Mamici de iulie - august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Bine ai venit carmena si si sarcina usoara... cred ca ai gresit data de nastere la primul copil
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andutzy spune:
Mai, consemnata la pat nu sunt, de fapt doctorul meu nu a amintit de nici un repaus de nici un fel, desi mersesem la el acum aproape 2 sapt cu sangerari. I-am luat-o eu inainte si i-am zis ca daca imi cere sa stau in pat, e imposibil ca am copil de 1 an si jumatate si el a dat din cap ca da, asa e, nu am cum. Dar altceva in plus nu a mai zis!
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
cristina26 spune:
Anya20
Te-am inteles gresit. Poate pentru faptul ca noi presucurtam sindromul Down doar sd s de la sindrom si d de la Down. Scuze!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
cristina26 spune:
Aaaa, era sa uit, m-am programat si eu la doctor. Mi-au facut programarea pe maine sau pe luni, am zis ca vreau luni la 3.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
andutzy spune:
Anya20, si eu intelesesem anapoda. Tot la Sindrom Down ma gandeam cand ai scris sd, nicidecum doar la "sindrom"...scuze!
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
mychydutza spune:
sunt abia la prima vizita la dr de cand am aflat ca sunt pregnanta si inca n=am stat de vorba cu el in detaliu despre ce am voie si ce nu am voie sa fac......pe 27 cand ma duc o sa am lista cu intrebari la mine
voua v-au spus dr vostrii ce sa mancati si ce nu? luati ceva vitamine? sau alte suplimente? mie mi-a dat utrogestan , ac folic pe care-l iau de cateva luni si vitamina E. voi luati si altceva? la mine nu au aparut inka greturile...........da delok. o fi vreo problema sau unele nu au parte de "bucuria "asta? fetelor parka nu-mi vine sa cred ca o sa am un bebe.vorbesc despre asta insa parka sunt aeriana. nu ma vad deloc in postura de mama. de felul meu sunt cam tralala.........
Luna , de cand a aflat ca sunt pregnanta, soacra (io ii zic Morty)e numai lapte si miere. insa e cam tarziu dupa cum s-a purtat cu mine..si nici nu o mai cred......nu ma mai impresioneaza. nu o mai urasc insa prezenta si agitatia ei ma lasa rece..........
pupicei...............
+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
CarlaV spune:
Andra, doctorul nu mi-a interzis nimic pentru simplul fapt ca nu mi-a dat decat indicatia de a il vizita la cabinet pe viitor. Eu sunt cea cu consultul fara manusi si cu eco
Asa incat deocamdata invat de la voi ce am voie si ce nu, si in plus ma invata reactiile propriului organism. N-am avut sangerari de data aceasta, multumesc lui DD !
Voi mai incerca si eu sa-mi gasesc un ginecolog bun, desi sunt tare sceptica in privinta lor, partial din proprie experienta si partial din ce am mai citit pe aici.
Inteleg bine cum e cu greata de seara si oboseala, eu l-am sarbatorit ieri pe sotul meu si, desi am stat acasa, abia m-am luptat cu starea de rau si cu somnul. Poate reusiti si voi sa nu stati pana la capat, nu stiu ce sa zic, dar daca nu te simti bine nu mai are nici un haz, nu ?
Eu sunt fooooarte multumita fiindca abia m-am trezit, ma intinsesem in pat sa-mi fac digestia si am prins 2 ore de somn de ma simt ca noua.
Carla,
10+
andutzy spune:
mama lui de doctor fara manusi....asta acum ca mi-ai adus aminte! Asa este cu party-ul, sper sa ma simt bine,dar slabe sperante deoarece la ora la care vom pleca acasa(la 22 cand adoarme Dragos) pe mine deja ma apuca frisoanele de somn...Voi ati mai auzit asa ceva? In fiecare seara am frisoane de somn si de greata...
Subscriu si eu la greata cand nu mananc...Cand ar trebui sa mananc ma apuca greata, daca insa imi fac curaj si mi-o inving dupa ce mananc ma simt mai bine. Dar dupa mancaruri gatite ma apuca arsurile si uite asa ajung si eu la cartofii prajiti care imi priesc cel mai bine!
In seara asta la party voi incerca si eu Cola rece! Mai stii, poate chiar functioneaza si e posibil sa fie asa deoarece eu si la sarcina cu D beam Cola cu muuuuulta placere!
Andra
6+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
CarlaV spune:
Incearca, n-are de ce sa-ti faca rau, eu beau Pepsi Twist de la frigider si mai pun si 3 cuburi de gheatza. Stiu cum e cu frisoanele de somn si cu greata de seara sau de toata ziua... Azi am mancat si eu cartofi prajiti iar, si mi-a fost pofta tare de tot de varza acra la cuptor, asa cum numai sotul meu stie sa faca. Mi-a facut si mi-a prins tare bine ![]()
Eu la o astfel de petrecere as avea inca o ingrijorare mare pe langa greata si somn: fumul de tigara. Probabil ca se va fuma la greu, ca peste tot, si nu e bine sa stai intr-un astfel de mediu. Probabil ca exagerez, fiindca eu nu suport fumul de tigara nici la 200m de mine, insa stiu ca ai nevoie de mult oxigen in perioada asta.
Jeni, ce mai zici cu interviul ? N-am apucat sa-ti urez bafta, insa m-am gandit la tine si sper sa revii cu vesti bune.
Carla,
10+
Ioana75 spune:
oana, a trecut ora 5, imi spui ce ai vazut?![]()
Carla, jeni are miine interviul, cred ac se pregateste. Bafta jeni!