Andreea Marin pune punct emisiunii "Surprize,.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by artar

Poate da natura si scapam...

M-am razgandit! Asta e cea mai tare!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Cum bre,tocmai acum cand Andreea a devenit o supereva???

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Finally!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:
Originally posted by ange

eu am vazut sambata emisiunea ei si tocmai anunta ca luna asta ne pregateste surprize de proportii

Poate asta era surpriza cea mare

quote:
Originaly posted by oanaDo
Surpizele” Andreei Marin se apropie de final

ps.cifrele din mesajul ei sunt de la diacritice,a copiat textul de undeva,nu-i vina ei.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Admiratorii Zanei Surprizelor mai au la dispozitie un an de zile in care se pot obisnui cu ideea ca vedeta TVR va renunta la emisiunea "Surprize, Surprize", cel mai longeviv program de top al televiziunii de dupa 1989.
Andreea Marin a declarat ca renuntarea la acest proiect se va face treptat: "Decizia mea de a deveni un om mai "zgarcit" cu aparitiile mele publice nu inseamna ca peste noapte mi-am dat seama ca iubesc mai putin televiziunea, dimpotriva, timp de 14 ani ea a fost familia si a doua mea casa. Dar se poate face televiziune si din spatele camerelor de luat vederi si am inceput sa simt provocarea acestei posturi de cativa ani, de cand sunt si creierul din spatele unor productii, fie ca e vorba de "Surprize, Surprize", emisiuni speciale sau documentare, nu doar un simplu prezentator.(?) Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Andreea se va dedica pe viitor misiunii ei de ambasador UNICEF, in dorinta de a se distanta de lucrurile superficiale in favoarea celor importante.

PS: TEXTUL ERA OK CAND AM CREAT SUBIECTUL!!

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Chiar ne face Andreea surpriza asta ?

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

quote:
Originally posted by layla

Chiar ne face Andreea surpriza asta ?

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

se pare ca da,eu una m-as bucura ca e prea sclifosita mai ales in ultimul timp.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Vedetele noastre copie intrucatva stilul celor din afara, nu sunteti de acord?
Andreea Banica seamana in atitudine cu Angelina Jolie
Lori se vrea a fi o nonconformista mereu, o asemui cu Madonna

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Iubita...cu tot riscul de a fii off-topic...Lori e asa de vreo 20 de ani, adica de la 16 ani cand a debutat, deci nu se vrea ci este o nonconformista.Si gandeste-te ca pe aceea vreme(poate tu erai la cresa)era foarte greu sa fii altfel si sa apari la TV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

quote:
Originally posted by oanaDo

Admiratorii Zanei Surprizelor mai au la dispozitie un an de zile in care se pot obisnui cu ideea ca vedeta TVR va renunta la emisiunea "Surprize, Surprize", cel mai longeviv program de top al televiziunii de dupa 1989.
Andreea Marin a declarat ca renuntarea la acest proiect se va face treptat: "Decizia mea de a deveni un om mai "zgarcit" cu aparitiile mele publice nu inseamna ca peste noapte mi-am dat seama ca iubesc mai putin televiziunea, dimpotriva, timp de 14 ani ea a fost familia si a doua mea casa. Dar se poate face televiziune si din spatele camerelor de luat vederi si am inceput sa simt provocarea acestei posturi de cativa ani, de cand sunt si creierul din spatele unor productii, fie ca e vorba de "Surprize, Surprize", emisiuni speciale sau documentare, nu doar un simplu prezentator.(?) Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Andreea se va dedica pe viitor misiunii ei de ambasador UNICEF, in dorinta de a se distanta de lucrurile superficiale in favoarea celor importante.

PS: TEXTUL ERA OK CAND AM CREAT SUBIECTUL!!

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

am ascultat azi la profm ca au prelungit contractul la surprize cu inca un an cand au auzit ca pleaca ca ambasador :)

Mergi la inceput