Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ciresele.
fiecare bucata ciresica bolnava in parte.
Felicitam ciresica NICOLE EVELYN cu implinirea a 6lunite!Sa cresti mare si sanatoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip
Aaa si legat de Petra: Puiu meu chiar nu vrea sa manance altceva in afara de tzitzi! Nu stie sub nici o forma sa traga din biberon iar lingura mi-o arunca pe pereti si are o fortaaa! E grav ca ea are 6 luni si inca nu mananca nimic altceva??
Of!
Am sa incerc maine cu fructe. Am incercat doua saptamani cu legume! Dupa doua saptamani de legume ea nu mananca nici macar 5-10g.
poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Nu vreau sati stric dispozitia, dar eu mam luptat cu ea o luna pina cind o inceput cu chiu cu vai sa ia biberonul, dar secretul este sa nu il dai tu(cel putin asa so intimplat la noi) si sa fie foarte flaminda.Eu am insistat ca trebuia sa es la servici si sa o las acasa si sa manince ceva.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

eu am ramas codasa cu cititul. Deja s-au adunat 2 capitole si jumatate necitite. De 3 zile ma chinuiesc, dar iata ca v-am ajuns din urma .

In primul rand, LA MULTI ANI, tuturor cireselor si mamicilor de cirese care au aniversat lunite, ani in plus, sarbatorirea numelui, zilele acestea!!!

Felicitari pentru progresele facute de toate cireselele (sunt mult prea multe pentru a reusi sa le enumar)!!!

De asemenea dorim multa sanatate puiutilor si mamicilor bolnaviori!!

Diana79, felicitari ptr testul de cetatenie!

Amiss, eu am renuntat sa tin veioza aprinsa la ea in camera inca de pe la 4 luni. Totusi nu s-a speriat de intuneric. Si nu este chiar atat de bezna in dormitor, caci eu pot vedea de pe canapea pana la ea in patut. De obicei cand se scoala, incepe sa se joace cu clovnii de la carusel, le vorbeste. Dar daca s-ar fi sculat plangand noaptea, si eu as fi optat pentru o lampa de veghe.

Arleena, multumim pentru informatiile din carte!!

Geliza, noi am asezat-o pe Andrada in scaunul de masa de la 5.5 luni. Este foarte incantata, deoarece sta mult mai bine in scaunel, decat in pat. Am ras cu lacrimi de ea cand am asezat-o prima oara, deoarece era asa de entuziasmata. Se intoarcea si in stanga, si in dreapta, pipaia scaunul...

Ella mi-a placut denumirea de "copil de pacaleala". Inclin sa cred ca si Andrada mea este tot asa: nu m-a chinuit cu colici, nu plange ca ii este foame (ii dau eu papa la 3-4 ore), doarme toata noaptea... Ce sa mai vorbesc, e cumintica. Parca vad ca se schimba acum, daca tot m-am laudat cu ea ... Singura problema ar fi ca nu adoarme in patutul ei, si nici singura. Inainte o leganam in brate, acum o pacalesc asezandu-ne amandoua in pat, si ea cu capusorul pe bratul meu. Intr-un fel tot in brate e, dar macar stam in pat...

Gabi, ma bucur ca totul e in ordine cu Daria!!

Cand am fost sa duc urina pentru urocultura am intrat intr-un magazin Miniblu sa imi fac o idee cam ce produse vand. Si nu am rezistat si i-am cumparat Andradei www.miniblu.ro/detalii_produs.php?id_prd=134" target="_blank">pantofiorul cu activitati, cadou pentru cand va face 6 luni .

Cred, da, intr-adevar doar cred, ca Andrada a spus aseara MAMA. Numai ca era un mama asa de plangacios, deoarece eu eram in cealalta camera sa-i intind rufele la uscat. Prima data mi s-a parut, dar am zis ca e imposibil. A doua oara tot mama am auzit, dar nu mi-a spus-o clar, in fata. Cand ii spun sa zica "mama", ea rade cu gura pana la urechi, si bineinteles ca nu mai spune nimic . Asa ca nu stiu daca se trece asa la progrese...

Ah, si fiica-mea a inceput sa fie un pic cam maraita. Urmaresc gingia de jos ca tare mi-e teama sa nu apara si la noi dintisorii.

Fetelor, ce sunt aceste turte de Craciun?? Pe la noi nu am auzit de asa ceva...

Dana, super faza cu Andrei!!!

Felicitari pentru al doilea fotomodel al nostru, Nicole Evelyn!!

Gicutza, am ras cu asa o pofta de Vladut cu "mama, vlad cuminte, vine muciun???"

Virgi, ai ramane mirata de cat de sumar sunt dotate unele cabinete de pediatrie... Asa ca faza cu otita la Angelica se intalneste foarte des aici.

July_g, felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun!! Sarcina usoara!!

Incerc sa tin pasul cu voi... Sper sa si reusesc. Sotul este iarasi plecat de o saptamana si jumatate. Si inca mai sta pe la Paris vreo saptamana. A fost si mama la mine, dar a plecat. Asa ca acum suntem singurele...

PS. Cand nu scriu, nu scriu, dar si cand recuperez .

am intreaga livada de ciresele...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by july_g

Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!

Wow july, braaaavo!!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bebe perfect iti doresc! Mi-ai facut ziua mai frumoasa..ma bucur nespus de mult ppt tine! Astept vestea asta si de la simona!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by gicutza

quote:
Originally posted by puiudana2004

Meiii, azi nu e Sf Alexandru!!!M-am uitat in calindar.
Lacra saru-mana de aprecieri.Gata cu libertatea mea

La tine nu ma leg de sfinti . Ca eu, sincer, nu prea le am cu calendarele crestine... desi de Sf. Alexandru ar fi trebuit sa stiu, dat fiind faptul ca am una bucata sfant Alexandru in casa ...

Da' cum mai fata mai sa dormi tu si sa lasi copilul sa plece la calcat de rufe !!!
Manca-l-ar mama de harnicut!!!

Mi-ai adus aminte de mine... pe cand avea Vlad cam 3 luni si ceva... sotul se mutase deja cu serviciul in Bucuresti.. eu rupta de oboseala.. se trezeste copilul pe la 5 de foame.. si-l iau langa mine PE SALTELE!!! Ca demontasem patul ca vorba aia! ne mutam in Capitala... si eu dormeam pe saltele pe jos... Papa copilul.. adoarme... adorm si eu.. ma trezesc dupa cateva ore... copilul nu e... nici in stanga.. nici in dreapta! Si inca nu mergea in 4 labute.. in picioare nu mai vorbesc... Cand colo.. el daduse din picioruse pana a cazut de pe saltea (saltea doar de 5-6 cm, nu mai groasa).. a mai dat de cateva ori din picioruse si s-a pozitionat perpendicular pe directia mea de somn. Deci nicio sansa sa-l gasesc pe unde-l cautam eu... dormea linistit la capul meu !

Pupam Andreiul calcator... si ne abonam si noi la el pt. urmatoarea runda de rufe de calcat

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Sigur ca va asteptam la o portie de calcat rufe!Sau poate evoluam si le spalam mai intai si le punem l;a uscat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by july_g

Buna dimineata fetelor! Va mai amintiti de mine? Eu am vazut ca da si va multumesc ca nu m-ati scos de pe lista voastra. Am intrat sa vad cum va mai simtiti, ce mai fac bebelusii vostri si mi-au dat lacrimile cand m-am vazut pe lista cu prietenii vostri! Sper sa va fac o bucurie si sa va spun ca Doamne Doamne a fost tare darnic cu noi si ca daca anul trecut luna noiembrie imi aducea lacrimi de durere si suferinta, anul acesta mi-a adus lacrimi de bucurie si implinire. Voi fi, sper, o mamica de iulie-august 2007.
Va pup pe toate si sa va traiasca bebelusii!

whauuu! asta da veste! sa fie intr-un ceas bun si sa ai cea mai linistita si frumoasa sarcina!!

eu, oficial, va declar ca nu mai tin pasul... n-am reusit cateva zile sa citesc si, tot incercand sa recuperez, au mai trecut cateva, iar s-a adunat.. nu mai pot citi decat pe sarite, cateva pagini din fiecare capitol, altfel nu mai intru in veci. uff, mi-e tare ciuda!!!

am intrat special sa spun la multi ani daca aveti vreo lucie sau lucian in familie.

ANGELICA, te pup de o mie de ori. sunt bine, insa, dupa cum ai vaz't nici pe yahoo nu mai pun piciorul.
maine am control financiar pe toata activitatea firmei din octombrie 2004 pana azi. sunt iertata pentru chiulul de pe forum?
nici numele intreg nu-l mai stiu.
ceea ce m-a enervat la culme e ca am un document cu vreo douaj de raspunsuri, iar, da nu stiu unde pisici l-am salvat...
pupam Ella, pupam Ralucis, pupam Steluta, pe Betty am pupat-o direct, pupam pe toata lumea frumoasa de aici. am deschis iar fo 10 pagini de poze, dupa ce scriu ma duc sa ma delectez!
mi-a placut la nebunie exprimarea "copil de pacaleala", saru-mana!

am scapat de muci, dupa vreo saptamana. fara nimic. adica cu kiwi la greu, cu pompita seara, ca sa dormim mai bine, cu urletele aferente, evident.
mai aveam multe de scris, da nu mai sunt in stare. a adormit si merg si eu macar juma de ora la nani.
o multitudine de pupici si sanatate la toata lumea, sa intampinam mosu fara muci!!!

si, asa, ca sa va descretiti nitel, un site care pe mine ma termina!!
http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html

da e musai cu sonor!

mai muncesc la trimis cadoul de craciun pe mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

July, vorba Amei chiar mi-ai facut ziua...acum cateva zile ma gandeam la tine daca tu te mai gandesti la noi . Sa fie intr-un ceas bun sa ai grija de tine si sa fii fericita. iti mai amintesti discutiile noastre pe la fumatoare? Daca da, e de bine. Ma gandesc ca daca te chinuiai un pic ai fi fost chiar mamica de mai-iunie 2007. Astept si eu ziua de 17 decembrie sa vad daca voi fi alaturi de tine in odisee .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by DianaR

La multi ani Nicole Evelyn de 6 lunisoare! La fix a venit treaba cu fotomodelul!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Diana, mi-ai furat cuvintele ...
Draga Diana79, sa stii ca eu tot cam asta voiam sa-ti spun dar trebuie sa gasesc alta formula . La multi ani Nicole!!! Esti prima ciresica fotomodel, speram sa te urmeze si altele
Am trimis si eu o poza...acum astept.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Carmina, bravo! Sa dea Dumnezeu sa iasa bb 2, asa cum iti doresti tu!!
La multi ani, NICOLE, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!
In seara asta avem si noi programare la pediatra, la controlul lunar. Maine venim si noi cu noutati de trecut in listuta.
AMISS, poate vei avea succes cu fructele, la mine a mers. Doar ca noi am inceput cu fructele, legume inca nu i-am dat. Oricum, cred ca greu o sa scapam noi de dat tzitzi. Ma si vad la fel de legata de ea si casa din acest motiv inca mult timp de acum incolo.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, asta e, am fost mai rapida... Uite te las pe tine in fata la fotomodel bine? ca si eu am trimis poza. Oricum la Vladut abia a n-a poza trimisa a fost aleasa, la un an dupa primele tentative... Caut link-ul in galeria sa vi-o arat.

Steluta, felicitari ptr. mama!

Amis, stai linistita ca mai sunt in situatia ta, fica-mea are nenumarate zile cand refuza orice ii dau, asa ca tzatza ii baza clar... Biberon de ce vrei sa-i dai? Ptr lapte sau mancarea diversificata?

Ella, imi pare rau de Ana ca inca-i bolnavioara!Tie un pupic sa ai putere sa-i faci fata!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput