Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 9
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Si in asteptarea mult ravnitului raspuns..., mi-am dat seama ca vin sarbatorile si nu am nr de tel ca sa trimit mesaje de felicitare livezii... Cine are kef, timp, dispozitie, buna-vointa, sa-mi puna si mie pe PM un tel... Cine stie cu ce ma mai aleg si din asta: un sfat de la dr, o programare la stomatologie, la chirurgie, o invitatie in Korea, ..., ..., ...Am luat-o razna... Ma duk sa-mi pun termometru' ... M-o fi palit si pe mine, ca taaare mai aiurez!
Aaaa! Ce stiti de Luana?! adik 26octombrie????!
Mi-ar prinde bine buna-ei-dispozitie pe-aci, prin ograda, ... pardon: livada!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Si daca til trimit pe al meu, imi trimiti o felicitare si mie?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
La multi ani!!!
KAILAN
NATALITA-ELENA
ALESSIA
IRINA MARIA
HORA LUCIAIrina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Sara-Maria 9 mai 2006
mersi
si tie, si Sarei si lui Razvan, si lui Robert.doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by gicutza
Doroti... si tie voiam de mult sa-ti spun sa incerci sa duci cat mai repede Guguta la doctor! Eu sunt sigura ca nu e nimic... ca vorba fetelor.. niciun doctor adevarat nu scrie pe bilet diagnosticul ce l-ati primit voi... dar asa e mai bine pt. linistea ta! In plus, la varsta lor, totul e inca atat de relativ... daca Guguta e bine si vesela... atunci totul e bine.
Eu sunt innebunita dupa scrisul tau (nu de culoare, ca aici ma abtin sa comentez)... dar ca exprimare... eu sunt moldoveanca.. si cand stateam in Iasi aveam o tanti de la Chisinau care ma aproviziona cu Rothmans. Era o tanti de nota 10 si-mi era tare draga. Si tu imi aduci aminte tot timpul de ea
.
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
Gicuta
, daca te incomodeaza culoarea, insereaza si tu textul, ca o sa se vada mai bine, eu deja mam deprins cu ea si cind mai uit sa colorez nici nu gasesc postarea
.Imi pare bine ca stirnesc amintiri placute.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
DianaR spune:
Gicutza, total Vlad al tau cu mosul!
Si cu pestele in fata... Iar Ana e o scumpa ca renita! Si cu palaria Libero...
Gabi, scumpa foc Daria, s-o mananci nu alta!
July_q, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Sa mai intri pe la noi sa ne mai tii la curent!
Doroti, eu n-am raspuns nimic la intrebarea cu albumele ptr ca evident n-am nimic impotriva sa ramana publice, eu oricum imi mentin pozele publice si la semnatura.
Virgi, deci asa... De asta se chema asa albumul...
Rusii astia is atinsi rau, cand am fost la Leningrad, erau care faceau plaja la Marea Baltica desi afara era putin peste 0 grade, ghida ne-a spus ca sunt si care fac baie in Mare la temperatirile aste, brrrrrr...
Am mai incercat 2 feluri de mere si para intre timp si esec total... O sa-i iau un borcanel de piersica si daca nici asta nu-i place incerc banana...
In schimb se da pe spate dupa cartoful dulce cu pui. Pot sa-i pun orice in combinatia asta (mazare, brocolli, dovlecel, cartof normal, morcov etc) rade cam 150 de grame linistita. Si deschide gura bine sa ceara!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
La multi ani Nicole Evelyn de 6 lunisoare! La fix a venit treaba cu fotomodelul!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by july_g
Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!
FELICITARI!!!
De fiecare data cind deschid capitol nou ma gindesc, oare nu so transformat nici o aspiranta din cele 2 ale noastre in burtica, uite ca da, schimb chiar azi acolo!!!
la burtica!doroti_5
cu
Asa de mari suntem
EllaX spune:
Amiss, ce lucrezi? Si cum de te-ai hotarat asa, brusc, sa "te activezi"? Si diversificarea?
Angelica, ai PM! Si eu sunt de parere ca Sara trebuie vazuta de un pediatru, asa cum ti-au sugerat deja fetele.
Carmina, pupam Mihnea bolnavior, dar harnic. Eu ti-am zis ca in curand o sa slabesti de atata alergat dupa el!
Sa nu ma impusti ca zic asa, imi permit - eu sunt inca o balena esuata.
Gabi25, vazut pozele. Daria e o zambareatza si jumatate!
O sa fie o veselie sa stai cu ea in aceeasi casa!
Gicutza, eu cu barbatu-meu am impartit o bere, aseara, si parca mi-a parut rau... Ca as fi vrut o bere doar pentru mine!
Vazut poze, dar... la ce peste se refera fetele? Si unde-i poza cu palarie Libero? A, si eu i-as lua lui Vlad doua sucuri maaari si bune. Tu nu tii minte din copilarie ca Mos Craciun e cel mai bune cand iti aduce ce vrei tu?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
amiss_zip spune:
Mamicile mele scumpe, nu ma angajez dar trebuie sa mai dau si eu pe la scoala ca deh! ultimul semestru si termin si eu, apoi as vrea sa fac ceva pe cont propriu si trebuie sa stea cineva cu puiu.
Ma bucur pentru ca acum am si eu mai mult timp pt mine, pentru casa, si de ce nu, ca sa iti raspund Carmina, pentru bebe 2
! Dar cu bebe doi este sigur ca nu va aparea mai devreme de martie... mai am de pus la punct niste analize
.
Ieri mi-am luat perdelutza pentru sufragerie si sunt foarte bucuroasa. Durerea este ca nu am gasit inca pe cineva care sa mi-o coase si sa imi puna bride
. De unde am luat-o nu aveau cum sa mi-o aranjeze oana in Craciun pentru ca aveau f multe comenzi
.
Aaa si legat de Petra: Puiu meu chiar nu vrea sa manance altceva in afara de tzitzi! Nu stie sub nici o forma sa traga din biberon iar lingura mi-o arunca pe pereti si are o fortaaa! E grav ca ea are 6 luni si inca nu mananca nimic altceva??
Of!
Am sa incerc maine cu fructe. Am incercat doua saptamani cu legume! Dupa doua saptamani de legume ea nu mananca nici macar 5-10g.
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
EllaX spune:
Ana e in continuare racita. Cu respiratia pe nas e ceva mai bine; acum stranuta eficient, apoi repede se "sterge" cu mana, ca sa am de ce ii spala fatza de fiecare data. De aseara, este ragusita, iar acum vad ca si tuseste - productiv, mi se pare. Rabdare am, cafea am, da' mi-e uuun soooomn!... Si sunt stresata - tot stau sa o pazesc: respira? Ieri cred ca se deshidratase de numa', ca s-a facut palida si avea manutzele si picioarele cam reci. Cum lapte bea foarte putin, i-am facut ceai indulcit si asa l-a baut. Dupa 60 ml bauti in viteza, deja i s-au incalzit mainile! Acum tot stau cu ceaiul si apa dupa ea.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Am luat-o razna... Ma duk sa-mi pun termometru' ... M-o fi palit si pe mine, ca taaare mai aiurez!
Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),