picioare, ori il las ca mai sunt si altii la fel?
Voi sunteti multumite de ce ati gasit acolo? Ati fost vreodata in vizita in timpul programului?
Gandacel
29+ si Bogdanel (14.11.2005)
Ela76 spune:
Livrat si eu copil azi la gradi - copil bucuros si rasfatat - astept diseara sa-mi povesteasca cum a fost.
Cu sanatatea e ok, nu mai tuseste deloc, deloc (probabil ca siropelul ala chiar a fost eficient), sper sa nu mai "agate" nimic de la gradi.
Aurelia - bine ca si Alex e ok.
Gandacelule - mie nu prea mi s-au parut cei mici ca ar fi agresivi in vreun fel; dar cum zice si Gabi, la anul probabil ca va fi in grupa cu alti copii, nou-veniti. Eu sunt pentru gradinita. Sunt de acord ca depinde si de copil, dar daca e o fire sociabila si e un copil dornic de parteneri de joaca, se va simti bine. Partea neplacuta e ca va fi mai expus la diversi microbi, lucru specific colectivitatii.
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Gandacel spune:
Ela, Bogdan este foarte sociabil, si cu adultii, si cu copiii. E si cuminte, si naszdravan. Cred ca-mi fac curaj si-l dau in martie, acum, ca vad ca iarna nu are de gand sa mai vina. Eu asteptam sa ies din iarna, sa treaca virozele, de asta ziceam iunie... Dar nu cred ca mai vine iarna aia rea, daca e, o sa fie asa, ceva usor probabil, iarna fara vlaga! Macar se obisnuieste pana nasc, sa nu creada ca ca vreau sa scap de el ca sa am grija de fetita...
Sarcina usoara si tie!
Gandacel
29+ si Bogdanel (14.11.2005)
Ela76 spune:
Gandacelule - ai dreptate si cu perioada asta de acomodare pana nasti, sa nu creada ca il alungi de langa tine. Sarcina usoara in continuare!
Gabi - am inteles ca au alta profesoara traznita acum, dar nu mi-a fost clar ce au facut ieri...
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Ela, si eu am inteles la fel de la Alexandra. "A venit alta tanti", mi-a zis ea. Cat despre ce au facut... cica au facut un soare?! Sau "unsoare"? Whatever.
Hi, hi! Copilul meu a invatat sa spuna "imi pare rau ca...", adica se scuza, atunci cand face vreo boroboata. Asta de la gradinita a prins-o, sigur!
Dar boroboatele tot le face. Dupa care vine senina cu "imi pare rau ca am faramat painea la voi in pat!", de exemplu 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
ariel_7000 spune:
va rog frumos imi spuneti si mie ce program si ce preturi sunt la gradinita aceasta? multumesc.
alina si alexandra
cgaby spune:
stefan cand l-am intrebat ce au facut la prof trasnit mi-a zis ca experimente...ce stiu eu????
asa ca n-am mai indraznit sa zic nimik!![]()
ariel - intra pe site, acolo gasesti programul si de tarife suna la gradinita..e cel mai bine asa...
www.gradinitalittleone.ro
pupici.
aurelia1278 spune:
Azi Alexandra nu a vrut sa danseze.
Si a plans. 
Mai daduse ea niste semnale si inainte de serbarea de Craciun ca nu prea-i place profesoara. De fapt mi-a spus chiar in clar de cateva ori, dar... am crezut ca sunt mofturi trecatoare. 
Uf! Si chiar imi doresc sa danseze.
Ce-i fac? Sa-i caut niste cursuri de dans extra? Cum o transport acolo fara sa
in masina? Nu cred ca avem noi bafta sa gasim cursuri de dans pentru pitici asa aproape de casa ca gradinita.
Ai vostri ce zic? Lor le place? Numai a mea e asa mofturoasa?
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Ela76 spune:
Aurelia - Cristina nu s-a plans de 'plofesoala' de dans, chiar vad ca a prins niste miscari. Oricum, vad ca ii place in general sa danseze (daca se poate numi asa maimutareala ei), sa deseneze si sa cante. Mai putin cu numarat, socotit...
Ela
22 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Si Alexandrei ii place sa danseze... acasa.