Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 14
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Aaa si legat de Petra: Puiu meu chiar nu vrea sa manance altceva in afara de tzitzi! Nu stie sub nici o forma sa traga din biberon iar lingura mi-o arunca pe pereti si are o fortaaa! E grav ca ea are 6 luni si inca nu mananca nimic altceva??
Of!
Vezi, ti-am zis io ca seamana! (cu sara) Succes!!!
roli25 spune:
MAI INCERCAM SA PUNEM POZE...NU VA SUPARATI PE NOI CA O SA INVATAM ODATA SI ODATA...
POZE CU MARC, MAMICA si TATICU'!!!
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Iacata-l pe fiu-miu fotomodel in galeria eroilor, pe la mijlocul paginii:
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=91
Ce skumpik! ...Cum trece vremea... Acum e flacau mare!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by luciasNe primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
Bun sosit! Ordinea de prioritati: multe mesaje, ca sa depasesti no 10, date, poze, progrese, povestiri...
yupiii! Din Rusia n-am mai vaz't pe nimeni pana acum!!!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
maine am control financiar pe toata activitatea firmei din octombrie 2004 pana azi. sunt iertata pentru chiulul de pe forum?
nici numele intreg nu-l mai stiu.
Multa bafta! Sa scapi repede, usor si cu bine!!!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Multumesc Diana, intr-adevar www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422" target="_blank">asta este linkul. vizionare placuta![/font=Georgia]

Hi! Hi! Hi! Ha! Ha! Ha! Ho! Ho! Ho! Vreau si io!
E un minunat!!!!
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Mamicile mele scumpe, nu ma angajez dar trebuie sa mai dau si eu pe la scoala ca deh! ultimul semestru si termin si eu, apoi as vrea sa fac ceva pe cont propriu si trebuie sa stea cineva cu puiu.
Ma bucur pentru ca acum am si eu mai mult timp pt mine, pentru casa, si de ce nu, ca sa iti raspund Carmina, pentru bebe 2! Dar cu bebe doi este sigur ca nu va aparea mai devreme de martie... mai am de pus la punct niste analize
.
Ieri mi-am luat perdelutza pentru sufragerie si sunt foarte bucuroasa. Durerea este ca nu am gasit inca pe cineva care sa mi-o coase si sa imi puna bride. De unde am luat-o nu aveau cum sa mi-o aranjeze oana in Craciun pentru ca aveau f multe comenzi
.
Aaa si legat de Petra: Puiu meu chiar nu vrea sa manance altceva in afara de tzitzi! Nu stie sub nici o forma sa traga din biberon iar lingura mi-o arunca pe pereti si are o fortaaa! E grav ca ea are 6 luni si inca nu mananca nimic altceva??
Of!
Am sa incerc maine cu fructe. Am incercat doua saptamani cu legume! Dupa doua saptamani de legume ea nu mananca nici macar 5-10g.poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
INCEARCA sa ii dai fetei fructe, cereale facute mai diluate si fara lapte sa i le faci cu apa...si poate in supa de legume pui ceva care nu ii place de ex patrunjelul radacina e un pic amarui, pune mai mult pastarnac,morcov ca sa iasa dulce la gust, zic si eu ...sau nu ii da o perioada legume poate nu ii plac si basta...ce noi oamenii mari mancam chiar de toate ce noi nu facem nazuri la mancare...mancale-ar mama de ciresele mofturoase

vavitzu spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Ana e in continuare racita. Cu respiratia pe nas e ceva mai bine; acum stranuta eficient, apoi repede se "sterge" cu mana, ca sa am de ce ii spala fatza de fiecare data. De aseara, este ragusita, iar acum vad ca si tuseste - productiv, mi se pare. Rabdare am, cafea am, da' mi-e uuun soooomn!... Si sunt stresata - tot stau sa o pazesc: respira? Ieri cred ca se deshidratase de numa', ca s-a facut palida si avea manutzele si picioarele cam reci. Cum lapte bea foarte putin, i-am facut ceai indulcit si asa l-a baut. Dupa 60 ml bauti in viteza, deja i s-au incalzit mainile! Acum tot stau cu ceaiul si apa dupa ea.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
sanatate multa sa aveti.
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Si pt ca sunt o mama zapacita(declarata de mine),am uitat sa anunt si eu ca avem al 2-lea dintisor.Azi si-a facut aparitia!Si incercam si noi sa ne ridicam in dicioare,dar numai daca ne tinem bine de mami,altfel...poc pe jos!
Si m-a capiat cu trezirile astea peste noapte si nu ca sa manance,ci sa bea apa sau ceai,ba nu mai gaseste suzeta,ba mai stiu eu cesau...il apuca kkrea si tre schimbat!De mancat,mai cere pe la 4 dimineata si pana la 10 nu mai vrea nimic si nu reusesc sa il dezvat de masa de ora 4 ca urla nene!
Va pup si o seara buna![/b][/i]
FELICITARI!!!!
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Iacata-l pe fiu-miu fotomodel in galeria eroilor, pe la mijlocul paginii:
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84&NewsItems.sf=91Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
..ptiu ca bine ii sade cu clop...

Ne primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
. De unde am luat-o nu aveau cum sa mi-o aranjeze oana in Craciun pentru ca aveau f multe comenzi