Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mikiion spune:
La multi Ani!!1 Pt ieri: NATALITA-ELENA, ALESSIA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA
azi: NICOLE EVELYN
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Noi am avut ieri o zi grea. Cu vaccin......Si ne-a mai bagat in cap si asistenta aia idei, ca fontanela e cam inchisa. Adevarul ca o simt bine pe parti, dar in varfu cpului o simt f. f putin.
Creste oare prea repede? Pt 6 luni si o sapt.
Are cam 9500( oficial mi-a scris in carnet 9800 dar l-a cantarit imbracat si acasa am cantarit hainele si aveau cam 300 grame) si 70.5 cm. Si capul 45.
Deci in 2 luni a pus cam un kg 500. O sa vad mai clar la pediatru pe 22 dec.
Felicitari pt. fotomodelele noastre ale celor 2 Diane.
Si sanatate la ciresici. Nu le prea prieste frigul la livada noastra.Asteptam caldura.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
la fotograf
mikiion spune:
amiss o sa fim scolarite amandoua. ca si eu am de terminat programul pe care l-am facut anul trecut. Si incep in ian . Mai am doar 2 cursuri.
Mihaela
Virsta Marc
la fotograf
puiudana2004 spune:
Lucia bine ai venit la noi si LA MULTI ANI!Azi e Sf Lucia!
Carminutzo e beton baiatul aista al tau!Iti vine sa-l mananci nu alta!Bravo nene!Sunteti tari!Adrenalina...bat-o vina!![]()
Si pt ca sunt o mama zapacita(declarata de mine),am uitat sa anunt si eu ca avem al 2-lea dintisor.Azi si-a facut aparitia!Si incercam si noi sa ne ridicam in dicioare,dar numai daca ne tinem bine de mami,altfel...poc pe jos!
Si m-a capiat cu trezirile astea peste noapte si nu ca sa manance,ci sa bea apa sau ceai,ba nu mai gaseste suzeta,ba mai stiu eu cesau...il apuca kkrea si tre schimbat!De mancat,mai cere pe la 4 dimineata si pana la 10 nu mai vrea nimic si nu reusesc sa il dezvat de masa de ora 4 ca urla nene!
Va pup si o seara buna!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Angelica, nu merge chestia cu sensibilitatea preauriculara (adica apasat in fata urechii si copilul urla de durere) la bebei... Du-te la un ORL-ist sa se uite pe toate orificiile ... de la cap(mey, v-am prins, va ganditi la prostii
) si la pediatru s-o asculte pulmonar si sa va spuna ce sa faceti. Nu-i da antibiotic de capul tau ca n-ai facut ninica. Pupici sa va treaca!
'Inteles, sa traiti! Antibioticul mi l-a recomndat dr. Ionescu (pediatru de la Budimex) pe motive de febra progresiv crescatoare de 4 zile jumate, fara alte manifestari fiziologice vizibile (la plamani nu se mai aude ni'k)...
'Sar'na!!!

angelica_g spune:
quote:
Originally posted by gicutza
Irina... tie am vrut sa-ti raspund de fooooarte mult timp... dar timpul bata-l vina! nu ma lasa niciodata sa fac tot ce vreau eu!
In primul rand voiam sa-ti spun ca ai avut mare curaj cu 3 copilasi.. iar dupa ce ti-am mai citit si povestirile... si dupa ce ti-am mai vazut si pozele... m-am tot intrebat de unde atata energie?
Imi pare tare rau sa aud ca Sara e bolnavioara!!! Dar chiar nu poate niciun doctor sa puna diagnosticul corect si sa-i dea tratamentul adecvat? Fa-i si o anti-biograma... poate antibioticul administrat nu e asimilat de organismul ei...
Pupa toti 3 copiii si astept vesti mai bune despre Sara!

(de la toti copii mei) ... nu i-am dat inca antibiotic... azi a fost mai bine... spre seara iar temperaturaImi pare nespus de rau ca am primit un PM f f f interesant si util mie de la Ellax, insa am venit abia la 11 de la job (iar controale
), si e prea tarziu pe ziua de azi sa mai aplic ceva... Ce ti-e si cu empirismul asta!!!Gicutza, mortal Vlad! De el m-am indragostit! Ana e o gogoshica dulce!

angelica_g spune:
quote:
Originally posted by virgi
Angelica - am si eu o curiozitate. Cum adica i-a pus mana pe cap..si-a zis OTITA. Asa..fara s-o vada cu un aparat, fara sa vada vreo infectie in urechiusa..ca doar asta nu se vede cu ochiul liber???? Eu sunt sigura ca in bucuresti sunt cabinete dotate corespunzator...Medicina cu pipaitul si ochiul liber nu se mai practica nicaieri in lume. Mai ales la copii, unde poti risca sa-i dai un antibiotic, fara sa fie cazul..si din ce-mi spunea choy..asta e cel mai grav lucru. Ei pot fi usor dati in judecata...daca fac asta.
Imi pare rau sa citesc ca Sara nu s-a insanatosit inca.
"multumesc-pe-koreana" (poate ne si inveti cum se spune!, daca tot m-am mai ales cu ceva de la gura mea cea sloboda)...A pipait-o la fontanela, si apoi i-au curs mainile spre urechiuse... Nu pun nici un pret pe consultul acesta, insa imi doream sa se uite atent in gatut si sa o asculte la plamani (pe Razv ea l-a auzit prima oara ca-i nasol, cand avea 1 an si 1/2, si ne-a trimis la Grigore Alexandrescu, dupa ce, in prealabil, ne-a pus sa facem radiografie!!!
)
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Irina multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa scapati repede de virusei!@!Si invitatie va facem cu drag si pe la noi!! Cand doriti sa poftiti!!
Suuuupeeeer! Tocmai ce discutasem cu soata ca avem 3 invitatii de conced, la vara, in Europa (Spania, Italia, Germania)... Da'... chiar si peste oceane???!!! Ma umflu in pene!!!! Multam'!
Felicitari pt progrese! Sofica e o scumpa! Si seamana cu mami... Mmmm! Asa fete, sa tot ai!!!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Si daca til trimit pe al meu, imi trimiti o felicitare si mie?Ca eu sigur iti trimit daca imi dai nr tau.
Doroti, te si sun! Cum sa nu! Ia sa vezi ce harnica ma fac de sarbatori! Numa' sa-mi trimiti cu tot cu prefix, ca sa nimeresc din prima!!!

) si la pediatru s-o asculte pulmonar si sa va spuna ce sa faceti. Nu-i da antibiotic de capul tau ca n-ai facut ninica. Pupici sa va treaca!
Si invitatie va facem cu drag si pe la noi!! Cand doriti sa poftiti!!