Andreea Marin pune punct emisiunii "Surprize,.....
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria spune:
deci...se termina, da' mai dureaza un an...brrrr, si eu care ma bucurasem cand am citit titlul subiectului...
auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.
pana la urma, singura emisiune unde o vad potrivita e la emisiuni pentru prescolari, ca are tonul si mimica potrivite
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Androix spune:
quote:
Originally posted by gabi66
Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie
Da, mai Oana! Cum ai putut sa zici de diacritice si n-ai atasat repede si definitia gogaluita a acestui termen pretentios??? Ar fiiiiii trebuit sa sti ca asa ceva nu se face!!!
Gabi, spune drept: esti fana zanei? Atfel nu-mi explic pentru ce ai scos parul la noi
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
herra spune:
quote:
Originally posted by gabi66quote:
Originally posted by lgireada
Vedetele noastre copie intrucatva stilul celor din afara, nu sunteti de acord?
Andreea Banica seamana in atitudine cu Angelina Jolie
Lori se vrea a fi o nonconformista mereu, o asemui cu Madonna
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Iubita...cu tot riscul de a fii off-topic...Lori e asa de vreo 20 de ani, adica de la 16 ani cand a debutat, deci nu se vrea ci este o nonconformista.Si gandeste-te ca pe aceea vreme(poate tu erai la cresa)era foarte greu sa fii altfel si sa apari la TV
Andreea Banica - ar vrea ea!
cat despre Loredana - e intr-adevar nonconformista...nu stiu cum impaca asta cu oportunismul - mie asta mi se pare ca denota aparitiile ei la protv, si alte activitati bazate pe relatiile sotului.
PS: eu aveam chiar 16 ani cand ea canta "o inima de 16 ani"...
si ca sa revenim la subiect, abia astept ca zana surprizelor sa ma scuteasca de a-i vedea fata!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Letitia1 spune:
Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie
Da mai Oana. nu-ti fa probleme. Noroc cu "germanii" astia superdestepti si mari lingvisti, ca altfel ne-am duce pe apa simbetei.
Letitia1 spune:
Auzi madam gabi666, daca la mata #355 si #259 sint diacritice atunci eu sint Zina Surpizelor. Asta daca tot ai deviat de la subiect incercind sa dai lectii fara sa le fi cerut cineva.
Lia spune:
dupa modul in care va inconversatzi prevad un viitor luminos pentru acest subject la ZZ...va rog sa continuati barfa intr-o maniera relaxata si prieteneasca:D.multumesc pentru intelegere.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by oanaDo
Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".
Ia soptit ei Urania la ureke
Mirrella spune:
quote:
Originally posted by Victoria
auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.
Ai fost tare,Victoria
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
lgireada spune:
Eu mi-am spus doar parerea, n-am vrut sa supar pe nimeni.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
kla78 spune:
mai pe mine ma macina ceva.....cum i-a crescut parul asa dintr-o data...oare a tras-o Banica de el?sau poate cum nu obisnuiesc sa ma uit la surprize nu am vazut ca si-a lasat parul sa creasca
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos