Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (31)
Raspunsuri - Pagina 12
DianaR spune:
Carmina,
, Mihnea e un scumpic de indian care stie romaneste
, zice baba! Multumim de aprecieri la adresa lui Vladut, sunt gadilata in amorul meu de mama! Al doilea link nu e bun, dar am gasit filmuletul: http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422
Cocutica, multumim!
Lyly, si tie multumim!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
irinaghita spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Diana, parerea mea e ca Vladut este cel mai frumos...si dulcic sa stii. Am impresia ca l-am vazut in galerie acum ceva mai mult timp in urma.
Mai fetelor nu reusesc sa raspund ca sunt intre bucatarie, fi-miu sot si nebulizatoare siroape si draci si laci.
Voiam sa va arat noua joaca a lui Mihnea www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061212&ctime=065931" target="_blank">ce-mi mai place sa fac pe indianul
si evenimentul care a inceput de ieri seara, uite www.dropshots.com/day.php? br / userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422" target="_blank">AICI DOVADA
Sper sa va distreze un pic printe atatia copilasi mucosi si bolnaviori.
Ella,pentru Ana de la Mihnea si urari de sanatate.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by luciasNe primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
Sigur ca da, cu cea mai mare placere. Bine ai venit!!!

Multumesc Diana, intr-adevar www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422" target="_blank">asta este linkul. vizionare placuta
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
Irina, sper insa ca idei bune...
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
26octombrie spune:
lucias, La multi ani, azi e sf.Lucia! bine ai venit
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
cocutica spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Multumesc Diana, intr-adevar www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20061213&ctime=051422" target="_blank">asta este linkul. vizionare placuta![/font=Georgia]
uite cum cresc

E nemaipomenit puiutul tau....e super....
.Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by luciasNe primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!
Bine ai venit! Spune-ne mai mult despre voi!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
lucias spune:
Multumesc de urare si acum sa va dau niste detalii despre zgaiba mea, s-a nascut l a36 de saptamani cu 2750 grame si 48 cm si acum are 7 luni si are 10 kg 200, se rostogoleste!
La 6 luni a avut 10kg 300 si acum se pare ca nu a mai luat deloc in greutate si sunt bucuroasa . Va pup si merci ca m-ati primit!Cum pot trimite poze?
![]()

Ne primiti si pe noi? Yanna Sophia nascuta pe 8 mai 2006.Pupici!